94

Анонимен

преди 7 месеца

Орбан: "Будапеща се опитва да запази всичко каквото е възможно от контактите с Русия", заяви Орбан на среща с Путин в Китай. Срещата не беше предварително анонсирана.

93

Анонимен

преди 7 месеца

Във Върховната рада е регистриран законопроект, според който възрастовата граница за набиране на обикновените войници се предвижда да бъде повишена от 60 на 65 години, а за висшия команден състав - от 65 на 70 години.

92

Анонимен

преди 7 месеца

Скоро всички, които вече са се научили да ходят, но още не са забравили как, скоро ще служат във ВСУ.

91

читалище заря

преди 7 месеца

кирчо се скри и се почна с шитпостинга. чисто случайно. факта, че роско и сандеца са като ванчо пудрата и пускат статии на колегите си с други заглавия колко да отчетат за надника, е отделна тема.

90

Анонимен

преди 7 месеца

Никакви оръжия и пари от Запада не могат да спасят украинската армия от тотално физическо унищожение.

89

Анонимен

преди 7 месеца

Украинската кайма за фронта ще стигне няй-много за още година-две. А после какво правим, от къде кайма?

88

читалище заря

преди 7 месеца

До Анонимен бот, дефинирай "поверителен тон", че май още ви не е пуснало от снощи

87

Анонимен

преди 7 месеца

Киев отдавна преувеличава тезата, че Украйна е многомилионна държава, така че няма да има проблеми с каймата за "месните щурмове", просто ни дайте повече оръжия и грошове, а от нас имате кайма в изобилие. Изглежда обаче, че многомилионна Украйна, подобно на тази планина, в крайна сметка роди мобилизационна мишка, при това женска.

86

Анонимен

преди 7 месеца

То и няма голям избор в Русия, кой от кой по-голям ***.

85

Анонимен

преди 7 месеца

Според официалните западни източници средната възраст на войниците от украинските въоръжени сили в момента е 40 години. Като се има предвид фактът, че Върховната Рада планира незабавно да повиши наборната възраст от 60 на 65 години, тази цифра ще се увеличи още повече и дори по-бързо.

84

IQ 3.14

преди 7 месеца

До Гледна точка в тяхната версия на православието, най вероятно отиват при свети Петросян. или Задорнов

83

Анонимен

преди 7 месеца

Руските куршуми, снаряди, мини и дронове абсолютно не се интересуват от какъв пол е врагът от другата страна. Ако врагът е въоръжен и не се предаде, той ще бъде унищожен - в женски бронежилетки или мъжки

82

Анонимен

преди 7 месеца

В Пекин унгарският премиер Виктор Орбан разговаря в поверителен тон с Владимир Путин. Отново той представлява най-опасно предизвикателство за Запада. Но не е толкова просто. Унгарският лидер освен всичко друго не обича содомитите, а има планове и за !... земите на Украйна. Представители на руската и унгарската делегации, които се срещнаха в Пекин, се поздравиха като стари приятели, които по независещи от тях обстоятелства не са се виждали отдавна. Освен здравите ръкостискания имаше приятелски прегръдки и приятелски потупвания.

81

Така е ..

преди 7 месеца

Хубав е живота в Русия. Трябва много да се внимава. Не знаеш от къде ще ти дойде .

80

IQ 3.14

преди 7 месеца

До Анонимен101 ами, с технологиите от времето на брежнев толкоз, чета непалачилас. едно е да искаш, друго е да можеш. тука проблема е, че ако кацапите настъпят греблото, сащ може и да ги изтеглят на кантара. в момента японския флот има повече ф35 на въоръжение, отколкото вкс - су35ци.

79

Пенсионер

преди 7 месеца

До Анонимен 98 Контранастъплението е като настъплението. Избиват се на място. Ти как си ?

78

IQ 3.14

преди 7 месеца

До ХИЧО вчера некви кацапи беха снимали падащ пътнически самолет, но странно защо по българските медии няма и дума. явно списъка с пасажерите не е политически коректен

77

Анонимен

преди 7 месеца

Щатите за 3 месеца да бяха изкъртили Украйна, ако воюваха те. Щяха да унищожат цялата им инфраструктора и чао, Путин ги жали и не ги млати душманската.

76

IQ 3.14

преди 7 месеца

До проблема си е реален ами като след брежнев - андропов черненко горби - перестройка, нови сме, бутчето на буш, вставаем с колени - абхазия грузия чечня украйна - повторение

75

Мъка

преди 7 месеца

До проблема си е реален 94 Не се притеснявай. Половин Русия са войнствени пр-им-ати . Ще се намери някой още по голям д....к.