9

Анонимен

преди 7 месеца

Къде отиваш вееее Мирославе? Стана на 50 години и караш като бесен някаква консервена кутия Шкода Фабия. Колкото и да е укрепена с тръби отвътре, това си е консервена кутия. Къде тръгна на дърти години? За форумците... Със 150км/ ч се е нахакааал в бетонната стена. Обикновено пилотите от формула 1 пилотират до 40 години максимум. А ралито е още по брутален спорт където трябват такива рефлекси. Питаха Шумахер навремето: Искаш ли да се пробваш на рали? И Шумахер: Да не съм луд!

8

Анонимен

преди 7 месеца

Спортът е глупост!

7

Да допълня...

преди 7 месеца

Ралито в Шумен често взема жертви. Бил съм там и на мястото където загина един пилот , не го помня. Намерихме кръв и тефтерчето на навигатора. Беше по време на изселването на турците.

6

Анонимен

преди 7 месеца

Безсмислено състезание, безсмислен спорт

5

До има ли полиция

преди 7 месеца

Бобовдол, римляните не можеш да го изгониш , по добре сменяй дол-а. Като искаш спокойствие има къде. Една пушка у ги посрещаш в планината. Те няма да дойдат но пушка ти трябва заради дивите животни. В цяла бг е истървана работата ти за Бобовдол....се притесняваш.

4

Анонимен

преди 7 месеца

от 6 кв. Виница на Варна да уточня

3

Анонимен

преди 7 месеца

Бил съм само веднъж да гледам на живо Рали. Беше 1999-та година Рали Албена. Отидох с приятели на гумения завой който се намира над кв. Виница и се качихме сред боровете, защото бяхме насреща на трасето. Ако някой нещо му откаже да не се блъсне в нас. Изживяването беше голям адреналин. Ти не виждаш автомобила, но се чува отадалече дън дън дън дън..смяна на по-ниски предавки за секунди за да влезе в завоя. Еди снимаше близко и като една кола буквално беше срещу него хвърли камерата и скочи в трап

2

456

преди 7 месеца

Има занимания(спортове),които са безсмислени и ненужни, а и опасни,както виждаме!Въпрос на личен избор!

1

Анонимен

преди 7 месеца

Ралито си е най-откачения спорт. Там буквално ако изтървеш колата на завой и се срещаш със смъртта. Няма по-брутален спорт от този.