118

Анонимен

преди 7 месеца

10 милиона украинци избраха да живеят като руснаци. Други 3 милиона отидоха да живеят в Русия. Други 10 милиона избягаха в ЕС. Половин милион умряха на бойното поле. 2 милиона инвалиди.

117

До 136

преди 7 месеца

В момента по официални данни в Украйна живеят 23 милиона..от 42 милиона преди войната 2014 година!

116

До 134

преди 7 месеца

Е то по твоите сметки излиза че Украйна е била с по голямо население от Русия? А ти какво правиш тук, като десетки милиони европейци емигрират в Русия, в търсене на по добър живот?Хахаха, на руски гагага

115

До 133

преди 7 месеца

10 милиона украинци избягаха в Русия! 3 милиона директно..другите избраха да не се евакуират и останаха в анексираните територии!!А другите 10 милиона украинци в ЕС също живеят като руснаци по скоро преследвани он мобилизацията и политическите и религиозни в Украйна! Всички говорят свободно руски и ходят на руска църква в Германия ха ха фа!!

114

Анонимен

преди 7 месеца

Въпроса е? -,,Защо никой не иска да ходи в Русия? " Съгласен съм че е много хубаво, въпроса е Защо след като е толкова хубаво, никой не иска да ходи?

113

Полша се усетиха

преди 7 месеца

Гиермания се усеща, само Киро и Денков карат колата България срещу стената! Колкото по послушна колонията на САЩ, толкова по бавно ке усеща! До последния българин!

112

Анонимен

преди 7 месеца

Че то и тука поне половината хора не работят и не искат да работят! Намерили са му лесното!

111

Анонимен

преди 7 месеца

A кога ще кажат същото на милионите арабески в DE?

110

Българка в Германия

преди 7 месеца

Тек за 2023 населението се увеличи с 4 милиона! Бежанци! Но не стига работната ръка! Защото никой не иска да работи! От 84 милиона само 16 милиона работят!! Другите са немци на социални, бежанци на съциални, украинци на социални, други европейци на социални..итн.Само Българите в Германия са леди да паботят!!

109

Войната в Газа

преди 7 месеца

Разобличава лицемерието и двойният стандарт на ЕС и САЩ! На Урсула и Зеленски ще им е все по трудно да инсценират Буча 2.0 и някой да им повярва! Докато тру_пове на деца се върталят в болници в Газа!

108

Тео

преди 7 месеца

Бабо Меркел - що така? Твойте гости не ги третираше по тоя начин. А сега - горките украинци - на тръстиката! Нещо взеха да натежават на клона мааймунките, и използвате факта, че мъжете ха са се върнали, ха са получили "повестка". А се търсят много комисионери в Алди, Лидъл и ДеХаЕл.

107

Анонимен

преди 7 месеца

Много са зле в главата тия руснаци от цензура, информационно затъмнение и всякакви имперски простотии! Лятото обучавах един от Перм на 3D принтер, дойде нахъсан срещу България, като видя Варна и Пловдив взе да пита как се взима българско гражданство! Веднъж го оставих в Пловдив за 1 час, като се върнах беше пиян като мотика! Много са зле!

106

Анонимен

преди 7 месеца

Като повечето са жени и деца,така е.Друго си е арабите да опрашват германските,щоту там мъжете са им вече фейовете и импотенции.

105

Анонимен

преди 7 месеца

Имиграционната дирекция в Осло. Норвежкото правителство предлага плащане в брой в размер на 17 500 крони (около 1 580 долара) за разходи по връщане в Украйна. Швейцария е същото.

104

А у нас кога?!

преди 7 месеца

Ан те такаааа........!!!

103

Анонимен

преди 7 месеца

Купонът свърши,другарке и другаре

102

Анонимен

преди 7 месеца

Болшинството избягали в чужбина от мобилизацията за ВСУ са украински русофили, страхливи и неграмотни...

101

Анонимен

преди 7 месеца

Новият Zhiji LS6 e с три пъти повече конски сили от BMW iX3 и струва само 41 хиляди долара за пълна комплектация. BMW iX3 с пълна комплектация е 80 хил долара. При това BMW iХ3 също е с китайска батерия.

100

Анонимен

преди 7 месеца

Има доста черни който бачкат кой шьофор на бус кой мотокарист....

99

Do 112

преди 7 месеца

Смешен нагъл третополов хомосексуалист