45

Анонимен

преди 8 месеца

Ако не харесам Израел съм лош антисемит. Вие чувате ли се?

44

Шишо

преди 8 месеца

Поредното доказателство, че нашето правителство всъщност не е точно наше. Виждате за какви програми и планове намират време и енергия, но за съществени проблеми на държавата и населението и дума не обелват.

43

Анонимен

преди 8 месеца

Всеки е длъжен да харесва Израел иначе е антисемит.

42

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 56 Не бе, той не е антисемит, само лъже за фактите около това кой е изтрепал хората в двора на болницата в Газа, за да пробутва ислямския джихадизъм.

41

Анонимен

преди 8 месеца

Само да питам, стихотворението на Иван Вазов "Жидoв гpоб" брои ли се за антисемитизъм, ще го забраняват ли?

40

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен-какво е направил Израел? Не е могъл да взриви във въздуха ракета на Хамас, която е паднала в двора на болницата?

39

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 53 Разпространяваните от теб лъжи за Израел показват дали в България няма антисемитизъм. Особено когато с тях се цели да се прикрият престъпленията на ислямски джихадисти.

38

Поздрав

преди 8 месеца

Поздрави за евреите, който се изправиха срещу болните мюсюлмани. Такива крайни трябва да се затрият

37

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 49 Какво казваш, ще отидеш при него и ще му кажеш колко много не го одобряваш това, че те острелва с ракети ли? Ама със много ли строг глас ще му го кажеш?

36

Намръщен

преди 8 месеца

Антисемитизмът ли точно е проблемът на България, бе иддиоти! Държавата умира отсвякъде, хората бедни, обезверени, а тия се занимават с измислени проблеми

35

До 46

преди 8 месеца

Аз не греша . Ти грешиш . Изобщо не ме интересуват цветовете ти червени черни сини кравари или бспари. Ходи се гръмни поклонико. Аз устояват само и единствено Българските интересеси за България. И винаги ще плюя всичли управляващи ни до тук. Защото факт ,че държавата е зле ,Зависима и корумпирана

34

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 47 Това е друго вече и не го одобрявам. Лека им пръст на загиналите от двете страни.

33

Анонимен

преди 8 месеца

Ее, до 2027 ли планират да продължи войната на Израел с арабските държави? Щото вече е ясно, че война са планирали и ще има. А след 2027 кво да очакваме?

32

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 45 Ако някой те запердаши с ракети докато си пиеш ракията ти няма ли да му кажеш да се маха?

31

По Българин

преди 8 месеца

Света става все по негостоприемно място за воайори, геймъри и висшисти кравари много знаещи нощем из форумите

30

Българин

преди 8 месеца

До Какъв антисемитизъм Хем твърдиш, че няма антисемитизъм в България, хем признаваш, че има, но не бил най-големия проблем.

29

Българин

преди 8 месеца

Света ще става все по-негостоприемно място за кръчмарски издънки без образование, които си мислят, че могат да си веят простотията на воля за чужда сметка. Свърши се с повдигането на самочувствието за сметка на другите.

28

Поздрав за 40

преди 8 месеца

Хора събудете се

27

Какъв антисемитизъм

преди 8 месеца

От нацията, която си спаси евреите от газовите камери? Ние тук може и да не сме политкоректни, но за разлика от "цивилизованите" европейци не сме правили погроми срещу никого. Неадекватните некадърници, които се изживяват като управляващи на България, за пореден път се занимават с глупости вместо да си мръднат пръста за да свършат за 5лв работа. Оправихме си икономиката, инфраструктурата, образованието и здравеопазването, че тръгнахме да се борим с хомофобията и антисемитизма. Ай, с*ктир...

26

До 37 до хр христов

преди 8 месеца

Гн Христов вие като не ги избрахте ,защо пак са те. В България и да избираш и да не избираш си избран да си никой. Кое не разбра ,? Или ще твърдиш ,че има по читави ххахах. Време е да предадем както ни и водят управляващите да предадем държава на братята от гетата . Да затваряне входа и другите да бягам. Вече няма България