12

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 7 месеца

Само не разбрах защо се забраняват хартиените рецепти защо постоянно се създават неудобства на гражданите ПРОМЕНИ ОСТАВКА ОЩЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЕЗИ

11

Анонимен

преди 7 месеца

От предаването стана ясно, че вчера 14 000 болни не са имали достъп до здравеопазване, което им е гарантирано от конституцията.

10

Х.

преди 7 месеца

До 12. Изобщо не се говори за реалните проблеми, които са пред лекарите, а именно масовата им техническа некомпетентност. По цял ден консултирам хора, които не са разбрали какво им е казал лекаря, не им бил обяснил или ги отпратил с думите в аптеката ще ви кажат , не е проблем, за това съм учил, но както казах, говорите наизуст. Срещнах рецепи, на които пише 500 пъти по една таблетка на ден, да се приложи околокостно ( каквото и да означава това) и прочее глупости.

9

Анонимен

преди 7 месеца

До Х.Напротив, госпожата общо практикуващ лекар споделя проблемите които изпитват както лекари, така и пациенти. Би трябвало да има както електронни, така и хартиени рецепти, а фармацевтите по- активно да се вкл като консултанти, а не само продавачи на лекарства

8

всички са маскари

преди 7 месеца

Сега ще си изкарат ли кирливите ризи всички. Аптекарите и складовете за лекарства, които крият евтините лекарства. И лекарите, които предписват нещо, за да им подарят една почивка или някой друг бонус.

7

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 7 месеца

Значи аптеките си правят каквото си искат Връщат хората вместо да и помагат за лечението Оставете и хартиените рецепти както е в Европа защо ме задължават

6

Емигрант

преди 7 месеца

Хаос в пещерата!Защо това стадо вместо да подкрепя разни кюмюрджии не излезе на площада да иска безплатно лечение в държавни болници както е в целият ЕС,защо не иска безплатни лекарства за пенсионери с ниски доходи както е в целия ЕС,защо не иска лекарствата изписани от личните лекари да са с 60-70 % намаление както е в целия ЕС и още десетки ЧОВЕШКИ облаги в здравеопазването?Защо сте в ЕС като не можете да бъдете европейска нормална демократична и свободна държава?Защо гласувате под контрол ?

5

Х.

преди 7 месеца

Фармацевт съм вече 11 години. Това, за което говори госпожа докторката е изключително двупосочно. Какво правим, когато пацинетът дойде в аптеката с изписано най - скъпото възможно генерично лекарство, а човекът каже, че няма възможност да си го купи и съответно отказва лечение, защото всички ***, които пишат под разни статии го правят наизуст, без да имат бегла представа за реалността. Лекарите откровено не успяват да се оправят с е-рецептите, начетох се на глупости и то само за един ден!

4

Киро Канадеца

преди 7 месеца

Рая да ви няма от тая територия казаха от посолството , до 2050 трябва да е разичстено

3

Анонимен

преди 7 месеца

Търгашите (фармацевти продавачи) връщали хората обратно към личните им лекари, понеже предписаните лекарства не били "правилните" т.е. достатъчно скъпи.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Пореден епизод от геноцида на американската сглобка на българското население

1

Поредната

преди 7 месеца

недомислица на управляващите!