141

анонимен

преди 7 месеца

съвсем разсипаха България тия мр-ъс-ници! бял ден да не видите начело с книжния плъх....

140

Анонимен

преди 7 месеца

Най-смелите руснаци са децата на олигарсите и руските чиновници,които не се страхуват да живеят в натовски държави!

139

Мутрофанова

преди 7 месеца

Руските олигарси и приятели на Путин- Мордашов,Чорни,Милер, Усманов,Дерипаска, Викселберг, Микелсон,Ротенберг ,Абрамович,Авен са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин.

138

Анонимен

преди 7 месеца

Руските проксита, свикнали на ниските цени, повече няма да може да минават тънко.

137

Истината

преди 7 месеца

Що се отнася за всичкото имущество Руско извън страната те първа ще връщат с лихвите. Само да се докаже кой кара влака и ще има сериал от Местопрестъплението. Бързо забравихте, че победителите никой не ги съди.

136

Браво, бе !

преди 7 месеца

Едно умно нещо да направи това правителство. Браво, бе!

135

Истината

преди 7 месеца

Държавата е в неутралитет относно случващото се с Украйна незнам кое е това правителство което взема решения без Брюксел и ЕС, като твърди, че поддържаме тяхната позиция само. Според мен се учат от Англичаните те направиха реформа с руските инвестиции като си назначиха индиец премиер и пуснаха руските инвестиции да идват през Индия към тях да не са капо.

134

Нефтен Магнат

преди 7 месеца

Като купя и направя частен Лукойл, Сърбия и Унгария ще ме барат за xуя...

133

Анонимен

преди 7 месеца

С един куршум 3 заека оцелихме. Браво. Тъпите Унгарци, що не излязоха да реват срещу Холандия и Австрия, които ни блокират за Шенген ? Мълчат си , а сега имали усти :))) Смешковци

132

Анонимен

преди 7 месеца

Чел съм сърби в нета и се оплакват от ниските заплати, високите наеми и цени. Българинът мисли, че тревата при съседа винаги е по-зелена и че другите са цъфнали и вързали и само в България политиците са корумпирани, има инфлация, заплатите са само 2000 лв за складажиите итн. Голяма част от младите сърби имат желанието да емигрират, даже имаше статия в този сайт наскоро за това.

131

За затвора

преди 7 месеца

Цитат: "Целта е...за Газпром да е по-неизгодно да доставя газ през България" - транзитът през България е от полза и за ДВЕТЕ страни...иначе защо сме допуснали транзит? Да им забраним транзита при наличен договор е престъпление, за това да ги принудим...а таксите, които ще изгубим за нечий чужд интерес? Защото сме много богати? Като си продадат Лукойл рафинерията и я закрият или я вземе турция или някой подобен и станем пудел на каишка или ценита са до небесата? Асене,престъпник срещу държавата

130

Анонимен

преди 7 месеца

Кокорчо ше го хванаъ и ше му вкарат пуляввите зъркели отзад

129

Шарлатани!

преди 7 месеца

Тия от Файненшъл таймс идея нямат как си плюят на името цитирайки асен василев. Той говори ЛЪЖИ, САМО ЛЪЖИ и нищо друго освен ЛЪЖИ! Ако от изданието си бяха направили труда да проверят информацията, както се прави по учебник за журналисти, щяха да го хванат за минути. Но...мисиркките са по цял свят вече-няма изток, няма запад-навсякъде се спуска отгоре и "медиите" само повтарят. Така и харвард си плю на името с тия и вече в България са нарицателно за съвсем различно нещо от "качествено обучение"

128

Анонимен

преди 7 месеца

Браво бре!Остава и една война да завъртите с тях по заповед на посолствТО!Как не ви е срам бре?!Чавка ли ви е изпила мозъка?!Кирчо,КокорчоНаколенков и сие са вредни за България!Със съседите трябва да се поддържат добри взаимоотношения,а не да слушате онези зад океана какви ви говорят.Те са далече и ще гледат сеир.

127

Анонимен

преди 7 месеца

Да напиша за тия, като тоя спрелия, където смята, че сърбите имат Великата промишленост и са в пъти по-добре от българите, че БВП-то на сърбите е малко над 9000$, а нашето малко над 12000$. Това е показател на какво ниво си. Монако без почти никаква промишленост има БВП на глава от населението от над 230000$.

126

jo

преди 7 месеца

Нова заповед от послоството и пак в тотален разрез с Българските интереси... Тези вярно май ще ги съди Народен съд след време....

125

Елементарно Уотсън

преди 7 месеца

По скоро да накарат Путин да намали цената на газа му и да им идва по-евтин.

124

Елементарно Уотсън

преди 7 месеца

И с какво ни заплашват не ми е ясно от статията? По скоро мрънкат но ще свикнат. И на мен в магазина всичко ми е увеличено но не заплашвам никого.

123

Червени ду х ачи

преди 7 месеца

Искате пак за лапате народна пара и да пращате кой те ви кефи в лагери а

122

Анонимен

преди 7 месеца

До 138...Не ми отговори на въпроса...След като е било толкова хубаво през комунизма , защо хората го отхвърлиха.Защо не го оставиха хората.тоя комунизъм .Нали нещо тъй хубаво никога не си отива ей така.