15

Анонимен

преди 8 месеца

Че то има. Селата са пълни с евтини къщи. Само дето не им се ходи там. Е, щом не искат, значи проблема си е на младите. И така въпроса е решен

14

Анонимен

преди 8 месеца

то ако се стигне до това да излезем на улицата да протестираме хората, за какво има избори и обещания. Всеки обещава, че ще оправи положението, ама оправя само своето като се види с власт. Младите си хващат шапките и заминават. България потъва, даже не е бавно

13

За младите

преди 8 месеца

МВР и младите Джипси са едно, привличат се по някакъв начин, или са на едно ниво - 4ти клас!

12

Анонимен

преди 8 месеца

До до 10. Луеле. С вашето мислене няма да има "оправяне" точно абсолютно никога. Вие искате всичко наготово и да не се занимавате.

11

Христо Христов

преди 8 месеца

Да теглим заем да го дадем на Украйна! За това гласуваха на 2 Април 85% от матряла!

10

до 10

преди 8 месеца

Това е работа на държавата, за това гласуваме - за да ни оправят. Ако една държава не цени младите, те си вземат дипломите и отиват и практикуват в чужбина. И не се връщат

9

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 10. Че не са прибирайте. А защо младите се оставят "да ги гонят" ? Не искат ли да се борят да не ги "гонят" ? Чакат наготово да дойдат извънземните да оправят нещата ли ?

8

Анонимен

преди 8 месеца

Преди 10 години, когато на 24 исках да взема кредит ми предложиха лихва 8% защото бях млада и ненадежден платец. Макар да си бях много надеждна, защото имах повече от половината пари от студентски бригади. 14 месеца по-късно държах в ръцете си ключове от собствен апартамент с 1,56% лихва в Англия. Няма да се приберем и ДА - гонят младите :)

7

МВР УБИВА МЛАДИ

преди 8 месеца

МВР и роми Екзекутират млади Българи в град Бобоб дол, над 100 от 2020 до 2023 година!Та кого лъжете за помощ за младите!

6

Анонимен

преди 8 месеца

Абе аз знам че има едни квартали където има много млада работна ръка, но там жителите на тия квартали ги отглеждате с любов, а за подпомагане на останалите им гледате доходите да не са по-големи от 50 лева.

5

Дом на колела купи!

преди 8 месеца

Бъдещето предведи. Правилно постъпваш ти.

4

Анонимен

преди 8 месеца

МЛАДИТЕ СЕГА СА ОБРАЗОВАНИ, ИМАТ ПО ДВЕ ВИСШИ,ВИСОКИ ЗАПЛАТИ ПО 15-20 000 И МОГАТ ДА СИ КУПЯТ ВСИЧКО, ТАКА ЧЕ НЕ РАЗБИРАМ ЗА КАКВО ТОЧНО ГОВОРИТЕ!!...

3

Анонимен

преди 8 месеца

Поредните празни приказки. Никой не посочва същността на проблема нали ? Защо е такова положението...Кой го направи да е така и защо още се прави да е така.

2

Да го духат бедните

преди 8 месеца

....отдавна казано....

1

Анонимен

преди 8 месеца

Може би никак а ? Докато чуете, че държавата нещо щяла да дава и веднага трябва да осъзнаете, че става въпрос за схема.