54

АнонимеН

преди 7 месеца

ООН Е ПРИЗНАЛО ИСРАЕЛ ЗА ЧЛЕН НА ООН! ОБАЧЕ ПАЛЕСТИНА НЕ Е ПРИЗНАТА И ДО ДЕН ДНЕШЕН ЗА ЧЛЕН НА ООН - ТЯ СЕ ВОДИ ДЪРЖАВА НАБЛЮДАТЕЛ НО НЕ Е ЧЛЕН :D ЯСНО СИ ЛИЧИ, ЧЕ ОЩЕ ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА ИСРАЕЛ ЦЕЛТА Е ПАЛЕСТИНА ДА БЪДЕ ИЗЯДЕНА И ДА СЕ МАХНЕ ВСЕ ЕДНО Я Е НЯМАЛО!

53

Анонимен

преди 7 месеца

Влезе ли Иран във войната на евреите ще им се стъжни.Зад Иран са Русия и Китай.Особено Китай който има най много инвестиции в икономиката на Иран.Армията на Иран е силна и супер модерно въоръжена.Израел си играе с огъня.Целият арабски свят ще скочи ако Израел влязат в Газа ще пострадат много невинни жени и деца.

52

До-52

преди 7 месеца

Юдеино гледай си своите богове - юда и ваал не ни мисли нас християните на които от библейски времена мислите злото

51

Анонимен

преди 7 месеца

До Вьзмутен "Влязат ли да убиват жени и деца в газа трябва да ги нападне целият ислямски свят" Аааах, "правослвните християни" путинисти с откровенията. Безценно.

50

Вьзмутен

преди 7 месеца

Влязат ли да убиват жени и деца в газа трябва да ги нападне целият ислямски свят включително турция да изпрати свои войски - ако ердоган се смята за радетел на мюсюлманите

49

Анонимен

преди 7 месеца

Що не кажете как Зельо е подготвил няколко града за израелските бежанци.Град Уман осъмна целият с еврейски надписи и никъде украински.Укрите са в шок.Очаква се доста евреи да се насочат към Украйна.Войнатс ще е дълга и тепърва в нея ще се намеси и Иран с неговата мощна армия.А може да се стигне и до ядрени удари защото и Иран и Израел имат ядрено оръжие.

48

до 46

преди 7 месеца

И ся ако те питам кви са тия всичките злини от евреите няма да имаш идея ко да ми отговориш. Единствената причина евреите да бъдат мразени през средните векове е защото са държали банките и никой не еобичал да им дължи пари.

47

Бен Гурион

преди 7 месеца

До Анонимен 33 Не разбираш какво е казано с това. Това значи, че ако ти ми причиниш щета, с която ме оставиш с едно око от две, ако ти имаш хиляда, аз ще премахна 999.

46

до 42

преди 7 месеца

Няма да стане тая работа. Никой няма да си рискува з****а заради Газа която е с размерите на Варна...

45

Анонимен

преди 7 месеца

Ако арабските държави приемат бежанците от Газа, това означава, че подаряват тази територията на Израел. Защото Израел няма да позволи връщането на бежанците след края на конфликта, а ще каже "тази земя е наша". За това се набляга на хуманитарните помощи за Газа, но палестинците да останат по земите си. А иначе палестинци от предишни бежански вълни има по всички арабски държави от много години.

44

Анонимен

преди 7 месеца

Всички злини излизат от евреите последната пандемия също е техно дело не случайна Хитлер е казал един ден ще ме разберете но ще е късно

43

До Гостоприемен

преди 7 месеца

Евреите направиха от една пустиня рай ве. Ти ако влезеш в Израелска болница ще се побъркаш. Говорите с з****а си пак.

42

Анонимен

преди 7 месеца

С Резолюция 181 (II) от 1947 г., ООН взима решение за създаване на ДВЕ ДЪРЖАВИ - арабска и еврейска, след изтичането на мандата на британците на 15 май 1948 г. Това трябва да стане не по-късно от октомври 1948 г. На 14 май 1948 г., с декларация за независимост е създадена държавата Израел, в границите предвидени от ООН. Арабска държава така и не е създадена. --- Та къде е домът на палестинците?

41

Анонимен

преди 7 месеца

Всички араби в региона са настръхнали.Иран,Саудитска Арабия,Йордания и ОАЕ.Ако се обединят ще разгромят Израел.Войната може да не стане само операция в Газа а направо война.По медиите не дават но арабите са бесни и затова Израел бави нападението.Сащ са в чудо сега на кой да помагат на Украйна или Израел.В Сирия Хизбула са в бойна готовност.

40

Анонимен

преди 7 месеца

ИзСраел = Нацистка Германия. Ивицата Газа = Варшавското гето от ВСВ! Мислят си, че като пускат филмчета за Холокоста хората няма да видят истината за Палестина.

39

Анонимен

преди 7 месеца

До 31 Хамас са ЕДИНСТВЕНО отговорни за ставащото в момента: Хамас управляват Газа от 20 години. За това време милиардите изсипани от Запада за благоустрояването и омиротворяването на Газа бяха използвани .... .за въоръжаване на Хамас и тероризъм. Хамас нападнаха ИЗраел, и избиха над 1300 човека за един ден, с нечувано варварство, типично за средновековна ислямска секта. Хамас не позволяват на цивилното население да се евакуира, използвайки го за жив щит.

38

Гостоприемен

преди 7 месеца

Ние не сме лоши като палестинците. Нека евреите заповяд в нашата хубава родина, Раят на земята. Стига са живели в тези пущинаци. Те заслужават много повече. Защото са богоизбрани.

37

Анонимен

преди 7 месеца

Мда гледам душевно болните ни пенсии са се развихрили да коментират пак :)

36

Анонимен

преди 7 месеца

Палестинците имат пълно право да защитават земите си от еврейските навлеци, довлекли се от Русия, Украйна, Полша, Чехия и Белорус.

35

Анонимен

преди 7 месеца

Израел и еврейското лоби в САЩ (не само в Холивуд) са източиник на всички беди и разпалвач на всички войни. Да не говорим, че са си направили изкуствената държава на чужди земи. Повечето евреи в Израел са преселници от Русия, Украйна, Полша, Чехия и Беларус. Това са потомци на хазарите. Никога не са живяли в земите, известни от още от древността като Палестина или Филистима.