118

Ковид 2023 иде...

преди 8 месеца

Един локдаун и хоп петрола на Нинова ще стане пак -34 долара тоест ще ти дават 34 долара за да им вземеш барел петрол както беше преди 2 години....

117

Анонимен

преди 8 месеца

Трета зима чакам глад и студ. Вече започвам леко да се съмнявам в прогнозите на Нинова и групата от руски шпиони около нея

116

Реалност

преди 8 месеца

Какъв социалист е Нинова ? Гледа само от къде да гепи нещо .

115

Десни?

преди 8 месеца

До САТАНААко имаш предвид болшевиките на Кирчо и Христо Иванов, те бързат да откраднат резервното обезпечение на лева, което е над 30 милиарда евро към момента. От комунисти, това може да се очаква. Вече го писах по- долу. Нинова е социалист. Нормален либерал. Тези са комунисти от болшевишки тип.

114

Анонимен

преди 8 месеца

Корна не се е докопала до кодовете на машините за гласуване. Знае, че друг ще ги настройва за предварително планиран резултат и затова газ п...

113

Анонимен

преди 8 месеца

тази се моли, не прогнозира

112

Анонимен

преди 8 месеца

Нейната работа като песента "Обещай ми светло минало".

111

Анонимен

преди 8 месеца

Тя винаги е била некадърен пророк. Нищо не познава. Предпочитам да питам Астро Фринда. Тя познавала на минимум 5%.

110

Анонимен

преди 8 месеца

Коалиционната партьорка на канадските измамници и баща им Рундяев, като мине в опозиция(контролирана) изведнъж се сеща за цените.

109

Анонимен

преди 8 месеца

Болшевиките ги чакат все по-трудни зими! Когато си на обратната страна на историята друго освен трудности не те очаква. И така до края на тая престъпна и антибългарска партия!

108

Анонимен

преди 8 месеца

Да очакваме ли ,,светло бъдеще" ако изберем Нинова.Много старци го очакваха това ,,светло бъдеще"...Отидоха си от тоя свят , гласувайки за БСП...хихихихи

107

Аз

преди 8 месеца

Тая нали се буташе в коалицията ама не я взеха и сега реве!

106

Това направиха

преди 8 месеца

До АнонименХората гласуваха точно за комунисти от болшевишки тип, маскирани, като десни "либерали". Само, че такова животно, като десен либерал няма. Десните са консерватори и християн-демократи. Либералите са леви и социалисти. А радикалните либерали (интернационалисти, рушащи националните държави и традиционните ценности) се наричат за кратко комунисти. Нашите "десни" са от най- деструктивните. Горди наследници на Сталин и Георги Димитров.

105

Хмм

преди 8 месеца

Скокът за нас е много важен, но не за сорт Брент, а за сорт Урал. Защото, ако сорт Урал прехвърли за България 60 долара на барел, ние нямаме право да го купуваме. А, за под пазарната цена, руснаците нямат право да ни го продават. Тогава, нещата ще станат трагични за нас. В такъв случай, можем да разчитаме само на това, че са натрупани солидни резерви, които ще стигнат докато отново се понижи цената на борсите. За внос в условията на дефицит, изобщо няма смисъл да говорим.

104

Анонимен

преди 8 месеца

Kaka вpяka вpяka зa Пpoмeнaтa и ra goйge ca oxълцa...

103

Анонимен

преди 8 месеца

Гласувайте за комунистите и ще имате светло бъдеще.Само бъдеще обаче ви обещават.45 години го чакахме Още толкова , че и повече ще го чакаме.Чакане му е майката .А милиончева и компания не чакат Путин не чака.Стровт за себе си дворци и Скът в златни чинии.

102

Анонимен

преди 8 месеца

Хващай влака за СССР и да те няма. Там ще е евтино...

101

Анонимен

преди 8 месеца

Таз като я видя вече и не знам ко ми става. БСП още ли се има за фактор някакъв в политиката?

100

От района на Дунава

преди 8 месеца

Невероятно, но факт! Тази женица, чийто син е в далечна чужбина, тя ни внушава, че колко другите представители на полотическите партии са лоши, а ако те вземат кокъла, то тогава хляба ще бъде 0,20лв, ще ходим зиме и лете на почивка, средните заплати ще бъдат поне 3-4 хиляди лева, а минималната пенсия над 1500 лв. Имам чувството, че представители на БСП въобще не си дават сметка за цялото зло което те са сътворили на България и българския народ. Липса на морал. Това се те ..!

99

изненада

преди 8 месеца

Не мога да повярвам. Нинова спомена ГЕРБ четири пъти, но пропусна името на Бойко.Това се случва за първи път. Предполагам деменция е обхванала другарката, и е забравила името на Бойко. На тези много години е нормално.