82

Анонимен

преди 8 месеца

Българите бяхме руски роби но търпяхме, сега нашите деца имат свобода да ходят по света. Палестинците се самоубиват

81

Анонимен

преди 8 месеца

Хекимян е голяма мишка. Отишъл да се напери в синагогата моля ти се. Арменец в синагога.

80

Анонимен

преди 8 месеца

за евреите всеки различен от тях е гой,защо да съм съпричастен,че са ги взривили,хазарския каганат е причината за падането на България под турско робство, също така всички везири на султаната са били хазари евреи.. Колко Български Царици са заточени в манастирите за да женят насила царете за еврейки хазарки, за да секне Род Български..

79

Анонимен

преди 8 месеца

Не мога да гледам направо колко са двулични показаните на снимката - които се имат за - бьлгари , юдеи или пьк индианци зависи от случея

78

Анонимен

преди 8 месеца

Израелско разузнаване, в което са нялати стотици милиарди да се провали. Няма начин. Нападението на ХАМАС беше допуснато нарочно, за да имат повод да ги избомбят яко веднъж за винаги.

77

Анонимен

преди 8 месеца

Пиндостан е миролюбива страна и няма да остави света на мира.

76

Ужас

преди 8 месеца

Колко по лесно щеше да е на изрел да ликвидира палестина слага им хора като показаните на снимката за управляващи и са приключени като нас

75

Анонимен

преди 8 месеца

Опитът за ликвидиране на Газа, наред с избухването на сблъсъци в Йерусалим и на Западния бряг на река Йордан и военните действия с Хизбулла на територията на Ливан, ще активизира ново ниво на конфликта - израелско-ислямското. Целият милиард и половина мюсюлмански свят ще поиска да защити палестинците и Ал-Кудс - Йерусалим, свещен за всички вярващи.

74

Анонимен

преди 8 месеца

Хамас действат като украинските теористи - укрепления в жилищни райони, разполагане на артилерия и установки в жилищни квартали.

73

Ужас

преди 8 месеца

Май скоро ще заемем местата на палестинците в лагера като гледам как вьрвят нещата - ток ясно няма да имаме спират тецове всичко , вода сьщо не можем да я платимХраната става все по скьпаОстана да идват фантомите да сипят на палма

72

Анонимен

преди 8 месеца

Да не забравяме, че този фалшив герой ни натресе зелените сертификати. Все пак не съм очаквал да падне толкова ниско

71

Хан Тервел

преди 8 месеца

Радев ти като какъв се молиш в синагогата? Фандъкова-ти не беше ли православна? Айде онзи Габриел не знае какъв род е....ама вие?

70

Анонимен

преди 8 месеца

Израел напълно безсрамно и безнаказано (ако говорим за такъв любим инструмент на Запада като санкциите) потъпква всички права на палестинците (строи собствена държава на техните земи и не иска да им даде правото да създават техните собствени).

69

Сега е путьо

преди 8 месеца

Радев е бил лейтенант в социалистическата армия когато България помагаше на Палестина и воюваше с Израел!

68

Анонимен

преди 8 месеца

Строителният сектор в Русия бележи безпрецедентен ръст, появяват се цели нови градове.

67

Чудя се

преди 8 месеца

Ще споменьт ли в молитвата убитите днес май -1000 и повече палестинци от изрел , които нетаняхо определи като животни

66

Анонимен

преди 8 месеца

Милиони араби и персийци се струпват на границата Израел прилича на мирен протест , но ще прерастне във военен конфликт ..

65

Анонимен

преди 8 месеца

А какво става с Буча, мина повече от година? Жозето и Урсула и всички се изредиха да се снимат пред чували с трупове, постоянно ги въртяха в медиите, а оттогава вече нищо за Буча! И холанци и французи правиха разследвания, повече от година - нищо! От какво бяха умряли тези хора чиито тела показаха на пътя, по продължение на целия път и никой не ги снимал, всеки има смартфон, а нито една снимка в мрежата, от какво оръжие, при какви обстоятелства, по кое време, на какво място? Каква е тяхната самоличност? Кой ги е застрелял? Защо бяха с бели ленти? Нищо! Пълно мълчание!

64

Анонимен

преди 8 месеца

Израел може да остане сам с арабите около себе си, и тогава става страшно за Израел.

63

Анонимен

преди 8 месеца

Радев кога ще осъди руския геноцид в Буча. Стига лицемерие