13

Анонимен

преди 8 месеца

До5. Държавен сектор са само пенсионери . Виж по партииния протекции има млади. В ДПС,БСП ГЕРБ Възраждане . В частния сектор са малко и то в земеделието.

12

Уво 83

преди 8 месеца

Сега ще е същото разбира се!И в Украйна е същото...и в Русия..!Партийците имат пари и бягат и се скатават по света!Бедняците от деревните на фронта да ги убиват заради партийците от всякакви цветове!

11

Анонимен

преди 8 месеца

Ще сравнят ивицата Газа със земята

10

до Уво 83

преди 8 месеца

А сега как ще е? Замислял ли си се? На Плевнев издънките дали ще се гърмят за Евроценостите? Или на Киро простака! Или на Буцан дебелан Внуците или на....всички евраци!

9

Анонимен

преди 8 месеца

До 2 . Много лъжеш ей . Не знаеш за Израел. Виж в България по времето Т Живков му натресоха от СССР много палестински студенти. А те били терористи от кол и въже да се учат. Та се из поожениха. И наред с ученето безкрай продаваха долари и марки на черния пазар.

8

Уво 83

преди 8 месеца

Ами и ние едно време бяхме деца на 18г в казармата....щеш не щеш ако се наложи те пращат на фронта!Е..на партийците децата ги скатаваха да не ходят в казарма... или най много да са писари или доносници..ама така беше!

7

Гиб Мелсън

преди 8 месеца

На 18 бях в казармата и не съм се чувствал дете. Между 18 и 20 е най-добрата възраст да воюваш. Можеш да тичаш бързо, нищо не те боли а и не осъзнаваш, и не премисляш много командите на командирите. И най-важното, на тази възраст стрелбата с автомат е най-точна, поне при мен така беше.

6

до 2

преди 8 месеца

Да ама сега тези нови руски евреи драпат да се върнат в Расссия ,ама Путягата ги гласи за Магадан хахахахааааа

5

Анонимен

преди 8 месеца

От къде го измислихте тоя лъжец? Евреите със съгласието на запада вече над 70 години мачкат палестинците забравяйки, че има резолюция на ООН която и западняците са подписали за създаване на две държави.

4

Vinetu

преди 8 месеца

И БГ казармата беше между 18 и 20 години :)))

3

българин

преди 8 месеца

Нищо чудно , че са на 18- 20 г. не са деца. И ние като пехота ни учеха във Варшавския договор да се бием с врага. Постоянно кръстосвахме полигоните в страната на учение

2

Лъже като дърта цига

преди 8 месеца

И дума не и вярвайте! В Израел се живве зле! Атентати,убийства ,а сега война! Само че политиката на евреите е да крадат хора от другите държави с приказкй от Шехиризада за да имат потенциалв при евентуален конфликт с арабите! Само от Русия със сладки приказки успяха да приобщят около милион и половина,от САЩ 500 хиляди и от Европа доло горе толкова! Остава наивни българи да потеглят за Израел! Нищо добро неги чака,само смърт и разруха

1

най-опасните

преди 8 месеца

Това не са деца, а машини за убиване ще бъдат безпощадни тези войници.