57

Росен Хамбургския

преди 11 месеца

67 Мани го тоя гаден и вреден български хляб мисля за твоя холестерол руски тр о л яж ми саламо без хляб.

56

Анонимен

преди 11 месеца

Еврейчето Радев днеска се е молил в Синагога!! Какъв позор за България!

55

McKennedy

преди 11 месеца

62 Да така беше простата банкянска мутра го изложи на прескомференцията даже в новогодишното обръщение беше му сложил 100% без да знае в шампанското екстази и говори някакви глупости на които и аз му се смях.Но е факт че Росен Плевнелиев беше най-добрият бъргарски президент!

54

Анонимен

преди 11 месеца

Такава е нашата жалка действителност. Бивши ***, използвайки привилегиите на родителите като верни кадри на партията, сега са най- оттявлените критикари и антикомунисти. Такива напористи отблъскват с тази непочтеност и будят съжаление и ирония.

53

Анонимен

преди 11 месеца

Безотговорен е... също като тебе!

52

?

преди 11 месеца

Банова, защо пак го изпусна от контрол!!! Омръзна ни да му "пазим авторитета дори когато той неможе"!

51

Радеф е мутра

преди 11 месеца

Като Бойко

50

Анонимен

преди 11 месеца

До анализаторВсичко което сте писали е абсолютно точно. Бих добавил, че този човек, по една случайност станал президент е на светлинни години от настоящия президент Радев, затова всеки път, когато му дадат думата плюе срещу Радев, и не се усеща, че това е много грозно и го дискредитира още повече.

49

Име

преди 11 месеца

Румен Радев е най-представителен и показва българите като спретнати и интелигентни и е със характер. За разлика от мутрите.

48

Такива са наще русоф

преди 11 месеца

Разпродайте държавните предприятия и до 24 часа няма да остане и един русофил в България

47

Анонимен

преди 11 месеца

Безотговорен е равносилно на вреден.

46

ХАХА

преди 11 месеца

Плюнката като беше президент нищо не свърши освен да мънка по телевизора на нова година на фототапет на американските Скалисти планини и тиквата да му шляпа баници зад врата по мисирските им пресконференции!Хахха

45

реалност

преди 11 месеца

Целия свят знае, че България е троянския кон на фашистка Русия в Европа, благодарение на един ушат рашиски слуга на Дондуков , зомбирани копейкаджи и изкукали червени пенсионери .

44

Анонимен

преди 11 месеца

Прав е, така са нещата.

43

Сандокан

преди 11 месеца

Абе тука чета разни олигуфрени от Изруждение пишат че искали анексия от Русия,Това са сепаратисти и терористи и точно така започнаха тещата в Украйна!И Румата Русняка ще ни разправя че нямало заплаха за националната сигурност.В България има клетка на Хамас и тя е съставена от русофили и путинисти включително!Дори оня ден си правиха джихадистко парти пред НДК.

42

Неразбрал

преди 11 месеца

Нищо не разбрах от сбирщайн писаницата на някакъв странен български език!Но каквото и да е казала плевнята явно е поредната му европгейска ди ария и булонски ***!

41

анализатор

преди 11 месеца

Неуважаеми господине,ако баща ти не беше "изтеглен" в ОК но БКП-Благоевград,никой нямаше да те знае в гр.Гоце Делчев.Случайно герберастката разбойническа организация те направи министър,и 2 г по-късно те избраха за президент.Подчинен на един банкянски разбойник и крадец.Президенстването ти премина под този знак.И се опитваш да даваш акъл.Скрии се,и не се показвай.

40

made in РЕШЕТНИКОВ

преди 11 месеца

Фигуранта е изял е много пари на България за носенето на една мазна фуражка и продължава да взема , без да е дал НИЩО !!!! Един пилот от селскостопанската авиация е много по-полезен в сравнение с този проруски злобен кариерист и доказан разединител.

39

тя

преди 11 месеца

"селяните от Хасково" да не завиждат на генерала ,не е крал, заслужил си е това което му се полага ! Такива като него се броят на пръсти на едната ръка , а продажници и *** бол !

38

мдаа

преди 11 месеца

А според един друг луд за връзване "Възпирането на Русия е основна задача на българската армия, според новата военна стратегия на Тодор Тагарев". Тия юролиберасти не сам добре в главата. Ще ни вкарат във война с Русия, че украинците са на края вече. Защото благото на САЩ трябва други луди, които дава воюват с Русия.