86

НИЕ ВИЕ ТЕ

преди 1 година

Защо никой не обръща внимание на дебата Хекимян-Терзиев вчера, където Хекимян каза, цитирам: "Ние от години сме се борили за...", което поражда въпроса как така ВИЕ (ти, като шеф на БТВ Новините и ГЕРБ-аджиите) сте се борили заедно за каквото и да било..

85

Лука Браци

преди 1 година

Това е сицилиянско съобщение. Означава: "Дайте ми повече власт, иначе ако разтурим сглобката, ще вземете по-малко гласове и няма да сте в позиция да сме в коалиция и ще крадем на власт заедно с ДПС и ИТН."

84

Антон Хекимян Гешев

преди 1 година

Точно така шефе, кажи им!

83

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Боко Тиквето го е...страх от нови парламентарни избори. Сега му е най...кефф -не носи отговорноста...пряко,но е на власт и никой няма да го...тикне в следствения арест.

82

Неможач Буци

преди 1 година

Мутрата пак заплашва - не го съдете сурово. Той толкова си може.

81

Анонимен

преди 1 година

Хайде! Готови сме за Избори! Но те е страх този път мишок!-:) Оставка Политически Превратаджии!

80

ТРЪБАТА

преди 1 година

ШКАФЧИАТА БУЦИИИИИИ, Мишо бирата, ало вайьно, къщи за тъщи, двете каки, подпорна стена, жълтяете павета, суджук гейт, пътя за рилския манастир, Капитан андреево... да продължаам ли?

79

ВНИМАНИЕ, ОПАСНОСТ

преди 1 година

В никакъв случай не трябва да се допуска да се случва ротацията. Ако това стане, ГЕРБ ще разклати стабилността в държавата.

78

мак

преди 1 година

Градили са таратанци. 12-годишните грешки не се поправят за 3 години. Интересно, как щеше да управлява в такава обстановка, каквато е сега, войни и криза. По негово време само ковида му беше проблема, но продължава да сравнява сегашното време с това, когато той беше на власт.

77

ПП

преди 1 година

Ние пък с терористи НЕ преговаряме. Никой не се плаши. Разтурай сглопката Буци, крадец, мошенник, лъжец!

76

Анонимен

преди 1 година

Най-добре ДПС да управлява!

75

ББ ФЕН

преди 1 година

Мачкай бацее, много добре ги използва тия, страхотна пералня са :)Това заслужава този народ, ей такава сглобка и управници!

74

Анонимен

преди 1 година

Кой да дойде? Фицо, Нуца, Коцо или Тоцо?

73

Ръб!

преди 1 година

ПП-ДБ са една печатна грешка!

72

неблагодарник

преди 1 година

Изпраха ти гащите, а?

71

ГЕРЕН

преди 1 година

САМО ТАКА БАЦЕ"ТУЛУПОФ БИБИТКОФ.ТИЯ НЕ МОЯТ ДА ПЕРАТ. ЛОШИ ПЕРАЧИ СА НО ПОНЕ ОПИТВАТ. НО ЗА СЕГА ЯКО СЕ ОМАЗАХА С ФЕКАЛИ. ТИ СИ ЗНАЕШ СЪС 200.НО ТУПИ РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧИШ. ЩЕ ВДЯВАШ ДОЛЕ ИЛИ ГОРЕ. МАЙ ДОЛЕ Е.

70

Анонимен

преди 1 година

Не издържа дълго тоя, свали маската. Вълкът козината си мени, но нрава- не.

69

Зозо

преди 1 година

Дебелият борсук Буцан само мята фоерверки за простолюдието! Запомнете! Никога тюфлека няма да бъде против хАсен и Киртака,защото кравария ще го вкара на топло! И тези глупости ,които плещи са за лъскане на имидж пред простолюдието! Ще се измъкне,повпрвайте ми,няма да влезе на топло,защото е удобен за скопците на крави!

68

Главанак

преди 1 година

Кой ти дава право да говориш от името на народа? Не сте и няма да бъдете партия на народа,вие сте мафията! Оня ден каза,че цели общества те мразят.Това не ти ли говори нищо! Не,просто народа те ненавижда,и трябва да си сляп,за да не го виждаш! Ти въведе езика на злобата и омразата,ти раздели тотално народа! И това ли не го виждаш.

67

Бойко

преди 1 година

Не се прави на мъж! Веднъж Секретарка та Посолството, винаги Секретарка на Посолството! Ако утре ти наредят и жартиери ще носиш! С токчета..