39

Анонимен

преди 8 месеца

41 нищо не се е задействало, купола стана на цедка. Евреите нападат чужди държави, ако Сирия Ливан Египет и Иран обявят война на Израел познай как ще врещиш тук.

38

Учуден

преди 8 месеца

Аз не мога да разбера защо се вдига такъв шум тия дни. Израел и арабите воюват. Че новина ли е? То е новина, когато не воюват.

37

Анонимен

преди 8 месеца

Е как жертвите са повече в Израел? Нали тяхната непобедима армия отблъснала Хамас? Тия да не се избиват сами?

36

Анонимен

преди 8 месеца

38 Иранският Корпус на гвардейците конфискува чуждестранен плавателен съд в Персийския залив заради подозрение за незаконно изнасяне на 757 000 литра дизелово гориво от страната, предаде БТА, като се позова на агенция ИРНА. Не могат ли посрьо?

35

браво

преди 8 месеца

Трябва нов кръстоносен поход иначе ще те е страх да живееш близо до мюсли.Нахлуват в села и градове и после искат да не ги бомбардират.Бой докато не се кротнат.

34

Хахаха

преди 8 месеца

Не знаех, че мамутите от Сирия имат летище. Нищо, ще си направят ново някъде в полето. Просто ще го отъпкат с мамунските си крака.

33

Анонимен

преди 8 месеца

До 39 Ами както виждаме се е задействало и сега какво ще правите ? Ще ревете по форумите ли? Айде бийте се де... армията на Израел ви чака? Хем искате война ,хем ревете ? Мишки

32

Анонимен

преди 8 месеца

Арабите под директната власт на Израел вътре в страната са се увеличили над 5 пъти, преминаха 20% от населението на страната и продължават да се увеличават и като брой, и като процент. В момента жертвите на Израел да повече от тези в Газа.

31

Анонимен

преди 8 месеца

До АнонименЕ то щото супер модерното на Израел се задейства.

30

Анонимен

преди 8 месеца

До 35 посира се баба ти клоун. Що ненго на паднете, като мн се посиралии САЩ от вас ? Само лаетее 2г и НИЩО. айде давайте ,какво чакате ?

29

Анонимен

преди 8 месеца

Кой им дава право да бомбардират друга държава? Чисти терористи са моше-тата!

28

Анонимен

преди 8 месеца

Кво стана фили ? Нали ПВО на Сирия беше яко, нямало как да припари нищо. Ей смешниции, кога ще разберете с тези празни глави,че сте изостанали технологично деситилетия.

27

12345

преди 8 месеца

Шок в арбският свят! Един американски самолетоносач и шепа евреи, колят и бесят наред ***! Голям кеф! Даже ги е страх и заложниците да убият, да не полудее Израел още-повече!

26

Анонимен

преди 8 месеца

ами защо тогава кисинджър критикува германия за субсидирането на хамас - или това не ви го пише в опорките близачи на краварски *** - ами сирия е независима държава с какво право се бомбардира там и не се чуват воплите на краваршингтонските садисти

25

Анонимен

преди 8 месеца

Ама как си личат платените тук.Никъде в статията не се споменава Русия,ама те пак си я намесиха.Ако излезе статия че Бай Дън се е спънал на плажа в Хавай,веднага ще напишат че някой руснак е опънал въже под краката му.

24

12345

преди 8 месеца

Американците паркираха самолетоносача и арабският свят се препарира! След Газа, идва ред на Сирия!

23

Патриот

преди 8 месеца

Всички истински патриоти са за арабите. Мюсюлманите и Русия трябва да си поделят Европа, като естествената граница ще минава по Стара планина.

22

Анонимен

преди 8 месеца

Когато руснаците бомбят украинци, последните си го заслужавали. Когато израелците бомбят терористи, било престъпление. Русофилско лицемерие!

21

Дидо

преди 8 месеца

До До Дидо И защо да е Руска?Може би защото ти се плаща да плюеш едните и възхваляваш другите?

20

До редакцията

преди 8 месеца

Защо изтрихте мнението, което културно отбелязваше, че Израел има пълното право да нанася удари по сирийска територия? Нима заставате на страната на ислямисткия терор? Хамас ли подкрепяте? Ами ако утре нещо подобно се случи и в България? Засрамете се!