55

Анонимен

преди 8 месеца

До Весо "Там едва ли ще го видят изобщо!" Е, може да избере и решението на идола си. Това също е възможно.

54

Анонимен

преди 8 месеца

Осем години украинските терористи избиваха цивилното население в Донбас. Но скоро няма да има държава Украйна, проеткът Украйна се закрива.

53

Анонимен

преди 8 месеца

не е лесно да живеят в арабското море, като регулярно стрелят пхо всичките си съседи, или творят някой атентат на службите им мошадски, ама не било терактт защото се правило от държавата им... почвам да си обяснявам и кой има изгода от пандемиите да срине световното население.

52

Бай Иван

преди 8 месеца

Западните либерални меки китки да отварят отверстията и да подготвят жените си за изнасилване, тарамбуките идат ;) !!!

51

Анонимен

преди 8 месеца

православието и исляма са по-мирни религии от тези религии довели инквизицията, клането на хугенотите и тридесетгодишната война в Германия. Предпочитам да имам за приятели правоверни мюсюлмани отколкото фанатични неграмотни католици, сциентолози и свидетели на Йехова и мормони... просто не подлежи на сравнение. Не е случайно че Сърбия пред дилемата унгарско покатоличване и османска империя са избрали османската империя, там поне религията им е запазена.

50

Весо

преди 8 месеца

До , този чакаш Путин в ...Хага Там едва ли ще го видят изобщо! За разлика от нас , България! Скоро ще е при тези управляващи!

49

Анонимен

преди 8 месеца

До Бен Гурион.......много си знаел бе Бенчо :) и какво значи "Хизбола" на арабски??? Я да поровиш малко да се ограмотиш още

48

Бен Гурион

преди 8 месеца

До Анонимен 47 На Иранската Хезбола.

47

Анонимен

преди 8 месеца

21 век е същия в Близкия изток както все едно се бият две племена в Скития преди 4000 години. Телевизията им пречи да се докарат до пълното падение.

46

Анонимен

преди 8 месеца

До Бен Гурион..........съгласен. Летище Сарафово беше заслуга на глупавите и нехайни българи.

45

Анонимен

преди 8 месеца

На кого беше заслуга летище Сарафово?

44

Анонимен

преди 8 месеца

Да докараш милиони в течение на няколко поколения до всякакви унижения и дискриминации и да твърдиш че ти си цивилизования а те цитирим ги не били хора е ГАВРА С УСТАВА НА ООН, ГАВРА С ХУМАНИТАРНОТО ПРАВО, ПЪЛНО ПАДЕНИЕ.

43

Такива са

преди 8 месеца

До Анонимен 41 "укрите-преврат върхушката избиха в Донбас 14 хиляди деца" Събра две лъжи, за да направиш трета ли? От опорките "укрите избиват деца в Донбас", и "14 хиляди са избити от укрите в Донбас" (и двете руски фейкове и дезинформация) направи "укрите избиха 14 хиляди деца в Донбас". Такива са православните русофили джихадисти -довчера православни, днес джихадисти.

42

Teo

преди 8 месеца

Това, което арабите са правили с византийците, което османците са правили с българите, което нацистите са правили с евреите, сега евреите го правят с арабите. Странен кръговрат, който ние наричаме цивилизация! А истината е една - нашите грешки ги плащат правнуците ни!

41

Инж+

преди 8 месеца

Е защо Египет "не ги иска" тия убави хора??? Нали са братя мюсюлмани??? А на Путин пък най-малко му пука - използва ги като "маши"!!! *** веднага поде песента, че в Украйна едва ли не няма война и нищо не се случва.....

40

Бен Гурион

преди 8 месеца

До Анонимен 31 Летище Сарафово не беше заслуга на Хамас. Нямаш представа от събитията, за които говориш.

39

Анонимен

преди 8 месеца

укрите-преврат върхушката избиха в Донбас 14 хиляди деца. Цивилизованият запад пас, сега за труповете на деца в ивицата пак пас...

38

Анонимен

преди 8 месеца

До ДО 23сРЕД УКРАИНЦИТЕ ИМА ДОСТА РАДИКАЛНИ НАЦИОНАЛИСТИ, ПРЕСТЪПНИЦИ, КРИМИНАЛНИ ТИПОВЕ, КАКТО И МИРНИ ХОРА, СРЕД АРАБИТЕ СЪЩО ИМА ЕКСТРЕМИСТИ, НО ИМА И МНОГО МИРНИ ХОРА. Не генерализирайте и не обиждайте цели народи защото е срамно. Ей в България има талибанстващи рушители на паметници и затриващи историята с нови измислици в учебниците.

37

дядо Мраз

преди 8 месеца

Злия Путин, който искаше да изтрие Украйна за 2 години май е убил по-малко цивилни отколкото са жертвите в 5 дневната израелска война? Ако не се смятат украинците убити от украинци , сигурно и за първия ден са го задминали!

36

ДО 23

преди 8 месеца

Напълно съм съгласен с теб. Само едно уточнение. За да изгоним от тук украйнците вина има само и единствено нашият агент - президент. И нека всеки да прецени---правилно ли е негово решение във връзка с факта, че България равно или късно ще трябва да се отвори за имигранти. И какъв имигрант предпочитаме - украйнци/ много и с българско потекло/ или такива , дето се раждат с вик Аллах Акбар. И едно пожелание от мрежата ми хареса--Последовател на Хамас да ти стане зет....