53

Шопа

преди 11 месеца

Тц тц тц .... като гледам коментарите, май е най-добре да се приключва с нас и с нашия народ . Толко злоба , толко *** "умници" ..... Не е важно на мен да ми е добре , важно е на Вуте да му е зле .....

52

Анонимен

преди 11 месеца

Чак пък да ви е дом... Вие сте окупатори и ще свършите, както е свършил Йерусалим 1187 година. Ако не сега, след време.

51

Анонимен

преди 11 месеца

До 60 Хитлер също е еврейн. Повечето от щаба на Хитлер са еврей .

50

Анонимен

преди 11 месеца

Така говори щото е на страната на силните.Естествено че ще отиде ако го викнат.Да не мислите че ще му дадат един скапан автомат и една продупчена бронежилетка и ще го пуснат при палестинците.Не ,те не водят война така.Седят си в климатизираните офиси и управляват безпилотно самолетче натъпкано с бомби ракети и камери.Мърдат джойстикът и гледат на големият монитор.Като им "хареса" нещо-цък копчето и целта изчезва в огнено кълбо.Като свърши каца зареждат го и пак.Опасно е ако настине от климатикът

49

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен, Грешиш! Те САЩ винаги са били за две държави Палестина и Израел. Обаче Обама го стреляха, когато го каза, те и собствения си премиер застреляха израелците, който бе за мир.

48

az

преди 11 месеца

Глупе.ндери по тия земи от оно време са живели евреи..никаква Палестина измислена държава не е това...дей.ба и джихадистките български ам.*** ***..само про.ст българин може да застава на страната на терористична организация отвличаща баби и новородени..пр.ост народ слаба държава..

47

Анонимен

преди 11 месеца

Путин: САЩ се провалиха и в Близкия изток. Трябва да се реши въпросът за суверенна палестинска държава

46

Анонимен

преди 11 месеца

Хамас използва същите методи както украинските терористи - укрепления в жилищни райони, разполагане на ракетни системи и артилерийски установки в населени жилищни квартели.

45

Дони

преди 11 месеца

Нетаняху изгуби доста имидж през последните дни и сега ще отмъщава яко на терорягите!

44

Анонимен

преди 11 месеца

Проектът Украйна приключва.

43

Православен Комунист

преди 11 месеца

Нашето семейство сме много толерантни и съчувстваме на палестинските мъченици. Убедих жената да приемем исляма и шериатските семейни ценности, в петък отиваме в ромската махала в Пазарджик да се вречем във вярност на Хизбула и ИДИЛ.

42

Анонимен

преди 11 месеца

Израел реално извършва геноцид над цивилно население. Разрушава цели жилищни квартали на гъсто населена жилищна зона. Израелският минисър на отбраната ги нарече човеко - животни. Къде са сега жьлтопаветниците да говорят за права на човека. Къде са ООН и ЕС да обявят санкции на Израел?

41

Анонимен

преди 11 месеца

Аре бе копейки, вие поне за едни ваши любимци ще отидете ли да се сражавате, или само ще мелите глупости във форума, както едно време всички са били големи храбреци в кръчмата?!? Нито за Расиа отидохте да се биете, нито сега за Хамас... Форумни юнаци...

40

стига бе

преди 11 месеца

Представете си след 50 години един подобен "инженер" афганец, днешен мигрант, да започне да разтяга локуми, че тук на село в двора на дядовата ви къща се намира неговия дом и той ще воюва за него.

39

Барселона

преди 11 месеца

Същите кадри даваха и руснаците при тяхната моГилизация...едно към едно...

38

Анонимен

преди 11 месеца

алджазира предава истиснки новини

37

Анонимен

преди 11 месеца

Бой по ислмските канчета без да ги жалите! Нашите копейки подкрепяли ислямистите, а пък иначе дрънкат за славянско братство, за православие и не знам какво си... Болни мозъци

36

Анонимен

преди 11 месеца

Извършили са тотална бомбандировка в стил килим над цивилните палестински квартали и сгради, гледах снимки и кадри, страшно е, наистина страшно, защо извършват геноцид над цивилни, те какво общо имат?!

35

Анонимен

преди 11 месеца

Този въпросният дом дали е имал друг собственик? Един такъв дето ако е нямал късмет е в Газа, ако е имал е на едно друго по-добро място.

34

123

преди 11 месеца

До Какъв Дом Ви е . Държава Палестина не е имало никога, а територията е бира част от Египет, Юдейското царство, Римската империя, Византия, Арабския халифат, пак Византия, Латинската империя, пак Византия, Османската империя, Британската империя, Газа е бил на Египет, после Израел, а от 2005та се управлява от Хамаз. Та кажи сега в цялата тая схема къде видя Палестина. Израел се изтегли от Газа и ги остави да се оправят, обаче просто не могат.