56

Унижението идва

преди 7 месеца

Унижението на Украйна тепърва предстои. В страната 404 вече се провежда тотална масова мобилизация! Всичко живо дето мърда от 18 до 60 години се лови по улиците и се вкарват в центровете за обучени. Разпратени са призовки чре посолствата включително и на избягалите украинци в чужбина. И тук ще бъде унижението защото Запада няма да ги пусне! Защото а ги пуснат, ще се сбогуват с бая кинти дето укрите харчат по курортите.

55

Анонимен

преди 7 месеца

Ха-ха-ха, кой говори за провали в политиката на САЩ ....? Ха-ха-ха! Най-проваления политик на 21ви век...

54

Анонимен

преди 7 месеца

По руските медии казаха, че щом Израел сривал със земята жилищни квартали, не можело тях никой да ги упреква и ако те бъдат принудени да действат така.

53

Фекален мирис

преди 7 месеца

В Брюксел съм! И тук има фекален мирис! Усеща се навсякъде но особено около сградата на ЕП! Чакам малко да завали поне да отмие!

52

Мазни кравофили

преди 7 месеца

Скоро целия Свят ще подгони подлите кравари обратно в обора!Само послушните евроджендъре и нашите прислужници ще сменят памперса на байДъна!На всички е омръзнала краварската агресия ,алчност и мазните им лъжи за демокрация.

51

Зеленски е прав

преди 7 месеца

С половин уста Путин признава, че той стои зад атаките на Израел. Нашите *** да размърдат сивото вещество и сами ще стигнат до този извод.

50

Анонимен

преди 7 месеца

Тези украинци не могат да си го набият в главата, че Русия има ресурс да ги смачка със или без западните доставки на оръжия! Зелката да сяда на масата за преговори и да спре да се излага и да си избива народа! За какъв ч-е-п са му териториите с рускоезично население, които не искат да са част от Украйна?

49

Бутат ни в кинфликта

преди 7 месеца

Междувременно САЩ ще набутат в конфликта техните приятели сред които и ние. Ще ни лепнат етикет Коалиция на Желаещите и ще влезнем по своя воля в Западна Украйна. Много от хората влезнали там ще се върнат по родните си страни в цинкови кутии.

48

До целуни екрана

преди 7 месеца

Високите сметки плащаш заради протежетата на САЩ които те управляват. Радвай се че все още не са те пратили да ядеш гранати в Украйна. Сигурно и тогава би вярвал, че несгодите ти са заради въпросния господин.

47

Анонимен

преди 7 месеца

След забраната за износ на дизел и бензин , цените на горивата паднали до 95 стотинки за литър в Русия, а средната заплата в Москва била 1400 евро или 2800 лева. Значи тези бедните имат в пъти по висок стандарт от нас. Със средната си заплата купуват 2800 литра бензин.

46

Чобан Ходжа PhD

преди 7 месеца

Единствения опит на Блатная да го играе срещу исляма в Афганистан как завърши? С nocupaне до ушите и наследство с десетилетия САЩ да им оправят бакиите.

45

Анонимен

преди 7 месеца

*** е мегадeбил

44

Анонимен

преди 7 месеца

Само руски тролчета тука и руски опорки

43

Анонимен

преди 7 месеца

Ето кой стой зад нападението над Израел!

42

Кефи

преди 7 месеца

ме тука натовчетата как плюят Путин, а не виждат мизерията в собствената си ***. Путин и Русия са си добре и все по-добре стават и ще стават. Вие освен да мразите друго не можете. Вие сте си просто омраза, защото друго не знаете. Нацистка украйна е в руини и няма скоро да се оправи, защото парите за там спряха. Големите сили ще си я поделят като парче оглозгана ***. Който не е бил в Рисия, няма право да казва тук и думичка, защото не знае каква велика и необятна страна е Русия!

41

БАНко

преди 7 месеца

БАЙДЪНЧОВЦИ СА ПРОВАЛ , ПРИ ТРЪМП БЕШЕ МИР !!! СВЕТА ГО ОЧАКВА ОТНОВО КАТО ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ !!!

40

!

преди 7 месеца

А вашата в Украйна и Европа просперира!

39

Анонимен

преди 7 месеца

Пък вие, руски бедни голтаци, дето никой ви няма за нищо, сте цъфнали ахахахахахаахаха Бедняците с БВП на глава от населението наполовина на бедна България седнали да се правят на някакъв фактор.

38

Анонимен

преди 7 месеца

Политиката на русия ,не е провал а КАТАСТРОФА.ВКАРА 2 нови държави в НАТО, Армения загуби територия, загуби и тях, цяла Европа ви мрази, руския народ е беден като църковна мишка и ще става още по беден. Това му се вика ПРОВАЛ.

37

Анонимен

преди 7 месеца

Аз познавам само един българин дето отиде да живее в Русия, но то момчето не беше добре с главата, все дрънкаше че Земята е плоска....намери си дом!