74

Анонимен

преди 8 месеца

А аз смятам .Че Бойко Борисоф и ПП си направиха взаимно услуга.Едни заминаваха в историята .Другите замалко да останат в историята , току що се пръкнали .И резултатът е очевидна.Продължение на 12 годишното бездарно ,некадърно управление

73

Анонимен

преди 8 месеца

Е то войни и конфликти в цял свят, първо Афганистан, после Украйна, после Израел, после....., свят голям, при всеки конфликт ли цените ще скачат...:)), а там където няма конфликт защо да скачат.:))

72

селянин

преди 8 месеца

гледам че у немско и френско тецовете димят на поразия там не са ли чували са соларни панели

71

Анонимен

преди 8 месеца

До 72....Не работеща и с нищо не полезна власт като тая на ПП и Денковци , повече утежняват ситуацията.По две причини Че предоставят възможност на крадците да се укрият И прикрият заграбените от далавели милиарди.И другата е Че деморализират обществото.Разколебават и малкото останали надежди у българина.Опорочават демократичните идеи .Омаскаряват прозападното мислене у посока.

70

Valio

преди 8 месеца

Долен ЛЪЖЕЕЕЕЕЦ.........

69

Анонимен

преди 8 месеца

Не се оправдвй а ОСТАВКА бе

68

Анонимен

преди 8 месеца

на сайта фудпрайс беге са махнати цените на храните в чужбина, останали са само бутоните

67

Анонимен

преди 8 месеца

До като в България няма журналистика , никога няма да има демокрация.Журналистиката е корект на властта.Всички разногласия и лъжи трябва да се изчистват с една работеща журналистика.Журналиста е посветен в много области и трябва да осведомява.Да разяснява и информира.Да посочва кое е правилното А не да повтарят като папагали .

66

До 63

преди 8 месеца

И като отидат в историята ПП и Денков ще правим нова история със старите КОРУМПЕТА - Тиквата и Пеевски ? Бравоооо, "умник" си ти, остава да помислиш защо сме бедни, ако откриеш този отговор значи наподобяващ хомо сапиенс ?

65

Анонимен

преди 8 месеца

До 66....Червената гнус не е опасна.Опасни са такива лъже демократи Които обират народният вот .Които са си повярвали , че са завършили демокрация.Че за завършени демократи .От такива ме е гнус.Така се подкопава демокрацията. С лъжливи бутафорни формации .

64

Анонимен

преди 8 месеца

Денков бори инфлацията, като затваря тецове, спира руския нефт, вади битовите абонати на свободния пазар на електроенергия. Това 100% гарантира спад в инфлацията и повишаване на доходите.

63

Анонимен

преди 8 месеца

Спрете да давате оръжие на урките, които го продават на Хамас

62

Анонимен

преди 8 месеца

Скоро демек да чакаме да вдигнат санкциите срещу руския петрол .. щото я втасахме!

61

Aкадемични глупости

преди 8 месеца

Израел нито произвежда, нито препродава, нито е голям потребител в световен мащаб! Интерсна е обосновката, която се обезмислява!

60

Анонимен

преди 8 месеца

Влизам тук и веднага ме обхваща ГНYС и ОТВRАТ - ПОВРЪЩА МИ СЕ ! Пак се е събрала тук всичката червена простовата, сляпа и глуха *** ? Кога ще поумнеете поне малко за да можете да се засрамите от простотията си бе ВЪЗРОДИТЕЛИ на комунизъм ?

59

Анонимен

преди 8 месеца

Планът за възстановяване и развитие е по- скоро политическа корупция на ЕС, с която ще се купи и възнагради настощия елит, а няма да се подпомогне стопанството и дори енергийния преход. Имаше къде по- смислени начини да се инвестират тези пари- АЕЦ, магистрали, възстановяване на системите за напояване!

58

Анонимен

преди 8 месеца

Освен да вдигате цените и, друго не правите .Вдигате ги защото така по лесно пълните бюджета , защото вече не остана бизнес за стригане , читавия бизнес се изнесе в Румъния

57

Анонимен

преди 8 месеца

ПП и Денков до година ги виждам в историята Странно ми е как такива посредствени политици се издигат до властта Дали с конкурс ги избират.Дали има някаква задкулисна власт наистина .Която си ги избира.Но всички в едно си приличат ..Празнодумството и пълната липса на достоверност Абсурдни заключения и шантави прогнози...Как с такива България ще се откъсне от пропастта.

56

Анонимен

преди 8 месеца

Да бе честно!

55

Анонимен

преди 8 месеца

щщд предателска