189

Анонимен

преди 8 месеца

В телеграм гледах едно клипче ,човека се опитва да избяга от Газа,но Израелските войници го правят на решето! Той със какво е виновен ,кой ще ги съди за това което направиха с Палестинския народ

188

УМЕН

преди 8 месеца

Ако някой си мисли че в тази война може да има победител значи е тъпппп като гъзззз. Или като Иво Инджев поне. А ако си мисли че победител ще е Исраел значи вече е и луд и изкукал повече и от Иво Инджев дори.

187

Анонимен

преди 8 месеца

Има договор от 1948, съставен в ООН и подписан включително от САЩ и СССР, за създаване на ДВЕ държави, на две самостоятелни държави на територията на Палестина. На север от Мъртво море е трябвало да е Израел, а на юг Палестина. Договорите не се спазват. Напротив, И досега няма реална палестинска държава, а първите "граждани" на Държавата израел 20 000 са дошли от чужбина и са живели е кибуци. Постепоенно Дтржавата Израел се рзраства като раково образувание.

186

Я

преди 8 месеца

Ислямска държава не беше ли спонсорирана от USA. Ирак имаха ядрени глави и след като го изравниха със земята се оказа друго. Либия ,Кадафи. Осама Бин Ладен кадър на ЦРУ !! Има ли кой да вярва на лъжите на Израел и Америка!!

185

5000 ДЖИХАДСКИ РАКЕТ

преди 8 месеца

Нападат Израел......и кво очакват джихадистите....да се смилят над тях ли....

184

Анонимен

преди 8 месеца

"Тези изверги,арабите,ако посегнат на децата ви,и ги убият,дали ще им симпатизирате." - Освен това, Израел досега с десетилетия отвличаше палестински деца, повечето от които никога не се връщат в семействата си и въпреки това българите все още им симпатизират на евреите. Прави си сметка.

183

Анонимен

преди 8 месеца

"Тези изверги,арабите,ако посегнат на децата ви,и ги убият,дали ще им симпатизирате." Бъркаш понятията. Да симпатизираш на някого, означава да го харесваш. Аз например не говоря неща защото харесвам някого, а просто съм безпристрастен и казвам истината такава каквато е. Не се кланям на никакви религии, абсолютен атеист съм и неведнъж пpoмити мозъци от всяка една религия е етнос с който съм имал досег са ме заплашвали. Тези заплахи обаче никога не са ме спирали.

182

187

преди 8 месеца

Българите нямахме никакви проблеми с арабите десетилетия наред. Проблемите ни започнаха, когато ни напъхаха в западния лагер.

181

Анонимен

преди 8 месеца

Израел да даде аутиматом на палестинския народ сами да предадат хамас ! Ако не го направят значи подкрепят терористите и никой няма право да ги защитава. Да хващат оръжието и да се бият и който победи. Иначе е лицемерно. Хем били цивилни, хем крият хамас. Ултиматум. След което бой наред.

180

Анонимен

преди 8 месеца

Никой не може да ме убеди, че народ, който няма и не желае да има добри отношения с друггите народи, е умен. За Израел всички са врагове..Даже, може би не знаете, но там са разрушили подареният от България мемориал в памет на спасените евреи. И причината била, че не всички евреи били спасени.

179

ххх

преди 8 месеца

Тук виждам изпилени мозъци-арабофили.Тези изверги,арабите,ако посегнат на децата ви,и ги убият,дали ще им симпатизирате.Каквото си заслужиха,това ще получат арбските зверове.Никаква милост.Сриване на Газа със земята.

178

Анонимен

преди 8 месеца

Истината е, че Ивицата Газа е ГЕТО, което се поддържа именно от т.нар. "Цивилизовани страни". Според мен е един от видимите белези за лицемерието и човекомразието на западната цивилизация.

177

Анонимен

преди 8 месеца

Един професор, израелски историк казва: "Ционистите не вярват в Господ, но вярват, че той им е обещал земята на Палестина."

176

Анонимен

преди 8 месеца

Джонатан Кук е автор на три книги за Израелско-палестинския конфликт и носител на специалната награда Марта Гелхорн за журналистика. Middle East Eye предоставя независимо и автентично отразяване и анализи за Близкия Изток, Северна Африка и други региони.На Запад няма да има съчувствие, когато за пореден път обсадените палестинци бъдат бомбардирани от Израел, а безкрайното страдание ще бъде оправдано с израза израелско отмъщение

175

Анонимен

преди 8 месеца

Дам, не били 5000 а 5000 хиляди ракети и убили не 1500 а 50 човека , останалите хиляда ги убиха на фестивала за електронна музика и по улиците на няколко села. Ти чувал ли си ракети да падат в град и да убиват средно по 0.001 човек. Да с ракетите нямаше как да покажат зверствата и убитите няколко стотин. И да жертваш няколко стотин за да заличиш стотици хиляди и да ги изселиш веднъж за винаги от зоната до теб.

174

Анонимен

преди 8 месеца

"И 5000 ракети от Хамас убиха 1500 израелци....със съгласието на...Израел." - На практика това стана. И това е самата истина. Нали трябва с нещо да накарат света да мрази мюсюлманите и така да изперат зверствата си десетилетия наред.

173

Факт

преди 8 месеца

Ционизма е по жесток от нацизма.

172

Анонимен

преди 8 месеца

до 180 Ми във Виетнам краварите не се ли оттеглиха доброволно ве, кравар?

171

ДО 172

преди 8 месеца

Руснак и доброволно оттегляне....голем смех...

170

Анонимен

преди 8 месеца

Абе за какъв Афганистан говорите, първо се запознайте с размерите на ивицата газа.Това е една много малка площ в равното нагъчкана с много народ. Не случайно с една онлайн камера се виждат всичките бомбардировки онлайн в нета и е като биг брадър за сеирджиите по света.