56

ЛОГИЧНО

преди 8 месеца

ВОЖДЪТ КИМ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ДЕБЕЛ В СЕВЕРНА КОРЕЯ.

55

Анонимен

преди 8 месеца

Тъй като Западът няма да се съгласи на политическо споразумение с Русия за пълна демилитаризация и денацификация на Украйна, Москва остава само с един вариант - да доведе Украйна до състояние на пълен разпад и разложение, когато нито тя самата, нито дори Западът ще могат да я използват срещу Русия. И това, общо взето, е единственият вариант, на който Москва сега е съгласна. Русия не се нуждае от замразяване, а рано или късно ще премине от отбрана към нападение, за да може след това да диктува своите условия.

54

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 56 Балшой театър, но с треторазрядно качество. Расия, какво да правиш.

53

АнонимеН

преди 8 месеца

МОКРИТЕ СЪНИЩА НА ПУТИНИСТИТЕ И МРОСЕН ПУТИНИЦЪТАА КАК РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ ПОБЕЖДАВА В УКРАЙНА!

52

Анонимен

преди 8 месеца

Най-добрият вариант за Зеленски е доживотен затвор, и след десетина години като се нормализира ситуацията да го пуснат. Иначе да избяга и в Египет в имението което си купи, и в САЩ, и в ЕС - навсякъде ще го намерят и ще го очистят, няма никакъв шанс.

51

Анонимен

преди 8 месеца

Северна Корея разработва сама междуконтинентални балистични ракети, които могат да нанесат непоправими щети на САЩ. А какво ще стане ако СК ги усъвършенства на хиперзвукови, и вече не летят до там където падне, ами летят точно до главата на Байдън в Белия дом. И ръката на другаря Ким дори няма да трепне ако реши да ги използва.

50

Анонимен

преди 8 месеца

До Мечока Иван Ще си топлиш гърбО на камината :)

49

Анонимен

преди 8 месеца

Русия произвежда 2 млн тежкокалибрени снаряди годишно и още толкова снаряди с малки калибри. От складовете ссе вадят още по 2-3 млн снаряди> Доставките на снаряди, оръдия и раккети от КНДР, както и на дронове и ракети от Иран укрепват още повече превъзходството на руските сили над укрите и ще им позволи да водят плътен, шквален огън по укропозициите без прекъсване

48

Анонимен

преди 8 месеца

СК пусна нова подводница, оказа се че могат да строят добри подводници. А какво ще стане ако Корея разработи и ядрени установки за подводници, и корейските ядрени подводници започнат да патрулират в международни води около Ню Йорк или Калифорния където са 2/3 от индустрията и БВП на САЩ

47

Ужас

преди 8 месеца

Москва е заприличала на фенклуб на Бешикташ. Руски език не може да чуеш.

46

Анонимен

преди 8 месеца

Путин се срещна с Ким Чен Ун на космодрума Восточний, а самото място за срещата е знак, който плаши Запада. Най-големият проблем с ракетната програма на Северна Корея е обсегът. Разбира се, Северна Корея твърди, че тежкият Hwasong вече може да достигне САЩ. Но едно е да се каже...

45

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 46 Най-добрия вариант е да се гледат само предавния по Расия24. Там е сигурното убежище от реалността :)

44

Анонимен

преди 8 месеца

Русия ще предостави на Северна Корея космически технологии, разбира се само за мирни цели, ако Северна Корея ги изпозва за друго това не влиза работата на Русия.

43

Мечока Иван

преди 8 месеца

Победител ще бъда АЗ.

42

Анонимен

преди 8 месеца

Най-добрият вариант за запада е признаване на Крим, 4те области, тогава щетите за запада ще бъдат минимални, но този вариант вече почти няма шанс. Най-вероятно Одеска област до Молдова, Днепропетровска и Харковска области, а може и други, ще бъдат присъединени. Останалата част на Украйна ще бъде под пълен военен контрол от Русия, населението ще напусне и ще останат под 10 милиона, което най-вероятно ще доведе до разпад на държавността.

41

Анонимен

преди 8 месеца

Оказва се, че малката Северна Корея има голямо стратегическо значение в далечния Изток и в Тихия Океан, като се вземат в предвид нейните ядрени сили и огромната добре обучена и въоръжена армия.

40

Анонимен

преди 8 месеца

Днес срещу САЩ и НАТО стои мощтна ядрена триада - Русия, Китай и Северна Корея. В частност Русия няма нужда от Китай или Северна Корея за да изтрие САЩ и ЕС от лицето на земята при конфликт НАТО - Русия. Но от друга страна, това това означава още, че при всеки конфликт на САЩ с Китай за Тайван, Северна Корея е вътре на страната на Китай. Със всичко което има застава на страната на Китай, а тя има много във военно отношение.

39

Царицата на войната

преди 8 месеца

Артилерията е царицата на войната. Украинската артилерия на позволява на рускофашистките бандити да надигнат глава.За това Шойгу и Путин се търкаляха в краката на Кимчо.

38

Анонимен

преди 8 месеца

"Като чуя "руски мозъчен тръст" и си представям група при мати заобиколили бутилка с водка и една пръчка, умувайки какъв да е следващия им ход." .......... . ...Кирца, ти ли си, не можа ли да измислиш нещо свое и оригинално, ами копираш хората, ха ха ха

37

Анонимен

преди 8 месеца

Всички свободни демократични медии по целия цивилизован свят ежедневно от една година непрекъснато и многократно съобщават за победата на Украйна и рухването на Русия, но само рубладжиите, копейковците, Сирия, С. Корея, Куба и Иран не могат да го усетат това нещо. А, и Еритрея.