370

Анонимен

преди 8 месеца

"Каквото си надробиш,това сърбащ" .Толкова за американската колония Израел.

369

Анонимен

преди 8 месеца

Важното е Русия да потъне, за един по добър свят

368

Религиознание

преди 8 месеца

Малко пояснения: юдаистите ( а не ,,евреите", защото повечето не са евреи по род, а юдаизирани хазари) се смятат за богоизбрани; те са ,,хора", а другите са ,,гои" (нещо като говорещи животни). Мюсюлманите се имат за ,,правоверни", всички други са ,,неверници". Все пак за тях най-близки са християните и юдаистите, макар и като отстъпили от ,,правата вяра". За разлика от тези две фундаменталистки и сегрегиращи религии, християнството признава абсолютната ценност на живота и на свободната воля.

367

anonimen

преди 8 месеца

Сигурно и Османската империя така е обяснявала пред съюзниците си за избитите в Батак, ние ги гледаме като цветя, ама те малце се разбунтуваха и ние малце ги позклахме

366

Анонимен

преди 8 месеца

ВЪЗРАЖДАНЕ ПРИЕ ИСЛЯМА ! ТОЛКОВА СЕ ЗАРАДВАХА НА ДЖИХАДИСТИТЕ !

365

Fredy

преди 8 месеца

Зверове сте вие, убийци на деца пак сте вие, убийци на жени, на стари хора пак сте вие... И това вече продължава 75 год откакто създадохте измислена държава! Вие евреите не признавате нито една нация, нито една религия, всички хора на планетата освен евреите са "животни" спрямо вашето развалено мислене! Но вече настъпи моментът на истината, всичко ще ви се върне многократно, всяка една капка кръв...

364

ВъзражданеПриеИсляма

преди 8 месеца

ТОЛКОВА СЕ ЗАРАДВАХА НА ДЖИХАДИСТИТЕ !

363

Анонимен

преди 8 месеца

До Бах мама му.Вечна слава на "агресивна" Русия, че трепе тия със свастиките по байраците дето обстрелват невинни хора по мостовете и пазарите! Израелците имат много грехове пред палестинците, аз досега, в този дългогодишен конфликт винаги съм подкрепял палестинците защото реално евреите са на тяхна земя, и в случая евреите се явяват технически агресори, но сега, след зверствата, които извършиха тия Хамас спрямо мирните жители считам, че целият свят трябва да се обедини и да ги затрие от Земят

362

Да допълня...

преди 8 месеца

Поправка. до 361

361

Да допълня...

преди 8 месеца

До Анонимен 661 Не си прав. Най добрия вариант е Путин да бъде положен до Ленин и душата му да не получи вечен покой. Да си скита като призрак в коридорите на Кремъл.

360

Бах мама му.

преди 8 месеца

Нещо подобно на агресивна Русия. Русия показа че няма проблем да се води война през 21-ви век , и ето го резултата..Ще запалят света га-до-ве-те.

359

Анонимен

преди 8 месеца

Пред мен е екземпляр на Библлията, издание на Светия Синод на БПЦ от 1925 г.. В края има карти. На картите има територия Палестина. На карта 3 е дадена Палестина, разделена "между 12-те колена". На карта 4 са представени Иудейско И Израилско царства. Израил е на север от Йерусалим. на север от Газа. А Газа е в Иуда, където е и Йерусалим, и Мъртво море. Карта 5 е Палестина във времето на Иисуса Христа,там е друго, Газа пак е в Иудея....

358

Възраждане клонХАМАС

преди 8 месеца

Възражданците толкова много се радват от нападението, че няма да се учуда на следващият митинг, освен знаме на Русия и сандвичи, да развяват и знамето на ИДИЛ и Хамас.

357

Тото

преди 8 месеца

ХИТЛЕРХИТЛЕРХИТЛЕР само още 1 година беше нужно

356

do 371

преди 8 месеца

До Бг: АХАХ. Евреите наричат християните гои, защото са много човеколюбиви ли? Да ти припоня ли думите на *** Спаси: "***.та му на християнството" Откъде ви намират такива извлеци?

355

Позор

преди 8 месеца

Възражданците толкова много се радват от нападението, че няма да се учуда на следващият митинг, освен знаме на Русия и сандвичи, да развяват и знамето на ИДИЛ и Хамас.

354

Анонимен

преди 8 месеца

Вчера по БНТ включиха пряко от Израел някаква госпожа, която я преставиха като директор на Българсия културен център, т.е. се очаква да е българка. Същата тази, говорейки за израелците, каваше "ние", значи се чувства израелка. Говореше с много , много голяма злоба. Цитираният тук дипломат също демонстрира явна злоба, което е неприемливо за длъжността. Питам: Даниел Лорел взеха ли го в иозраелската армия? За него кои са "Ние"?

353

Анонимен

преди 8 месеца

В украйната братушките нацепиха хасето на нацистите, ония немогат да си вдигнат главите от окопите даже, лежат и чакат да долети поредния дрон, и да ги телепортира при техния Бандера. Гледах преди малко репортажите, и то СНИМАНИ ОТ САМИТЕ УКРОФАШАГИ. Пищят и се жалват, докато снимаха как един дрон влетя вътре в укритието на техни колеги. Това чака всеки, който марширува с факли и вика Хайл, и си кръщава улиците и площадите на "герои" от СС! Слава на руснаците, че трепят тази ***!

352

Бг

преди 8 месеца

Такава измислена държава,като Палестина не съществуа!Израел е еврейски хилядолетия наред!Арабите мюсюлмани се възползваха от всички блага,които еврейския народ създаде и от християните ,посещаващи Обетованата земя,което развива икономиката им.Мюсюлманите мразят евреите и християните,защото тяхната религия е изградена върху омразата и джихад!

351

Британски учен

преди 8 месеца

Като чуя "руски мозъчен тръст" и си представям група при мати заобиколили бутилка с водка и една пръчка, умувайки какъв да е следващия им ход.