30

Радослав

преди 8 месеца

В пост-социалистическите пропаднали имитации на държави е така, по стар комунистически обичай, член на БКП гледа да уреди родата на сладка служба, преди 1989 ги уреждаха за шефове на заводи и комсомолци, а след 1989 за общински съветници, кметове и депутати! За едно е прав пенсионера, държавата пропадна, но сгреши за годината! От 1944 насам държава няма!

29

Хаха

преди 8 месеца

Много вожд, малко индианец.

28

Анонимен

преди 8 месеца

При Боко имало държава, пхахахаха! Имало е гъзъъъъ ви! При него имаше тотален отлив от държавата -1/2 емигрираха по чужбина, да търсят препитание. Този трябва да бъде затворен в една тъмна стая без никакво условия и така до края на дните му

27

Анонимен

преди 8 месеца

Тааа ебачка и пушачка се чуди ко да прави ли?! Да се омъжва и ражда.

26

До пенсионер

преди 8 месеца

Каква държава е имало при Бойко бе? Ти добре ли си бе? Каква държава бе? Къде я видя държавата бе? Всички се изнесоха да работят по чужбина. Герб продаде и зароби България. Ти наясно ли си какви договори е подписвал той за да те зароби бе? Ами при НДСВ ни продадоха като бели роби бе. Имаш ли акъл въобще, имаш ли очи да ги отвориш да видиш какво става в България вече 33 години? баси колко си *** , *** и сляп.

25

Анонимен

преди 8 месеца

След даскало си пише домашните, готви се за матура и изпит за университет.

24

дядо Стефчо

преди 8 месеца

отдавна обира *** сменили всички партии, сега и до ученичките порноактриси стигна

23

Манго от Маалата

преди 8 месеца

До АнонименВие, българите сте най-големите *** в Европа! Ету, мангу са ***, прай деца и не мисли, кво що... И в Индиш наште ора го праат и не мислат... Ку мислеха, щеха ли да са над 1млрд.? Много мислите българи, затва ний ша ва превземим! Луната вече е ендийска, а индийците, знайш ли с кво са занимавами? Чччуками са безспир като зайцити;)))

22

До номер 5

преди 8 месеца

Сам си си виновен. Кой те е карал 10 годнини да учиш нещо с което ще печелиш 2000 лева. Хората без да учат стават милионери и правят пари с тарикатлък и находчивост, той бил учил 10 години. Еми....кво сега, златен медал ли да ти дам. Като седиш в БГ, да беше излязъл в страните където се уважават дипломите и ценза, да ти плащат 20 000 евро или долара, ама....сам си си виновен, седи още в България и си мърмори.

21

Анонимен

преди 8 месеца

До Тенгри яко в дупако 16. И какво ще работят тези деца, които са нужни на България? Може би още по-важният въпрос как ще живеят / в какво общество ще живеят?

20

Анонимен

преди 8 месеца

До Пенсионер. Държава няма от 1989 г.

19

Анонимен

преди 8 месеца

Тва четиво го предлагайте на учениците до 4-ти клас белким некое дете се върже.

18

Пенсионер

преди 8 месеца

До До баба мара 2 14 Бойко бил задръстен...Какви ги плещиш бе ?Най добрия премиер. При него имаше държава.

17

феодализъм

преди 8 месеца

"Според запознати бащата на момичето е крупен земевладелец" - ако я изберат, баща и дъщеря ще усвояват субсидии още по-успешно.

16

Анонимен

преди 8 месеца

Подарък за бала от тати, щом е крупен....Ще накупи малко бхаратци и работата станала... Ихаааа, аман от тия силиконови абитуриентки, строги управленски дами е тренда:-)))

15

Я па я..!

преди 8 месеца

Тази ученичка не мисли ли да учи за лекар ?

14

До баба мара 2

преди 8 месеца

Какви матури те гонят пък теб бе? Кой е прокопсал с учене в БГ/? Бойко да не би да си е взимал матурите? Да не би да им образование? Проста мутра, не можеше да си каже името пред камерата, токова беше задръстен. Та тая Мадлен и без матурите ще я набутат да ви управлява, простите българи.

13

Радослав

преди 8 месеца

До 8: и като е на 18 какъв точно опит има и в какво? Как е взима решения при гласувания, ще предлага промени ли? Какво точно ще прави освен да се разписва на фиша за заплата? Общински съветник не е общ работник, че да е предимство да си млад! Какво точно може да предложи, че да гласуваш за нея? Освен баща и ако не развърже кесията за да купува гласове?

12

Денка Секретарката

преди 8 месеца

Ако познава Зеленски ке стане кмет

11

Анонимен

преди 8 месеца

Значи преди 20 години Мадлените искаха да стават турбо фолк певици, вече понеже не е модерно да пееш, влизат в политиката, щото там плащат още по-добре!