190

Анонимен

преди 8 месеца

Първото нещо, с което трябва да се снабди българската армия - това са няколко хиляди дронове и то от различни класове - от най-малки разузнавателни, до големи., способни да унижават танкове и т.н., второто нещо - тежкокалибрени гаубици, системи от рода на хаймерс, модерни танкове, третото нещо - ПВО и Пейтриът. А сега ще хвървят милиард и половина евро за стари американски бронемашини,които в Украйна горят като кибритени кутийки. Израел и Южна Корея имат по-добри. Всичко е много съмнително

189

Гадолиний

преди 8 месеца

страйкер е доста сериозна бойна машина по добра от всяка руска ( то кое ли и не е по добро от руското де дори Китай е с 2 -3 класи над тях )особено в въоражение и електроника и много малко 2-3 европески са на нейното ниво Не е някокво вундер вафе но (за лекопехотна полева бригада си е то4но каквото трябва)

188

Анонимен

преди 8 месеца

от 1944 на сам

187

Анонимен

преди 8 месеца

България става като Индия - въоръжени до зъби, купуват америкаанско оръжие, самолети, танкове, ракети, а населението живее в мизерия, без ток, върхушката си разменя милиарди помежду си, а до населението не достига нищо от богатствата и парите на Индия. Индия е либертарианска държава, наш пример за бесните, десни градски от София, които в София са истински комунисти и за това, държавата да им поддържа фалиралата Топлофикация. Ще затваряме тецове. Ами, затворете първо Топлофикация-София.

186

Кравар

преди 8 месеца

Тагарев е най-читавия министър който България е имала от години !

185

195

преди 8 месеца

За кандидата на ППДБ за кмет на софия ли говориш, за дайноф ли говориш, за ппдб ли говориш? Те са яките комунисти в Бг.

184

Слава Теб Тагарев

преди 8 месеца

Тагарев е бил съветник на украинското МО тоест има качества експертност опит знания сфалификация и професионализъм а вие русо роби ги нямате тия неща нещо повече дори Русия неиска лузъри като вас за съветници така че моля не ни давайте съвети пътувайте.

183

Анонимен

преди 8 месеца

Знам че Борисов иска да покаже колко кадърни са ППДБ когато са на власт. Но ББ не требва да забравя че ако остави хора с медицинска диагноза във властта тогава пак няма да постигне нищо. Тия които вече са освидетелствани трябва да си ходят сега включително Тагаренко и целата пасмина около него. ББ не требва да преиграва... ППДБ са пътници, никога повече няма да видят власт.

182

Кравар

преди 8 месеца

Както винаги България е наведена , заднешком - към сибирската империйка . Просто Задунайска губерния и толкова .

181

Христо Христов

преди 8 месеца

Политиката на Тагарев има подкрепата на 85% от избирателите у нас. Факт. Давай Тагарев, купувай машините и ги давай на Украйна! На 2 Април хората ти дадоха категоричен мандат за това.

180

Вуте

преди 8 месеца

Аре стига с тоо Пеевски бре.

179

Американският Орел

преди 8 месеца

183 единствения начин да дойде е като направи десант на Черноморието но ние сме изградили линията Тагарев избушили сме мутренските хотели на първа линия и сме ги превърнали в отбранителни бункери и още много други изненади сме ви приготвили готови сме да се отбраняваме срещу руския окупатор.

178

Анонимен

преди 8 месеца

Натрапиха ни се абсолютно безкрупулни хора, със съмнителен морал, а някои от тях и не особено интелигентни. Та те, заедно с едни други, които са доказани крадци, но по-обиграни, прибрани и не толкова дразнещи запретнаха ръце и седнаха на трапезата.

177

Американският Орел

преди 8 месеца

182 Това ли беше най доброто което успя да измислиш Мухахаха

176

Алена

преди 8 месеца

Пълна подкрепа за правителството на акад. Николай Денков и д-р Мария Габриел, които вярвам под менторството на Генерал Бойко Борисов, Генерал Атанас Атанасов, г-н Христо Иванов и г-н Кирил Петков, ще успеят да сложат край на далаверите и корупцията по високите етажи на властта и ще поведат България по пътя на европейското развитие и всеобщия просперитет!

175

Еххх

преди 8 месеца

Сайта на побърканите да се драскат колкото искат Путин идва.

174

Еххх

преди 8 месеца

САЩ е *** а феновете и са клошари .

173

ЛейгенантФонВицланд

преди 8 месеца

Евроатлантици Слава на Тагарев!Най добрият водач!И военен Министър!Нека са дадем най доброто от нас в битката и са спрем червените фашисти последователите в България на Новият Сталин Путин ***!Да спасим нашата родина Бъргария!Отечеството ни от мръсния руски ботуш!С помоща на НАТО и Америка и Свободният запад!

172

СлаваФюрерТагарев

преди 8 месеца

Най добрият военен министър който България е ималааа

171

Анонимен

преди 8 месеца

Един як шут за украинския агент Тагаренко!