154

Анонимен

преди 7 месеца

посока Запорожие. Ореховски рубеж. Съобщава се за битки на линията Копани-Работино, западно от Вербовой. Зомбитата на Путиновите пълчища се опитват да пробият отбраната на ВСУ - водят се настъпателни действия с артилерийска подкрепа. Путиновите рашисти изпращат не само малки групи, но и по-големи отряди до 30 зомбирашки, които да щурмуват позициите на ВСУ. 291-ви полк от Южния военен окръг води тежки отбранителни боеве, като от време на време предприема контраатаки.

153

Анонимен

преди 7 месеца

Задачата на зомбираната по руски стандарт биомаса в Ореховския сектор е да запази Токмак. Путинските повндета се нуждаят от по-голяма или по-малка победа, която може да бъде отбраната на Токмак. И как да се приближи до такава победа - през Новопрокоповка или Копани - не е важно за тях.

152

ВСУ ПРЕД ДОНЕЦК

преди 7 месеца

Почват с летището.

151

Анонимен

преди 7 месеца

Според западните медии, тази година укропите са "освободили" 143 квадратни мили и загубили 331 квадратни мили, краен резултат - нетна загуба от 188 квадратни мили. С това си представяне укропите гарантират, че колкото повече време продължава конфликта, толкова повече ще губят.

150

ХАХАХАХХАХАХАХАХАХ

преди 7 месеца

Като гледам как лъжат Евротолерастите, как ли ще се почувстват когато разберът истината за войната. ХАХХАХА Определено искам да гледам реакцията им от първия ред.

149

Анонимен

преди 7 месеца

Сателити с военно предназначение ТОПАЗ регистрираха активност на ДРГ ГУР от Одеска област в района на Тендровската коса (храсталак) и прехвърлянето на няколко бригади на морската пехота в Очаков. Всичко това е много прилича на подготовка за форсиране на река или водоем и по-нататъшно напредване по-дълбоко. Възможна посока е Кинбурнският полуостров.

148

Анонимен

преди 7 месеца

Херсонска посока. Тук основните събития се развиват на островите. На остров Казак зомбитата на киевският наркокартел продължават да държат плацдарм за бъдещи атаки. Руснаците отговарят с артилерия, авиация, минохвъргачки и БЛА действат срещу струпването на зомбакнацистишени. Зомбитата търпят сериозни загуби, но не напускат острова и предмостието. Зомбираната по натовски стандарт биомаса ротира - моторни лодки се приближават до острова и биват атакувани с FPV дронове. Ситуацията е двусмислена. От една страна зомбитата търпят сериозни загуби, от друга държат плацдарм, който може да бъде полезен

147

2

преди 7 месеца

Задачата на зомбираната по натовски стандарт биомаса в Ореховския сектор е да пробие към Токмак. Киевският наркокартел се нуждае от по-голяма или по-малка победа, която може да бъде превземането на Токмак. И как да се приближи до такава победа - през Новопрокоповка или Копани - не е важно за тях.

146

1

преди 7 месеца

посока Запорожие. Ореховски рубеж. Съобщава се за битки на линията Копани-Работино, западно от Вербовой. Зомбитата на киевският наркокартел се опитват да пробият отбраната на РВС - водят се настъпателни действия с артилерийска подкрепа. Киевската хунта изпраща не само малки групи, но и по-големи отряди до 30 зомбекнацистишена, които да щурмуват позициите на РВС. 291-ви полк от Южния военен окръг води тежки отбранителни боеве, като от време на време предприема контраатаки. Руските РСЗО, гаубици, минохвъргачки и БЛА-камикадзе работят срещу зомбакнацистишена.

145

Анонимен

преди 7 месеца

Вчера беше нанесен ракетен удар по село Гроза, Купянски район, Харковска област. Ударено беше кафене-магазин, където се провеждаше погребение на убит нацист от "Айдар" (терористичен батальон на киевският наркокартел). Руски източници обвиняват Украйна в поредната провокация (Зеленски в този момент беше в Испания и се готвеше да моли за военна помощ, както самият той заяви. Украински източници, разбира се, обвиниха Русия за удара.

144

2

преди 7 месеца

Киевският наркокартел прехвърля допълнителни зомбита в тази посока за ротация, поради загубите. В допълнение зомбитата на киевският наркокартел имат много убити и ранени поради атаки в близкия тил с помощта на артилерия и авиация (FAB с UMPC).

143

1

преди 7 месеца

посока Запорожие. Ореховски рубеж. На линията Работино-Върбовое зомбитата на киевският наркокартел постепенно спират настъплението си. Вече седмица интензивността на боевете намалява, а атаките на зомбакнацистишена на малки групи стават все по-малко. Вероятно киевската хунта е решила да премине в отбрана поне в този момент. Зомбитата няма да се откажат от опити за атаки - те ще продължат да атакуват с малки групи в този район (Върбовое, Новопрокоповка).

142

Анонимен

преди 7 месеца

ВИЖ КАКВО, ПИСНА МИ ТАЯ ИГРА! 152 ПРАВИ ПРИЗИВ ЗА ГЕНОЦИД! ВСИКО СИ ИМА ГРАНИЦИ ! БЛОКИРАЙ ГО,Ч Е НАИСТИНА ЩЕ СЕЗИРАМ ПРОКУРАТУРАТА! А РУБЛАКА ГЕРШЕВ ВЕЧЕ НЕ Е ТАМ...

141

Анонимен

преди 7 месеца

Да наложиат ЕС и САЩ санкции на Азербейджан след като Армения е потърпевша от аазерските гресори или пак ще има двойни стандарти!

140

ДО 152

преди 7 месеца

НЕ МОГАТ! ТЯ Е В РУСКАТА СФЕРА НА ВЛИЯНИЕ, НАЛИ ТАКА! В АРМЕНИЯ ИМА РУСКА ВОЕННА БАЗА! А И ПРОБЛЕМИТЕ НЕ СА ГИ СЪЗДАЛИ САЩ, НАТО И ЕС, А РУСИЯ!

139

Анонимен

преди 7 месеца

Товаришч Путин какво ги жали, поне по 50 000 - 60 000 снаряда всеки ден трябва да ги бомби тези укропитеци. Да ги сравни със землята. Няма значение жени, деца, старци - всички са укронацисти.

138

Анонимен

преди 7 месеца

Дайте нюз за НАгорни Карабах бе! Арменците са изоставили Русия каТО ГАРАНТ, ЩОТО НИКЪВ ГАРАНТ НЕ Е! еРДОГАН И пУТИН СЕ РАЗБРАХА НА СРЕЩАТА ДА ХАРИЖАТ ХРИСТИЯНСКИ ТЕРИТОРИИ НА МЮСУЛМАНИУТЕ! ТЕ ТОВА МУ ВИКАМ ПРАВОСЛАВНИ ЗАЩИТНИЦИ! ТАКА НИ ИЗОСТАВИХА И НАС СЛЕД ТАЙНО СПОРАЗУМЕНИЕ С АВСТРИЯ ПРЕЗ 1885 И КАТО НИЩО СЪРБИЯ ЩЕШЕ ДА НИ ПРЕВЗЕМЕ!

137

Анонимен

преди 7 месеца

Нека САЩ, ЕС и НАТО да върнат територията на Армения и населението в Нагорни Карабах.

136

Анонимен

преди 7 месеца

Нищо не е изоставила Русия. Пашинян се извъртя и предаде народа си заради интересите на Запада, като искаше да злепостави Русия като покаже, че руснаците не могат да гарантират безопасността на арменците в Нагорни Карабах. Пашинян сам продаде 120 хиляди арменци от карабах, заради интересите на САЩ, ЕС и НАТО. Територията се отбранява преди всичко от Арменците, а те тръгнаха да правят учения с НАТО и САЩ вместо да отправят военен контингент там за опазване на територията и населението си!

135

Анонимен

преди 7 месеца

Руските агенти си мислят,ч е работатат на тихия фронт в тила на врага е майтап, но ще им замръзне пи к нята, когато се закучат нещата и понем да ги бе сим по улиците...