95

Анонимен

преди 8 месеца

До до Берлин - в смисъл - няма вече да живеят от пенсията на мама и тате? Няма вече да пият по цял ден на трафа пред блока еФтина бира от 2 литрово ПВЦ, и няма вече да добиват "виШе образования" ровейки целодневно в съмнителни хибридни руски сайтове дето ги убеждават, че Земния Рай е в Русия? Чак толкова ли?

94

Нинова, Нинова...

преди 8 месеца

Аргументите са на вашата страна, но, Посолството е на другата. Когато то им каже, тогава ще дадат властта. А, това няма да стане, докато има и един неизнесен патрон в складовете на българската армия. Иначе, респект, защото през последните две години, ти показа, че имаш топки, за разлика от други, които само по лична карта се водят мъже.

93

MNENIE

преди 8 месеца

Тази Сглобка е като ГЕЙ Парад - Спецов пръца Асен Василев , Тунджай Мустафа пръца Хекимян , Пеевски пръца Денков - Калъфи ни управляват .Единствения нормален е Петков - пръца Лена - даже има резултат .

92

До 96

преди 8 месеца

Хейта се излива от тебе предателю! Те за това ти плащат от Козяк да насаждаш хейт ( даже на български не знаеш думата омраза се казва), да поляризираш и разделяш и да обвиняваш накакви извънземни комунисти за кражбите на ППДБГерб!!Тактиката ти е прозрачна и трябва да се запиташ в твой интерес ли е да защитаваш кражбата и антибългарските действия на НеКабинета? Нали и ти ки българин??!

91

до Берлин

преди 8 месеца

На който не му харесват условията в Европа, да ходи да живее в Беларус и Русия. Прав ви път. Аз съм с висше образование и взимам по 4 бона заплата на месец. Хората около мен, които са учили и имат хубави професии взимат дори повече. Вие му мислете - бачкаторите. Отивайте в Беларус да ви видим, като не ви харесва. Там ще се развиете много, сигурен съм!

90

Анонимен

преди 8 месеца

Видимо от хейта който се изля веднага, когато казах, че рушлямските интереси се финансират в България "на тъмно" - от Лукойл и разни групировки в тясно сътрудничество с руската олигархия и с руската държава - нацелих болно място! И самите "русофили" са абсолютно наясно с това - затова и хейта. Но, както каза и колегата - дилърите на руското влияние прават кинти от него, а вие - т.н. "полезни хидеоте на Путин" - живяхте, живеете и ще си идете от този свят като заблудени оФци блеещи: Русиииия..!

89

Анонимен

преди 8 месеца

На тоя "тест" Денков ще ги мине БСП, *** и итн с 200... Хич няма и да се изпоти даже!

88

До Сту

преди 8 месеца

А ти като си включваш лампата проверяваш ли сали Тока е Демократичен или Комунистки а?? Или си го ползваш да пишеш и ди отизми по форумите?

87

Сту

преди 8 месеца

Комунисти и ***. Цял живот бедни, болни и злобни ще си останете. Цял живот ще оцелявате на ръба. Руска пенсия ви пожелавам да имате!

86

Анонимен

преди 8 месеца

До До 72 - 77 - Е, как да ти го кажа в прав текст - Америка обявява това което плаща в България за влияние. Докато Копейкин и рушкото лоби получават пари на тъмно - било от Лукойл, било от други "български" субекти в тясна връзка с руските другари. Така че, извинявай - ама не виждам разлика. А, че е така - и ти знаеш много добре!

85

До Берлин

преди 8 месеца

Очевидно, мозъкът ти е колкото на дървесна жаба. Не се обаждай, че е жалко. Взривеният газопровод е Северен поток и доставя газ за Европа, главно Германия. От него България не получава и капка газ. Но пък плати 3 милярда, на Русия за направата му. Така че взривеният газопровод няма нищо общо с тецовете. По едното тече газ, а другото произвежда електоренергия. Нямат нищо общо.Чисти си пода или там каквото работиш и не коментирай теми, за които нямаш капацитет да разбереш.

84

България и ЕС

преди 8 месеца

В момента Не са демокрация! И ако народа иска да върне властта над съдбата си в собствени ръце, трябва да излезем на протест! Или САЩ ще ни затрие като държава и народ с еправлението си!

83

За демокрацията

преди 8 месеца

Когато Киро Канадеца даде интервю вчера и каза че НЯМА АЛТЕРНАТИВА на управлението на Денков, това демокрация ли е??Или тоталитаризъм!

82

За демокрацията

преди 8 месеца

Ленин за демокрацията: "В капиталистическото общество, свободата си остава приблизитерно такава, каквато е била в древногръцките демокрации- свобода за робовладелците! Съвременните наемни роби са дотолкова подтиснати от условията на своята експлоатация, че на тях не им е до "демокрация"!"

81

Ако не протестирате

преди 8 месеца

Посолството ще закрие България и ще открие Задокеанска Колония на САЩ!

80

Това НеПравителство

преди 8 месеца

Работи за интересите на САЩ, а не на Българския Народ! Долу!

79

Сту

преди 8 месеца

Преди изборите, руските колонизатори решиха да се активизират.

78

мери

преди 8 месеца

Лупели не се траят мислят си че ще се докопат до власт откъчееена работа

77

Тази сглобка

преди 8 месеца

Е Made in USA! Долу сглобката и НеПравителството!

76

Берлин

преди 8 месеца

Българи това е безумие! Тук след като САЩ взриви газопровода ни от Русия се ОТВОРИХА всички стари МИНИ и ТЕЦ! А искат от вас да ги затворите!