58

Анонимен

преди 8 месеца

Като цяло подкрепата за тази глупава война се е изчерпала, въпроса е кога точно да се сгъне цирка. Някои държави опипват почвата, използвайки различни причини, други са се запътили натам. Последните останали *** ще сме ние, в това можем да сме сигурни. И през Втората Световна Война сме били такива баламурници.

57

aZ-ът

преди 8 месеца

либерасти - как сте ?

56

Анонимен

преди 8 месеца

До Ужас абе вдлъбнат ум, Русия не се закача с никой, който не си го проси, тва да не ти е кравария да се вре и да тъпче наред

55

Ужас

преди 8 месеца

Дано е само блъф. Ако САЩ си бият камшика кой ще помага да победим Русия Ами ако сега зачактат нас. Дали не е по далновидно да влезем в състава на Османската империя отновоКазвах ви че свободата не струва и един кренвирш

54

Анонимен

преди 8 месеца

до 55 Ти ще напечаташ долари, ама как ще напечаташ украински войнци, пишлеменце Байдън?Щото украинската армия е избита наполовина, а руснаците още не са си вкарали ревовната руска армия. Досега се биха с наемници от Вагнер, затворници и чеченци на Кадиров. А в момента чакат на границата 300 000 руски доброволци за да нахлуят в Украйна. Украйна си заминава! Това е ясно.

53

Анонимен

преди 8 месеца

Щели да дават обесването на Зелята по телевизията , на живо . Някой знае ли по кой канал ?

52

Сестри и братя

преди 8 месеца

Нека всеки от нас вземе бърз кредит и да дарим парите на ГОРДА украйна. САЩ са най големите вълни опашки. Никога не знаеш кога ще я подвият

51

Бай Дън

преди 8 месеца

Нема страшно. Ще напечатаме нови долари, а пък нали и Кирчо обеща да помага!

50

Недей ни предава

преди 8 месеца

Всички виждаме какво става. Цялото НАТО плащаше е Русия победи. Няма как САЩ да се откажат това е все едно да предадат 10 млн украинци които още са в украйна на милостта на руските убийци. Какво ще им се случи според вас ? Руснаците не си поплюват повярвайте ми ще ги вкарат в лагери всички от руски лагер жив не се излиза

49

мак

преди 8 месеца

зеленият и компания ще скочат, че всички, на които им писна да дават подкрепят агресора. укр.реакция няма да закъснее. Но по повод на награждаване на укр. фашист в Канада мълчат, особено словоохотливият зелен.

48

Това не е концерт

преди 8 месеца

Пожелание. Поели са ангажимент, който трябва да се спазва. Досега ни обясняваха как всичко става винаги според техните планове. Ся нямало пари. Не се приема да пичатат

47

Анонимен

преди 8 месеца

А бе що не виждам кравари като Зозо примерно тук? Що се скрихте ве?

46

Анонимен

преди 8 месеца

разказаха играта на ЕС и Германия и сега чао.

45

С лихвите

преди 8 месеца

Аре сега гейчетата , дето троллеха срещу Русия да връщат парите на Козяк !

44

Анонимен

преди 8 месеца

По време на комунизма по-добре платени и превилигировани са били активните борци, а сега по време на либералната демокрация по-добре заплатени и с привилегии са пасивните борци. :)

43

Анонимен

преди 8 месеца

Нормално, няма смисъл повече да инвестират. САЩ постигнаха това, което искаха - изчистиха складовете на Европа от военна техника, като същевременно получиха поръчки за много милиарди, което им беше основната цел. Сега Украинци , Руснаци и Европейци да се оправят кой както може!

42

Анонимен

преди 8 месеца

до 44 Чоджуууум, СССР и най-вече Русия в този съюз отделяше след края на ВСВ 80% от бюджета си за военна техника и оръжие. Това са 45 години. Даже и до ден днешен ширината на релсите в Русия не е както в Европа. Застраховаха се отвсякъде от ВСВ братушките. Голям урок им беше ВСВ и никога повече няма да допуснат някой да се гаври с тях.

41

Анонимен

преди 8 месеца

А Зеленски в последните месеци на войната раздава рози на жените. Оня другия фашист Хитлер раздаваше ордени на малките германчета в последните седмици на войната.

40

Анонимен

преди 8 месеца

САЩ докато държат проблемите на света далеч извън граница, ще са си господар на света. Това им е и доктрината. За тях тази война е успешна както ида свърши - Русия пострада трайно, за Украйна да не говорим. Ако руснаците победят ще вложат повече пари в оръжия за да се защитят. Ако Украйна победят ще им е дюшиш и ще я колонизират с капитали. И пак ще се въоръжат, защото ще се страхуват от отмъщение. Но някои империи се срутват отвътре.

39

Бааааго

преди 8 месеца

Няма Льопарди... няма Брадалита... двата Хаймърса ги намокри дъжда... Никой не е чувал за Пейтриътите от месеци...Контраофанзивата омре... а генералния спонсор САЩ гледа как да се измъкне като пръъъднал в автобус. Украйна бавно и сигурно изчезва от картата на света.