163

Анонимен

преди 8 месеца

Мнение на американски конгресмен: "Тази война е пълен провал не на някой друг, а на САЩ. Вече изоставяме украинците и се измъкваме от тази война, сякаш не е наша. Вече не можем да си позволим да финансираме война на другия край на света, при положение,че държавният ни дълг прескочи всякакви рекорди. Финансовата стабилноста на САЩ не е гарантирана, някои щати са във фалит. Освен всичко останало, с тази глупост обединихме всичките си врагове около ядрото Китай-Русия, което за нас е катастрофа"

162

Анонимен

преди 8 месеца

Русия е инвестирала повече в Херсонска област за една година, отколкото Украйна е инвестирала за 30 години. Според председателя на регионалното правителство Андрей Алексеенко, "Херсонска област не е виждала такъв мащаб на строителство и основен ремонт на пътища, училища, болници и комунална инфраструктура от времето на СССР".

161

реалист

преди 8 месеца

на 600 и там незнамси кой ден от тридневното взимане на Киев и двуседми4ното ходене до Ламанша русия още не е минала дори половината от 30 км път до Харков ....А Хитлер за 104 дни до москва стигна та и по малко танкове и хора изгуби путин верно му е китайското менте

160

Боби

преди 8 месеца

До Тия Ами САЩ внасят 99% от атомното си гориво за електроцентрали и от тях 45% от РФ. Кажете какво ще стане с икономиката на САЩ ако половината от 96 атомни реактори спрат поради липса на гориво?

159

Анонимен

преди 8 месеца

До Горноница Затова и Денков се съгласява на всички условия на миньорите и енергетиците, защото първо) Няма да има кой да ги изпълни и второ) За да остане на власт и да изпълнява заповедите на САЩ, най-вече касаещи войната в Украйна. Това правителство точно затова е сглобено, българските интереси и интереса на народа тук нямат никакво значение. Е, парите от ЕС, ако междувременно могат да се прилапат, защо не. ЕС ще даде пари, нашите бандити ще ги "усвоят", ще си изпълним заповедите на САЩ спрямо САЩ, а народа кучетата го яли!

158

Наблюдател

преди 8 месеца

За руските престъпления в Украйна, все някой друг им е виновен...я американците, я колективният Запад, я извънземните! Всъщност,има ли престъпления, които руският башибозук да не извърши в Украйна! И още си въобразяват, че щом подестъпленията са в името на Путин, значи нямало да носят отговорност! Хитлер и той така смяташе!

157

До 219

преди 8 месеца

Да Яценюк беше назначен лично от Виктория Нюланд! Има изтекъл запис в ютюбе! Няма смисъл да го триете това демократично!!

156

Анонимен

преди 8 месеца

свинята и русия най врешят като видят ножа как един път някой Украинец не се появи само грух грух Гуххх от руски тролей

155

Боби

преди 8 месеца

До Анонимен 210 - НЕ Е РАКЕТА а ОДАБ - Авио Бомба с Обемно Детониращо Взривна Вещество - неправилно наричана Вакумна бомба. Ако в един класически боеприпас има 40% метал(за осколки) и 60% Взривно вещество от Него 40% е Гориво и 60% е окислител(за да има някаква химическа взривна реакция) - ОДАБ - 5% корпус изобщо не се ползват осколки и 95% "Гориво" а окислителя идва от атмосферния кислород - ОДАБ е няколко пъти по-мощна от ФАБ(фугасна Авио Бомба) със същата маса.

154

До 219

преди 8 месеца

Изобщо не е толкова сигурно че Зеленски ще успее да избяга в САЩ.. може да виси от някое украинско дърво!!

153

Анонимен

преди 8 месеца

Ех Зеления да стане Тайвански президент....... такава война ще има с Китай..... всички форумни *** ще станат Тайвански форумни празноглавци....

152

Нато

преди 8 месеца

килията на милошеви4 е свободна путин стягай се инак Зеленски иде с щика и ще врешиш ала кадафи

151

Тия

преди 8 месеца

... руснаци освен с някакви ракети , и какво оръжие щели да направят, с нещо друго има ли да се похвалят? Все още си въобразяват,че могат да рекетират света! Той и Хитлер се хвалете, как ей сега щял да открие ново оръжие,и щял да обърне войната! Знаем как свърши!

150

Горноница

преди 8 месеца

Имаха украинците един примиер-министър Яценюк след преврат в Украйна ,устроен от американците през 2014 -Мадйна ,който изпълняваше всички нареждания на Вашингтон и къде е сега Яценюк -знаее. ли някой ? Във САЩ е Яценюк във вилата си за 3 милиона долара заедно с цяото си семейство което имат американско гражданство + уредил и е на родителите си и сестра си да получат американско гражданство и живееят там всичките за "заслугите" на Яценюк срещу Москва. Зеленски и наш Кирчо по този пътт ще ходят.

149

2

преди 8 месеца

Според Столтенберг Щатите са получили техническите характеристики на "Алабуга" и са били максимално изумени, от което е станало ясно, че това е "неуязвима ракета". "Подобни разработки надхвърлят целия ядрен арсенал на алианса. Държавата, която успее да получи достъп до подобни технологии, получава безспорно военно предимство", възмущава се Столтенберг. Е, щом уплашеният Запад го иска, Русия трябва да спре "незабавно", а щом Русия иска нещо, я се таковайте...(напр. границите на НАТО до 1997г.)!

148

Даже Милошевич

преди 8 месеца

Се предаде пред по силен натовски противник за да продължи народа му да живее! А този плъх ще ги унищожи до последно! Не ме това е неговия народ де!!

147

1

преди 8 месеца

САЩ настояват Руската федерация да спре разработването на комплекса Алабуга. Типичното поведение на Запада е, че щом руснаците имат нещо мощно, с което никой не може да се мери, те спешно изискват разработката да бъде спряна. Искаше се Искандерите да бъдат изоставени, Посейдон и Триумф да бъдат предадени на американците. Сега има истерия около Алабуга, комплекс, способен да извади от строя цели армии.НАТО надуши информация за него с помощта на американското разузнаване.

146

Анонимен

преди 8 месеца

Това поднасяне на розата към жената ми напомни на германския филм "Крахът на третия райх (Der Untergang)". Забележете, че е германски филм, а не руски. Та в този филм в последните седмици на войната Хитлер окичваше с ордени малки германчета на по 13-15 години които са помагали в боевете срещу руснаците. Натам отива и съдбата на наркомана.

145

Анонимен

преди 8 месеца

Американски експерт: "Никое от изпратените на Украйна оръжия не успя да промени баланса на силите. През цялото време руските оръжия бяха и в по-гоялмо количество и с по-добро качество. Особено важна е практическата липса на авиация на Украйна. Без самолети, всичко друго губи смисъл, защото руснаците са особено добри точно в това. Русия не може да бъде победена в тази война. Няма начин!"

144

Лаф

преди 8 месеца

Когато двама си мерят ...не се пъхаш между тях. Но явно никой не е чел поговорки. От проблеми има само изгода този който няма проблеми и създава на другите такива. В този случай, някви далечни взривяват потоци правят всичко възможно ЕУ да не е ок със съседите си за да не се развива. Това е равносилно Зимбабве да скара Канада с ЮС за да продава диамантите си на реалната им цена, не на наложената такава.