34

Анонимен

преди 7 месеца

Денков, покажи решението, което отнесе тайно в Брюксел. Защо го криеш от българския народ?

33

Анонимен

преди 7 месеца

Денков, след няколко часа ще се блокира и входовете към София, след това и граничните пунктове.А ако продължаваш да си упорит и да се правиш на мъж, какъвто не си ще се изсипят хиляди на жълтите павета. Тогава кой кум кой сват!

32

Анонимен

преди 7 месеца

Милиардите ще отидат в джоба на спонсора на ПП И ДБ Иво Прокопиев, а хората от Раднево и Стара Загора ще умират от глад!

31

Анонимен

преди 7 месеца

Като си играха със страховете на хората по време на грипът беше ок.

30

Със закани

преди 7 месеца

Ще постигнеш обратното. По-добре пиши оставка. В скоро време МС да вадят пишещите машини. Компютри няма да им трябват. Като няма ток, няма нет. И те е страх да отидеш на магистралата, защото цял полк трябва да те охранява от народната любов

29

нафърфорий

преди 7 месеца

Не партиите всяват паника, Денкооглу, а вашето некомпетенто управление посявя страховете сред обществото!!! То не беше удар по Енергетиката, по Сел. стопанство, по Сигурноста на Бг - с малкото въоръжение на Армията ни, което подарявате на 4.0.4, със съгласуването на промените в конституцията ни с чужда държава - Щатите! Вашта верица агарянскааа....

28

Анонимен

преди 7 месеца

Тези от Предателството Продължава даже не са партия. Купиха ВОЛТ от Ананиев, за да се явят на избори. Те са секта. Изобщо нямат място в НС. Трябва да ги разследват за застрашаване националната сигурност.

27

Цв

преди 7 месеца

Той мандата му може още утре да изтече. Да си дадат сметка колко са прости, прозрачни и алчни. Грешка след грешка правят. Да си обират крушите, че мирише на бой с тоягата.

26

Анонимен

преди 7 месеца

Крайно време е ние да вземем хляба на тая марионетка и после да го успокояваме, че ще намери начин да се оправи. В края на краищата партньорите от ДБ са винаги под ръка, ще го оправят с удоволствие.

25

Анонимен

преди 7 месеца

ТЪНКАТА ИНТРИГА НА АКАДЕМИКА ДЕНКОВ - НЕ ПРОТЕСТИРАЙТЕ СЕГА ЩОТО ПРЕЗ 2038 ГОДИНА НЯМА ДА ВИ ДАДАТ ПАРИТЕ, КОИТО ЩЕ ИЗЯДЕМ И ИЗПИЕМ ОТ КОАЛИЦИЯТА НА СГЛОБКАТА СЕГА!!...

24

Анонимен 11

преди 7 месеца

Др.денков,сякаш вашето правителство,злоупотребява,с доверието на хората.

23

Анонимен

преди 7 месеца

Денкуф ... Той мандата ти изтича след колко ... 2 месеца?

22

Анонимен

преди 7 месеца

Да, бе те хората са балами и чакат партиите да им кажат, че следва режим на тока!?! Хората не падат от Марс,бе Денков! Яли са попарата от режима на тока. Много подценяваш народа и ще ядеш дървото.

21

Анонимен

преди 7 месеца

оставка лъжци , казва им се истината а то си е направо за страх , като не намерите алтернатива на тези централи , купуваме ток а на каква цена никой не знае , никой не говори от къде ще дойде тока а колко трябва да се дадът на миньорите , или както до сега бутаме всичко според инструкциите , ще мислим като стане тегаво

20

Анонимен

преди 7 месеца

С плюене по форумите само му чешате торбичките на тоя, пък и на всички предишни и следващи мъпети на световния империализъм. Но пък така е добре, ще ви докарат до дъното на дъната, ще ходите на война, ще се осветявате със свещи, ще просите по улиците за храна. Е те тогава ще се светнете, че с плюене по форумите и избиране на всякакви евроатлантици, демократи и тем подобни е харакири. Тогава може и да се случи нещо като в Нигер например или като в Еквадор.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Ще кажа на мама.

18

Анонимен

преди 7 месеца

Денков, защо криеш плана за закопаване на България? Защо не е публикуван? Страх ли те е?

17

Soli Invictus

преди 7 месеца

Герои на Чалгария, ще ви дехристиянизираме и демонизираме! Поклонете се на новият ви Бог и Господар Непобедимото Слънце Кокорчо! Зиг Зеленски, Аве Мария и Слава Макарена кака Лена, еее Макарена!

16

Анонимен

преди 7 месеца

Единствения шанс да се запазят Тецовете е да обявят, че ще изнасят тока за Украйна. Да видим тогава Денков какво ще каже? Ще откаже помощта за Украйна?

15

Анонимен

преди 7 месеца

Денков скоро не е ял шамари в подлеза. Време му е.