18

Анонимен

преди 8 месеца

До До 15. Твоя си работа. На никой не му пука.

17

Анонимен

преди 8 месеца

Политика като политика. Вървим към 3СВ. Апропо, земите на Новорусия, където се водят военните действия, дефакто не са украински. Те са отвоювани от по времето на Петър 1 до Екатерина Велика от Османската империя. Турция ще си поиска Крим. Това, което расте на юг от нас, ще погълне половин Азия.

16

Гордоста на тъпия

преди 8 месеца

С какво само се гордеете е мярката на интелект, ама не изкуствения, а най ниския! Обама е нобеловия лауреат с най много убити от дронове! Страхотна гордост! Това е света на примитивизма! Живейте гордо в него българи с хилядолетна история, но слд някоя друга година отпадате от съревнованието (територията се закрива)!

15

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 8 месеца

До Момента 33 Държави в Света са Купили Байрактар , Сред Които и Полша, Румъния, Косово , Албания, Финландия, Азербайджан, Казахстан, Тюркменистан, Киргизстан, Катар, Кувейт, Обединени Арабски Емирства, Пакистан, Либия, .и д.р... ....Предстои продажба на Южна Корея, Япония - Има сключени договори.. И Сърбия и Северна Македония- Също Искаха - Но Май Ердоган Не Им Даде - Не Продава На Всеки.....ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

14

До 15

преди 8 месеца

Братушки може да са ти на тебе, за мен са пияни свинушки

13

Анонимен

преди 8 месеца

Защо не си е сложил чаааалма? Не му отива на зет на Ердо

12

Анонимен

преди 8 месеца

Байрактарите са бавни и летят тромаво по един курс и ПВО-то лесно ги сваля. Аз не знам защо след като ние сме правили преи учбни мишени не сме се насочили към разработката и производството на "дронове". Или знам - некарърно шуробаджанашко управление, бензинсменство и крадливи неграмотни собственици.

11

Анонимен

преди 8 месеца

Глупости на търкалета! Отново платена пропаганда. Що вече в Украйна нищо не се чува за Байрактарите? Още докато излетят, и отиват директно при Бандера! Нищо не става от тях. очукват ги братушките на секундата. Кой каквото и да пише - Справка - запорожието и въобще цяла Украйна. Ега ти лъжите сте написали тука.

10

Анонимен

преди 8 месеца

Защо пишете глупости байрактарите вървяха срещу арменците в Нагорни Карабах, в Украйна руснаците ги свалят като шишарки.

9

Анонимен

преди 8 месеца

Преди 18 несеца зетят на Ердоган направи Турция световен лидер в смъртоносните дронове. След кратка схватка руснаците ги унищожиха до един и сега вече никой не си спомня за Байрактар. Днес лидери са руските смъртоносни дронове "Ланцет".

8

Neslimiz

преди 8 месеца

Селчук е от Трабзон, лаз - грузински мюсюлманин. Той или Хакан Фидан ще е наследник на Ердоан. Вижда ми се благ човек и в учил в САЩ, може да го подкрепят. Ако дойде Хакан Фидан ще има затягане на режима. Онзи е от разузнаването, мнителен и ще има много гонка за враговете. Пречка може да му е, че по баща е кюрд. Но пък той отдавна е доказан националист. Да му мислят душманите. Ще повръщат кръв.

7

Анонимен

преди 8 месеца

Бай Трактор :)))

6

Bai Dun

преди 8 месеца

Най-добрите в света са дроновете на Иран , за справка питайте окраинците много са доволни !!!

5

до 4

преди 8 месеца

нещо май не се ориентираш в наблюденията за икономиката като си ходил в Сърбия.. БВП им е по-ниско от нашето.. а сръбската армия може да е боеспособна единствено срещу Словения и Северна Македония.. а, да.. "боеспособна" пробва да води две войни и при двете беше разбита

4

Фед Красивия

преди 8 месеца

До 2.Сърбия въобще е по-напред и при военните и при икономика и храна.С 2 войни и без евросредства.Отиди ,пътувай и виж.

3

Анонимен

преди 8 месеца

Лидер не лидер, PLI в Турция със СРЗ е стряскащ. Бананова република диктатура.

2

Анонимен

преди 8 месеца

От всички съседи само Северна Македония и Сърбия са на нашето плачевно ниво. Всички други дръпнаха напред.

1

Ал Бънди

преди 8 месеца

байрактарите са читалищна работа. миг 29 е истинският гарант на националната сигурност, без аналози в световен мащаб. ако не вервате на мене питайте Митрофанова