76

Нане

преди 7 месеца

От старозагорци... Перничани, ако сте истински мъже, блокирайте кръговото на Даскалово... Да нема нищо от гръчко и за гръчко... ===)))

75

Радослав

преди 7 месеца

До 83: стомана Перник е същата работа като Кремиковци! Фалирал на чертожната дъска защото нямаме желязна руда! ТЕЦ-овете са същата работа, с възможно най големият *** ТЕЦ ще правиш! Конски фашкии са по калорични от това подобие на въглища което се добива в маришкият басейн! Ако ставаха за нещо щяхме да изнасяме, а не да се чудим от къде да внасяме!

74

А да идва

преди 7 месеца

Ковачки с червените куфарчета,искат ли?Всички миньори и енергетици гласуваха за "Лидер".И като го питах моя съсед как ще разберат за кой е гласувал,той ми отговори,че във всяка секция имат наблюдатели,гледат кой гласува и после правят справки в протоколите.

73

Итън Хънт от ПП ДБ

преди 7 месеца

Забележете болшевишките Партизан терористи искат пари обаче основното им искане е и оставка та правителството тоест най вече това искат и са готови да чакат и нови избори за ново правителство което са сигурни че ще им даде парите.

72

ШАРЛАТАНИ!

преди 7 месеца

До "До Шарлатани" - аз НЕ СЪМ МИНьОР, нито съм от Стара Загора! Аз съм Българин и казвам какво ще се случи! По ирония на съдбата ИМАМ СОБСТВЕН БИЗНЕС и никой не ми е дал една стотинка от държава или еврофондове и НЕ ИСКАМ! Защото това е хранилка, а хранилката те прави зависим! КАЗВАМ, че това са трохи, които им подхвърлят, за да ги купят, а с това ги убиват! ПО-ЛОШО - всеки да се оправя, казваш ти, но БЪЛГАРИЯ кой ще я спасява? От износител ставаме зависим вносител, като с горивата! Това ли?

71

Трябва

преди 7 месеца

Минимално осигурен,с минимални права!!!Без право да гласуваш дори, не трябва *** като тебе да ми решава съдбата.

70

Анонимен

преди 7 месеца

Скоро почваме да извършваме граждански арести на всички от ППДБ , започваме с гей-баровете , там феновете на ППДБ са 80%

69

Перничанин

преди 7 месеца

До 89-та Перник е индустриално сърце на България! И сега са с най-високите пенсии, защото мина, металургия и тежко мапшиностроене не са за всеки и за да работи някой, взимаше висока заплата! Парите от Перник платиха репарациите и построиха половин България! После всичко се закри без причина. Перничани са принудени да работят в София/чужбина, в града има предимно магазини и цехчета. Стомана и ТЕЦ-а са бледа сянка. Никой не инвестира, че "по-добре в София". Станахме спалня. А СТЗ няма да е и това!

68

Анонимен

преди 7 месеца

Агентите за вас честен и неплатен протест е кога трябва да се руши някой паметник? Бесове

67

До Шарлатани

преди 7 месеца

А тия 150 бона защо трябва да си купуваш апартамент?Започни собствен бизнес и печели .Ама не можеш,защото си свикнал държавата да те храни.

66

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 7 месеца

Студентчее....В България Няма Много и Смели Полицаи....Да Не Си Търсиш Миша Дуупка да се Скриеш.....ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

65

Радослав

преди 7 месеца

Платени протестъри! Като получите оставка какво? На кой ще кажете исканията си? С кой ще преговаряте? Кое НС ще приеме промени в закони, че да се изпълнят исканията ви? И кога да се приемат тези искания като вече изтървахме крайният срок! Миньорите са изкарани с една единствена цел, приетият и изпратен план за справедлив преход да си остане в тази си форма в която го пратиха вчера! Това целят ДПС и ГЕРБ! Затова изкараха лакейте си по улиците!

64

Анонимен

преди 7 месеца

Гражданино, ти плати ли си данъците и осигуровките, че искаш?

63

Студента

преди 7 месеца

Полицията няма само нас да ни бие мирно протестиращите студенти под короните та Мс срещу режима на Боко българският Садам Хюсеин.Нека да ги бие и тия русо роби и терористи които пекетират държавата и правителството на великия премиер Денков!

62

Ами,много

преди 7 месеца

Важно.Да затварят тецовете и никакви компенсации.Като фалира някоя фирма,правителството компенсира ли служителите?

61

Георги Илиев Митев

преди 7 месеца

Никой не иска преговори с алхимик .

60

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 7 месеца

Българо-Убийци Атлантици- НЕ ИСКАМЕ - Да Скачат в Атлантическия Океан.....ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

59

Бай Ганю

преди 7 месеца

Като не искат преговори пратете им Жандармерията с големите палки да ги спукат от бой да разберат ,че не се върти света около тях,не стига,че взимат по 4000лв.заплати ами и по 150 000 при съкращение ами и още са нагли и те не знаят какво искат, затова бой и да ги съкращават без обезщетение да седят гладни като повечето българи да видят откъде изгрява слънцето,а пък ако не им харесва на наглеците да хващат пътя за Европа или Хамерика и повече да се не вращат наглите хрантутници на държавата

58

ШАРЛАТАНИ!

преди 7 месеца

"Всеки напуснал ще може да получи до 150 000лв" - и после какво??? В Стара Загора работа НЯМА ДА ИМА и единствено с тези пари може да търсиш да си купиш апартамент в Бургас или Пловдив, ако намериш работа там! Стара Загора умира! По-лошо - унищожаваме енергетиката и независимостта си БЕЗ ДА Е НУЖНО! Нито са свършили въглищата, нито има адекватна алтернатива на тях! Просто някой е наредил и дава милиарди, които денков, василев и т.н. искат да ОТКРАДНАТ! За жълти стотинки ли бре? Кого лъжете?!?

57

Анонимен

преди 7 месеца

Откъде накъде тези неосталинисти ще имат претенции бе алоо? Няма ли полиция да им разкатае майката на тези копейки?