35

Анонимен

преди 8 месеца

При омразния Бай Тошо имеше 1 милион крави и се произвеждаха само 2 вида сирене. Сега има няма 2 крави, но се произвеждат над 1 милион вида сирена. Това са чудесата на Демокрацията.

34

Анонимен

преди 8 месеца

Маджаров винаги си е бил мошеник, познавам го от години. Само че по времето на ГЕРБ медиите направих голяма реклама на продуктите му и хората си помислиха, че са нещо кой знае какво. Българинът страшно много се влияе от рекламите по ТАлАвизУрО.

33

Анонимен

преди 8 месеца

Някой знае ли нещо за киселото мляко "Родопско чудо"? Купуваме от това, което е в кофички по 1 кг и е с 4% масленост. Вкусно е, но се питам дали маслеността се дължи само на млякото или добавят и още нещо?

32

Анонимен

преди 8 месеца

Абе?? Под 1% ли е кравето мляко в сиренето Маджаров? Така го чета? Или е седем процента с под 1% вариация? И седем прочента не ми се вижда проблем, ако трябва да съм честен.

31

Анонимен

преди 8 месеца

Да кажат ако искат само коя фирма отговаря на стандартите и като започнем всички да купуваме само от нея да видим как и другите ще започнат да се подобряват

30

Анонимен

преди 8 месеца

То е цяло чудо, че въобще има мляко в сиренето! Години наред народа яде ***, направени от палмови мазнини и сухо мляко, което реално няма нищо общо с млякото, а си е чиста химия.

29

РусенецЪ

преди 8 месеца

Не разбирам. Държава като носна кърпичка сме. Където и да се огледаш, все е граница. Вероятно от 15 години си пазарувам сирене, кашкавал, яйца, мляко, месо, брашно и т.н. от Румъния. 10 човека сме се организирали, един път седмично някой пазарува за всички.Що за мазохизъм е да "избереш българското".

28

Анонимен

преди 8 месеца

От години семейството ми купува пакетираното саламурено сирене от краве мляко на Димитър Маджаров. Купуваме го, защото сме доволни от този продукт. Овче сирене от същи производител купувам рядко. За последен път взех през юли тази година и ми се видя добро на вкус. Все пак, написаното на етикета трябва да отговаря на истината, сгрешили са като са добавили и краве мляко, макар резултатът да е добър. Трябваше да наапишат на етикета, че сиренето е смес.

27

Тиквени чудеса

преди 8 месеца

А пък в Железница има едно стадо от 5 мършави крави, обаче произвеждат на седмица по 38 тона краве сирене.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Нека да не забравяме все пак, че Димитър Маджаров и Христо Павлов, собственикът на САЯНА са сред основните спонсори на ГЕРБ. Затова 12 години си правеха, каквото искат.

25

Ммм даа

преди 8 месеца

До АнонименЕдва ли някой ще се сети от какъв слънчоглед ще е произведена тази халва.

24

Питам се

преди 8 месеца

Защо не се споменава кой е производителят на сиренето, обявено за биволско, в което няма нито грам биволско мляко? Читателят може да се заблуди и да помисли, че става въпрос за някой от двамата производители, които са споменати поименно.

23

Сериозно?

преди 8 месеца

Продукт с надпис Саяна да съдържа мляко? Никога не съм допускал, че е възможно.

22

Анонимен

преди 8 месеца

Този Маджаров е за затвора, продава гаден кашкавал по-скъпо дори от синьото сирене, да не говорим какви други *** на златни цени вади, още преди пандемията му бях купил луск кренвирши за над 20 лв. килото, като ги варих водата стана жълта от натриевия глутамат с който бяха бъкани!

21

Анонимен

преди 8 месеца

Ако поради някаква причина спре вносът на храни, българинът до 1 година масово ще остане само на хляб, халва и вода! Ще се опразнят магазините и няма да има от къде да ги заредят. Щото произвеждаме само зърнени култури. Всичко друго е зарязано. Тук там мъждукат някакви фермички.

20

Аноним

преди 8 месеца

От продуктите на Маджаров съм доволна по БДС и сирене и кашкавал краве са вкусни купувам редовно

19

Гларус небесен

преди 8 месеца

Чекай малко! Като си купиш шоколад Катеричка ,*** ли изкача от него? Т.н. потребители да са доволни че сиренето е от мляко пък било то и краве. Който робува на марки и плаща двойно за същия *** си е негова работа. Бития бит...........Знаете ли колко мляко дава овцата на ден- по малко от литър! Дои се на ръка и колко овце има в България? А и истинското овче сирене вони ужасно и от край време го правят смес.

18

голямата фирма

преди 8 месеца

Белла България, пък за месните им продукти да не говорим - телешки колбас без телешко, само механично обезкостено пилешко месо, пише го на етикета даже и още 20 тина други. Като видиш Смядовска луканка не купувай, тя се прави само в Смядово, от черно-бели прасета, това е и символа на града. На друго място в България такива не се отглеждат.

17

Мезе

преди 8 месеца

Саяната краве е омешена с козе, маджара продава прескъпо

16

9

преди 8 месеца

Подкрепяйте българското,а!?