54

Анонимен

преди 8 месеца

До 66Защо търсите под вола, теле??? Защо Франсетата не отидоха да воюват за Карабах или поне да бяха изпратили 2,000 миротворци??))))Армения и Русия са членове на ОДКС това е военен съюз на 7 бивши републики на СССР.Русия има база в Армения +1 ескадрила Су-34 и МиГ-29.След като са съюзници защо Русия не помогна на Армения. Азербайджан не член на ОДКС.

53

Анонимен

преди 8 месеца

Еднорозите,като ни запукат турците пак ще обвинят Русия,защо не ни помага.

52

Анонимен

преди 8 месеца

Истината е че арменците се заиграха със Запада и Русия сега им гледа сеира.

51

Анонимен

преди 8 месеца

Ще закриват ли руската военната база в Армения?

50

-_-

преди 8 месеца

Такава е съдбата на всички русофилски държави, Грузия,Армения и Украйна. Добре че нямаме граница с русия, отдавна да си ни видяли сметката.

49

Анонимен

преди 8 месеца

До Рендету Копейка гн усна, франсетата нямат военна база в Армения.

48

Анонимен

преди 8 месеца

Това е русията - само пропаганда и лъжи.

47

Рендету

преди 8 месеца

Защо търсите под вола, теле??? Защо Франсетата не отидоха да воюват за Карабах или поне да бяха изпратили 2,000 миротворци??? Защо Армения и Президента й Пашенян не изпратиха нито един арменски военослужещ да воюва за Карабах нито през есента на 2020 г., нито сега??? Защо Пашанян отказа да признае Карабах за неделима част от територията на Армения и да задейства ОДКБ? Защо пак Пашенян каза, че на Армения и стигат и 29,000 кв/км и няма нужда от Карабах??? Е, къде е вината на Русия?

46

Анонимен

преди 8 месеца

В текста липсва фактът, че Михаил Горбачов е определил тези граници.

45

Анонимен

преди 8 месеца

А Путин защо не изпрати руската армия а се бие за интересите на Армения с Азербайджан, а? Това ли е великата и магучата руска армия, а? Спукаха ги от бой в Украйна, сега и в Нагорни Карабах го спукаха от бой Путин. Видяхме ги колко струва приятелството с Русия.

44

АХИЛ ФИЛИППАКИС

преди 8 месеца

Руските цървулли предадоха и ГЪРЦИЯ ТАКА--помагаха на исляма и на турците.на КЕМАЛ АЛКОХОЛНИЯ БАЛОН...ПРЕЗ 1919-1922 год. , ЮДЕО-БОЛШЕВИКИТЕ НА ЛЕНИН И ЛАЗАР КАГАНВОИЧ -- ПОДАРИХА ТОНОВЕ ЗЛАТО, ПУШКИ, ПАТРОНИ, и ДОРИ ПРАТИХА ВОЙСКИ ДА ПОМАГАТ НА ИСЛЯМА И НА ВЕЧНИЯ ВРАГ НА ВИЗАНТИЯ И НА ЕЛЛИНИЗМА = ТУРКИЯ, СРЕЩИ НАС ГЪРЦИТЕ..И СРЕЩУ НАШИТЕ ВЕЧНИ ИЗКОННИ ЗЕМИ В МАЙКА АНАТОЛИЯ .

43

Анонимен

преди 8 месеца

A какво става с контранастъплението?

42

-_-

преди 8 месеца

арменците ще стават евронатлантици

41

Анонимен

преди 8 месеца

Това което всъщност стана е че арменците се надупиха на ФАЩ, и в оглед на това развитие, Русия вдигна защитата си към тях. И Азирите веднага ги разцепиха, и това е само началото. Армения ще загуби и от собствената си територия. Тъжно но факт - ще покажат на целия свят колко струват гаранциите на ФАЩ. На Русия не им трябват предатели.

40

Анонимен

преди 8 месеца

До37. Е как помага сега , като арменците напускат НКарабах към Армения не отиват към Русия. Дори Русия не им дава и гражданство. И ако иска да помага ще се допуснат миротворски сили от ООН

39

Анонимен

преди 8 месеца

Лъжи ,Русия е последния виновник в случая виновни са си арменците нали и те ще стават евронатлантици и това се получи дреме и на Русия бза нагорни карабах

38

да

преди 8 месеца

бавно и постепенно русия ще унищожи икономически ЕС....а можеше да бъдат заедно срещу янките-те са световните империалисти и подпалвачи на войни!

37

Анонимен

преди 8 месеца

Много по-рано Армения изостави Русия за сметка на ЕС и САЩ, така че нормално и Русия да изостави Армения.

36

Анонимен

преди 8 месеца

Русия ще изостави и Беларус. Това се видя на късия парад.

35

Малко за политика

преди 8 месеца

До хх: Пак ли по русофобската опорна точка? Русия е искала, и сега иска мир в Кавказ. Затова има миротворци в Нагорни Карабах. Нито е подтиквала Армения да воюва, нито има намерение да го прави в бъдеще. Ясно беше, че Армения не може да спечели война с по-силният Азербайджан, но когото помага Турция. А на Русия втори фронт в Кавказ не и трябва.