22

Анонимен

преди 8 месеца

Косоварите са краварски марионетки. Целта е отново Русия,като се ударят сърбите. Нагорни карабах е същата цел. Около Русия или в нейни съюзници да има конфликти. Украйна се запали със същата цел. На САЩ не им пука за демокрация и свободи в Украйна, целта е да се смачка Русия.

21

Itso

преди 8 месеца

Трябва да се оттървем възможно най скоро от всякакво оръжие - да го пращат всичкото в Украйна преди щатите да са наредили да нападнем някой от съседите.

20

Анонимен

преди 8 месеца

"Хубаво е човек да иде в Албания и да види: северния край са повече християни, нека си го кажем - българи, наследници на българи." - Ок ... и аз кво? Вие имате българия на края на града и не ви пука за тях ... ама тея .. За маса ...

19

Христо Христов

преди 8 месеца

Нормално. Американски мюрета.

18

Анонимен

преди 8 месеца

Ами ... д ане с асе предавли ...

17

Нане

преди 8 месеца

Връз шиптърите и арнаутите, ще има скоро огин служба не остана, а натуФците, ще глеат безпомошно, както в укрия... ===)))

16

Близки с Русия

преди 8 месеца

Сърбия,Беларус, КНДР,Венецуела,Куба и Сомалия....явно са напред ...Особен случай ...Китай...безгранично приятелство и петрол 50 процента по евтин...за Китай, разбира се.Доверили се на русия държави...Украйна и Армения, ....положението е трагично.Държави съседи на Русия с които тя е в добри отношения...Беларус и може би Монголия. Държави ,съседи с които Русия е в лоши отношения....всички останали.Извод...ако всичките ти съседи са против теб....значи нещо в теб не е наред.

15

Анонимен

преди 8 месеца

Хубаво е човек да иде в Албания и да види: северния край са повече християни, нека си го кажем - българи, наследници на българи. Хубаво е, кротко и хората доста наивни, вярват в евроатлантизма. В Тирана даже имат улица Джордж Буш, църквите са колкото джамиите. И абсурдно на това в Македония се веят повече албански флагове, отколкото македонски, има повече минарета, отколкото църкви. Албанците са наследници на арнаутите - жестоки хора. Сърбите са горди и са пичове, омръзна им да ги унижават.

14

Анонимен

преди 8 месеца

Нещо не мога да схвана сръбска пропаганда ли ни правят

13

Умирай трудно-2

преди 8 месеца

Зрее конфликт Нато-Русия+Сърбия заради Косово.

12

До 10

преди 8 месеца

Жестоки сме, ама гледай сега , за пореден път разказвам как през втората световна война, дядо ми като участник в състава на Първа българска армия изтребват албански отряд в един дол в Македония. По негови думи - албанците измъчват пленен български войник като дори се гаврят и изрязват кръст върху гърдите му и той умира. Командирът на ротата им казва , кагато нашите обкръжават албанците - Момчета , пленници на искам .

11

Историка

преди 8 месеца

Терористите заслужават само куршум в тила.

10

Анонимен

преди 8 месеца

Всички жестоки ороди бледнеят пред японските маняци.

9

Анонимен

преди 8 месеца

Косово е сръбска територия.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Не виждате ли, че нацисткия Запад води война срещу всички православни християни? Сега ви затварят църквите, утре ще ви заключат вас вътре в църквите и манастирите и ще ви изгорят. А който избяга навън, ще го застрелят, като тези сърби пред манастира.

7

Анонимен

преди 8 месеца

АнонимеН, ти си разпран ауспух.

6

Резидент разединител

преди 8 месеца

Историята е показала че на балканите по-жестоки от турците и сърбите няма.

5

АнонимеН

преди 8 месеца

Тате е мек сюнгер. Къф съм аз?

4

Анонимен

преди 8 месеца

...по евроатлантически!

3

По същество

преди 8 месеца

Сребреница? Време е за намеса в Косово. В момента, в който се приключи с Украйна, Сърбия и Русия ще могат да разчистят Косово от ***. Би било добре да се включим и ние.