8

Посолството :

преди 8 месеца

Бухахахахахаха :) :) :)

7

Анонимен

преди 8 месеца

Смее ли Теменужка да кривне от линята на партията и вождада й Бойко?

6

Учредител на Герб

преди 8 месеца

Ей....ти да видиш. Структурите го издигнали...на събрания ли? Ми те и главните гербаджии до вчера не знаеха за този кандидат...чакаха шефа да каже.,...е той каза....и се скри...че герберите вече са му басни да го дундуркат, а той да им плюе в суратя. Този Хекимян може вече да го наричате Цецка Цачева...някой вече да си спомня за избора на Борисов за президент и главнокомандващ? Цецка!!!!! Хекимян!!!!

5

Неприятен ми е

преди 8 месеца

"Според Теменужка Петкова всички софиянци ще гласуват за него"Хааа, хааа, хааа. Тези гробари наистина си вярват. Кекимян е бита карта, само той и неговите още не го знаят. Ще бъде прелъстен и изоставен от гробарите. Не ми е жал за такива като него,защото отдавна съм забелязал, че се блазни от това, да е вечно под прожекторите, да е център на внимание, да му се възхищават и да го възхваляват, а всъщност е едно нищо и никакво ниско човече, но и самовлюбен във себе си нарцис и въздух под налягане

4

Зозо

преди 8 месеца

Ще гласуват за Вили Лилков.

3

пришълецът

преди 8 месеца

Та какво за миналото?:)))

2

Манафчийския каун

преди 8 месеца

Изберете арменчето, че иначе ЯКО, ЯКО ЩЕ СЕ МРЕ!!!!!

1

Нане

преди 8 месеца

Пъ ногу добър... До са мама го будила в 5 часа, сега от зайчарника го будят... Само, още не са ни казали, кой го приспива... ===)))