168

Анонимен

преди 7 месеца

Левски, предаден от българин. Ботев - убит от българин. Костов, очернен от българи. Хората в тая държава живеят в някаква мозъчна мъгла и винаги правят погрешни оценки и точно обратното, на това, което трябва. Разбира се, някой им "помага". Ако не бях прав, сега нямаше да бъдем най-бедната страна ЕС.

167

Анонимен

преди 7 месеца

До Нямам против Така мислиш, защото в живота си не си седнал да пробваш да изградиш предприятие за да видиш какво е. Това да изградиш работещо предприятие което да е в състояние да оцелее на свободния пазар не е лесно. Корпорациите се преориентират редовно за да оцелеят и държавата от корумпирани некадърни чиновници не е в състояние да направи това. А в България след 45 години без частни предприемачи нямаше капиталисти които да могат да купят и развият бившите държавни предприятия.

166

Ха! Тоа па!

преди 7 месеца

Другарят Иван Костов през 1986 в УНСС ми преподаваше...научен комунизъм. А сега акъл дава! Днес го слушах по БНР и когато водещата поиска да и посочи пример за руска хибридна атака у нас, бриkетът спука гума. Та толкова за "компетентността" му...

165

Анонимен

преди 7 месеца

Най-корумпираният политик от както България съществува.Сега плюе рещу руснаците, а именно той продаде рафинерията на,, Лукойл". Причината:Имали собствен добив на нефт и бензина щял да бъде евтин" . Залагалка за народа с която прикри милионите получени от руснаците.Костов трябва да е пръв в списъка,, Магнитски", но нали е верно куче на САЩ и това никага няма да стане.

164

Ти си

преди 7 месеца

Гов,н.ьо!

163

мх

преди 7 месеца

В Канада има някаква двойна игра. Гледам в Парламента им седят от индийци в тюрбани до нацисти, а кой страда - европейците.

162

По-скоро

преди 7 месеца

Е най-чер.н,ия политик,във всеки смисъл на думата!

161

Анонимна

преди 7 месеца

Безмерно нагло същество.

160

Нямам против

преди 7 месеца

Че търсим европейски ценности и статут,НО защо разрушиха предприятия, фабрики и всичко във всеки един сектор и го разпродадоха правейки ни зависими от външни фактори,ВМЕСТО да ги реформират,подобрят и използват за целите на България??? Ей го това лаено е един от тези дето го сътвори това!

159

Анонимен

преди 7 месеца

Костов е най-умният политик от новата ни история. Няма нито една сгрешена оценка, нито една неточна прогноза. За съжаление не случи на народ, а "м.....а". Няма как България да се оправи, когато винаги спъва и се самосаботира. Костов едва издържа 4те години, въпреки огромните саботажи. И естествено "умният" суверен се самопростреля с т.н. "цар". Господ дава, ама в кошара не вкарва.

158

Справедлив

преди 7 месеца

Най големия *** на всички времена

157

Анонимен

преди 7 месеца

Благодарение на този Mанrасарян бяха изпрани милярди бандитски пари през РМД дружествата чрез банки . На rлупаците веднага им обяснявам имаш гардероб с пари дават ти и дружество и банка която ще те кредитира . Обаче на rлупака кредит няма кой да му даде а на тариката с гардероба

156

баба мара

преди 7 месеца

мине се не мине време и този се показва с поредната прос-та-щи-на кои му искамнението кои го чете изобщо тои се доказа какво може

155

Fty

преди 7 месеца

Той се страхува да не се обърне палачинката и той ще е виновника #1 ,че *** България за 30 години

154

i'm

преди 7 месеца

Преди, 45 години съгласувахме с Москва. Сега, 45 години ще съгласуваме с Вашингтон! Всъщност, е едно и също!Все така "незамисими" ще си бъдем. :)

153

Анонимен

преди 7 месеца

Преди да се прави на интересен,лилаво-венцовият индивид Костов,не е лошо да си припомни,кой подари на руснаците Нефтохим,БГА Балкан и още куп водещи предприятия и структури?

152

Анонимен

преди 7 месеца

Бавноразвиващ се. Платен от щатите.

151

Анонимен

преди 7 месеца

Костов още не е осъзнал, че загроби държавата и няма право даже на дума.

150

НЛО

преди 7 месеца

Ех Канада

149

Велик

преди 7 месеца

Браво ! Костов е велик българин, за жалост остана неразбран и несправедливо набеден за провала на прехода.