82

Анонимен

преди 8 месеца

Жертвите на този геноцид са 1 млн 300 хиляди

81

Яворов

преди 8 месеца

Изгнанници клети,отломка нищожна от винаги храбър народ мъченик...Баташкото клане е нищо,сравнен с турския геноцид над арменците....

80

Американски подлоги

преди 8 месеца

Американската пoдлora България скоро ще последва съдбата на американската пoдлora Армения.

79

Анонимен

преди 8 месеца

Е нема страшно, НАТО ще избомби Азербайджан, а САЩ и ЕС ще санкционират Алиев и всичките му приближени.

78

Хххх

преди 8 месеца

Все едно наште турци в БГ да обяват Кърджалийско за своя република...същата работа и Карабах ...Кърджали е теритрия на Бг въпреки че там преобладава турското население....по същата логика може да очакваме и циганскарепублика ...

77

Анонимен

преди 8 месеца

И С МИНУСИ И БЕЗ МРАЗЯ АРМЕНИЯ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ

76

До Анонимен 87

преди 8 месеца

Няма нужда да свЕткаш когото и да било от живялите по живково време. Точно затова са в състояние да направят сравнение между тогавашния и сегашния живот и резултатът не е в полза на втория. Нищо общо няма Беларус с оня живот. Откакто четенето стана досадно, а политизирането на нещата задължително, се навъдиха многознайковците; хем не нищо не знаят, хем крещят всеки за десет. Та, понеже си демократ, надявам се, остави на хората правото да си изказват мнението без да ги поучаваш къде да живеят.

75

повярвали на сащ

преди 8 месеца

Така става, като повярваш на сащ ! До сега арменците разчитаха на Русия и бяха добре, сега повярваха на обещанията на сащ и веднага про-пад-наха !

74

Анонимен

преди 8 месеца

До До при Тодор Живков Да светна всеки който иска да живее в НРБ. През 2023 има една държава където животът е максимално близък до НРБ. Това е Беларус. Вместо да обяснявате колко е било хубави по времето на Живков, просто подайте документи за беларуска виза и се преместете да живеете там. Да живееш спрямо убежденията си се нарича последователност и е достойно за уважение. Да живееш в НАТОвска България член на ЕС и да обясняваш колко е гадно е лицемерие и е достойно за презрение. Към Беларус!

73

Анонимен

преди 8 месеца

България трябва да се отърве от всички украинци, Полша вече ги гони!

72

По времето на Боко

преди 8 месеца

По времето на Боко нагорни карабах си го имаше.

71

Анонимен

преди 8 месеца

До До при Тодор Живков...Като беше толкова хубаво защо се срина и пак се наведохме на гадните капиталисти...

70

:)

преди 8 месеца

Е като разчитат на Руските Миротворци да гарантират сигурността на Нагорни Карабах - май е очаквано това. Всеки разчитал Русия да го пази е получил заслуженото си. Украйна върна на Русия всичките ядрени бойни глави или 40% от арсенала на СССР срещу мемурандума от Будапеща а Русия се подписа да гарантира нейната териториялна цялост. Ха ха - явно в Армения не си бяха взели поука, за това как Русия спазва свойте договори.

69

разчиташ на росия

преди 8 месеца

..стигаш до просия.

68

Анонимен

преди 8 месеца

До Жиктак - за жалост самите арменци започнаха да стрелят по мироопазващите сили на Русия в Нагорни Карабах и се надяваха американците да дойдат и да изгонят азерите - дааа, обаче нефтът на Азербайджан си е стратегически и за това никой няма да си мръдне пръста за тази република

67

Натовска сигурност

преди 8 месеца

Докато Узбекистан завземаше Карабах, арменската армия провещдаше съвместни учния с НАТО. Това трябва достатъчно да ви говори, до каква степен НАТО може да е гарант за нечия териториална цялост.

66

Анонимен

преди 8 месеца

е какво да говорят за говорителя на ВСУ - един мъжки жена с дупка и се фаща за палците, като види памперса зад океана. Тагарев е същия!

65

Чирило Педерило

преди 8 месеца

А защо няма статия за говорителя на Въоръжениет сили на Украйна?

64

Анонимен

преди 8 месеца

До Бай Дрън Тодор Живков на когото като русофил сигурно си фен, направи точно това с Възродителния процес. България извади невероятен късмет, че нямахме война и Кърджалийска Народна Република през 90 те години. Ако Турция пожелае, най-вероятно е в състояние да развихри сепаратизъм в България. Просто явно има договорки между властите на България и Турция които засега се спазват. П.С. Всеки български турчин ми е 1000 пъти по-мил и е 1000 пъти по-българин отколкото русофилите.

63

Бре, Армения!

преди 8 месеца

Това беше преди една седмица! А иначе, какво става с контанастъплението?