370

Анонимен

преди 8 месеца

двамата ***

369

До 409

преди 8 месеца

Нямат некролози все още! Немъртви са!

368

Боби

преди 8 месеца

До 405 Пригожин е изваден от остатъците на самолета. след това му е направена ДНК експертизаа за да потвърдят че това наистина е той и неговото семейство по тяхно желание го е погребало при скромна церемония. Освен това Пригожин в официалния държавен апарат на РФ е никой - ОБИКНОВЕН РУСКИ ГРАЖДАНИН.

367

Анонимен

преди 8 месеца

глупавия 4ук4а Кожегащи4 впряг елени неможе да спре ))) и сега едно още по глупаво и от него занулено му наредило))) руски Клоуни баце )))

366

Анонимен

преди 8 месеца

И в Курск военновъздушни щаб разглеждал свален украински дрон, когато избухнал и заминали при Пригожин!

365

Анонимен

преди 8 месеца

Униан цитира института за изследване на войната. Отивам да повърна

364

Анонимен

преди 8 месеца

Старобелско направление. Купянски район. Позиционните битки се водят в района на Синковка и Петропавловка. Руските въоръжени сили в тази област напредват стабилно и бавно. Това се дължи на внушителните горски насаждения, които са минирани.

363

Анонимен

преди 8 месеца

Артьомовск и околностите. На южния фланг на Артьомовск продължават ожесточени боеве. Става дума за селищата Клещеевка, Андреевка и Курдюмовка. Зомбитата на киевската хунта се опитват да пробият позициите на РВС зад жп линията. Руснаците не позволяват да направят това, тъй като чрез разширяване на зоната на контрол зомбираната по натовски стандарт биомаса ще може да обстрелва с артилерия и минохвъргачки пътищата за снабдяване на руските въоръжени сили в Артьомовск.

362

До Боби

преди 8 месеца

Видя ли некролог на Пригожин и Уткин?

361

Анонимен

преди 8 месеца

Донецко направление. Авдеевски участък. Руските въздушно-космически сили атакуват Авдеевка, използвайки въздушни бомби с УМПК. Южно от Авдеевка зомбитата на киевският наркокартел атакуват в района на Опитное - опитвайки се да пробият до селото и да започнат битка там. Неуспешно.

360

Анонимен

преди 8 месеца

Направление Запорожие. Ореховски участък. Зомбитата на киевският наркокартел активизират настъпателните действия при Вербовой. Пехотни щурмови групи се опитват да проникнат в дълбочината на отбраната на РВС, но не успяват. Нападателите са отблъснати от артилерия.

359

Анонимен

преди 8 месеца

Тази нощ имаше поредна атака срещу цели в Украйна. Ударите са нанесени от дронове-камикадзе и ракети. Най-много пострадаха Днепропетровска и Одеска области. Съобщава се, че един от ударите в Одеса е по хотел "Одеса", който се намира на пристанището. Сградата не работи като хотел от 2011 г., но според сведенията е била използвана от зомбитата на киевската хунта. Освен това една от атаките е извършена на летище Долгинцево в района на Днепропетровск.

358

Анонимен

преди 8 месеца

Херсонско направление. Зомбитата на киевският наркокартел продължават да струпват сили в района на Херсон. Заедно с тактическата зомбирана биомаса "Омаха" продължават да се закрепват на остров Козацки, въпреки загубите. Дейността на ДРГ на зомбакнацистишена се прикрива от артилеристи и минохвъргачки. Руските бойци отговарят с артилерийски и въздушни удари. Съдейки по концентрацията на силите, зомбираната по натовски стандарт биомаса предпочита настъпление през Днепър за достигане на Крим. Затова продължават опитите за окупиране на островната зона на Днепър за осигуряване на плацдарм.

357

Боби

преди 8 месеца

До 396 Ти го каза Телеграм канали - приемам го за ЦИПСО операция докато не го изровят от руините и не му окачат некролога в държавен весник...

356

Анонимен

преди 8 месеца

Абе вие не разбрахте ли че украинската армия вече е слаба и няма сили.Няма я миналогодишната еуфория да се победят руснаците.Украинските войници са отчаяни и често се предават в плен.В самата Украйна също няма еуфория почти всяко семейство е получило съобщение за загинал син или баща.Никакви най съвременни оръжия ако ще и Стелтове да и пратят не може да компенсира войски без желание да се бият повече

355

Анонимен

преди 8 месеца

Кои са най-върлите русофоби-краваророби в България? Комунистите! Те се почувстваха предадени от КПСС-то и Русия, затова я намразиха! До вътрешността на червата си я намразиха. Останали сами сред зверовете, те се превърнаха в най-големите зверове, за да оцелеят! Закон на природата и социума! Примитивният социум, каквито са и тези екземпляри!

354

Боби

преди 8 месеца

До Анонимен 392 - Калининград е влезнал в състава на Рссфр по клаузите на МИРЕН ДОГОВОР лсед ВСВ. Крим става независима република след А) В Украйна няма демокраично управление(иначе ако имаше щяха да се разделят като Чехия и Словакия) СЛЕД ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ по определение на ООН и Б) Декларация за независимост потвърдена на референдум след това по казуса ФРГ и ГДР се присъединява към РФ. Кое от тези неща е незаконно от ЮРИДИЧЕСКА ГЛЕДНА ТОЧКА?

353

До Боби

преди 8 месеца

За смърта на адмирала, съобщиха други по телеграм каналите. Украинците го съобщиха днес, два дни след атаката...Все тая

352

Анонимен

преди 8 месеца

Шавлив е този Путин.Разкара старата чанта,взе си млада любовница, и я заряза по резиденциите,когато стана като поничка.С Шойгу чайчета пият,гъби берат,голи се къпят в реки...Има "риба работа" между тези двамата!

351

Боби

преди 8 месеца

До 391 - когато ходих в училище са ме учили с тези термини в момента съвременната История може да ползва по-различни но това не подменя историята едни хорица са дошли от нейсе на нашите земи като са били малцинство заедно с месните са образували държава наречена България - респективно Едни хорица начело с Екатерина Велика са поставили началото на строителството на Одеса като самите хорица са се наричали Русси