356

Септември 1923

преди 7 месеца

С какви ли не глупости занимават читателите си, само и само да не се сетят, че днес се навършват сто години от Септемврийското въстание срещу режима на кръволока Александър Цанков (и той професор, като сегашния му приемник). По повод действията на властта при потушаването на въстанието, Антон Страшимиров казва "Клаха народа си, както и турчин не го е клал". Историци смятат, че избитите от режима на Цанков са повече от цивилните жертви на войната Украйна, считано от 24-ти фвруари 2022 г.

355

ВСИЧКиОБИЧАТ ВОЙНАТА

преди 7 месеца

ПРАВИТЕЛСТВОТО - ЧЕ ДОКАТО НЕ СВЪРШИ ВОЙНАТА НЕ БИЛО РАЗУМНО ДА СЕ РАЗВАЛЯ СГЛОБКАТА. СЛУЖБИТЕ ПО СЪЩАТА ПРИЧИНА НЯМА ДА ГИ РЕФОРМИРАТ. И СЕ ОКАЗВА, ЧЕ ВСИЧКИ СЕ МОЛЯТ НА ПУТИН ДА НЕ СПИРА ВОЙНАТА ЗА ДА СА НА ВЛАСТ ЕДНИТЕ И ДА ЛАПАТ ГОЛЕМИТЕ ЗАПЛАТИ ДРУГИТЕ, А ЕФЕКТИВНОСТ И ОТ ЕДНИТЕ И ОТ ДРУГИТЕ - НУЛА ! НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ГЛАСЯТ Нова ДС под името Антикорупционната комисия - БУХАЛКА СРЕЩУ НЕУДОБНИТЕ!

354

Про100 Киро :

преди 7 месеца

А Греб-ДъПъСъ са напълно чисти,бели и изпрани! Те са добрите сили,гласувайте за тях за да изчегъртаме... да изчегъртаме... а бе всичко е одобрено и съгласувано с посолството!

353

Плана на посолството

преди 7 месеца

Сглобката изпълнява плана на посолството, както вече се чу от записа. Поразиите на това антибългарско продажно правителство с всеки ден стават все по-безобразни. Скоро дори Костов ще ни се струва принципен.

352

Анонимен

преди 7 месеца

""Това, което виждаме като заявка от ДПС е, че те подкрепят тези реформи. Те не са част от сглобката. Докато подкряпят нашите приоритети, не можем да се сърдим на техния пиар"----------------Кого лъжеш бе шмекер, заедно с ГЕРБ и ДПС сте в КОАЛИЦИЯ.

351

Анонимен

преди 7 месеца

Този мозъчен инвалид козируващ на посолството е деструктивния елемент за България.

350

Анонимен

преди 7 месеца

Че Киро е некомпетентен и малко лъжлив хахо е вярно, но това не значи, че Бойко трябва да управлява, като иска да управлява ГЕРБ, Бойко да напусне ГЕРБ, да го видим! Бойко ще ви размаже отново всичките партии, фирми, хора тихомълком и ще умират хора, не е алтернатива!

349

Вярно е

преди 7 месеца

Но не колкото ПП !

348

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 388Факт! На мрънкачите аз отдавна спрях да им обръщам внимание. Сега само да се замислим, ако не ни управляваха толкова нагли крадци като герб, дпс, бсп през последните 20 години, щяхме да сме още по напред.

347

Анонимен

преди 7 месеца

Резидентът направи непоправими щети на държавата след като подписа указ за назначаване на въпросната особо в пълен разрез с Конституцията!

346

Анонимен

преди 7 месеца

Киро, много лъжеш ей и много щети нанесе на България и църквата и няма да гониш свещеници, кой си ти, че да ги гониш?

345

Анонимен

преди 7 месеца

Киро, няма да управляваш, много щети нанесохте на България и църквата!

344

Анонимен

преди 7 месеца

Мнозинството българи го знаят .

343

Анонимен

преди 7 месеца

Хаайде стига сте ревали. България е най-добре в тоя момент от 89та година насам. Най-висок БВП, магазините пълни, плажовете все още са пълни, ресторанти, пътувания в чужбина. Само да ти се работи - пари се изкарват. Ако сте под 35 години, няма как да знаете какво е да влезеш в голям магазин и на всичките рафтове единствената стока - някаква туршия. Някои май искат да ритнат ръжена и да се върнем назад. Правителството може да не е идеално, но е най-доброто, което можем да имаме в момента.

342

Туклиегайпарадът?

преди 7 месеца

Г-н Петков, вземете си огледало и личен учител... Не може такива смешни изказвания да правите *** този пост.

341

Анонимен

преди 7 месеца

Не е много либерално да обещаеш да изметеш ГЕРБ,ДПС и да се съюзиш после с тях и то при огромна загуба на избори . Да тропнеш с крачета и ревнеш, да кажеш, че две плюс две е тридесет и пет примерно. Ясно е Продължаваме Продължаваме промяната ( ДА България +) е на стероиди от американската демократическа партия чрез американското посолство в София. Слабата активност на избори ни докараха на това положение ! Лъжата е пред очите ни и какво от това , тя управлява! Още повече ще потъваме !

340

Анонимен

преди 7 месеца

До Случаен минувачИ кой ще остане ве минувачо - статуквото от крадци - герб, дпс и бсп. Народът не ги иска ве. Затова се е отвратил и е половината граждани не ходят да гласуват. Тези, които не са се отказали, търсят нящо ново, а не гнусните, корумпирани зааадници на борисов, пеевски и корнела.

339

Анонимен

преди 7 месеца

Забрана на ПП и ДБ! Препоствайте!

338

Анонимен

преди 7 месеца

Ами , с такава *** като тебе не се говори!?

337

Случаен минувач

преди 7 месеца

А ти, Кириле, си патологичен лъжeц! Ти и Асен сте най-големите шарлатани! Не знам докога народът ще ви търпи. Трябва да изчезнете от политическата сцена, като Мая, Валери Симеонов, Марешки, Бареков, като НДСВ.