289

крум страшни

преди 8 месеца

До Анонимен Може семейният клан да ги изпраща на подобни опасни мисии....

288

крум страшни

преди 8 месеца

До Анонимен Така е във всички нормални държави ,при нас рълна анархия и беззаконие по селата е ужас и шок особено в малките!Б и Ц

287

Анонимен

преди 8 месеца

Перфектен полицай! Всичко по учебник! За награда е! Не може да правиш грабежи на ученички като ги удряш с желязна тръба по главата, плашиш ги, че имаш пистолет и да бягаш при преследване! Няма как! Такъв е закона и не само у нас! Това трябва да се разчуе всред престъпниците и да е ясно, че рискуват живота си!

286

Анонимен

преди 8 месеца

униформената е излязла даа да убива крадци с два пистолета. така ли..........

285

Анонимен

преди 8 месеца

Лошо е, че един живот приключва така. Аз искам да питам само с какво сърчице е възпитаван този човек ?С какво сърчице той ( лека му пръст ) е удрял жени с тръби п главата за да ги обере, да им вземе чантите ?С какво сърчице протестират и срещу какво ? Аз лично не искам да има такива индивиди около мен.Полицая си е свършил работата.Защо не отиде в Америка и да не изпълни полицейско разпореждане.Не в кръка - в главата директно го целят.

284

Анонимен

преди 8 месеца

Крадецът остава крадец.........а униформената е излязла да убива ли с два пистолета...........................

283

Смел Гибсов

преди 8 месеца

Тогава за къв к.р ти е оръжие като не можеш да го използваш а ?

282

Що тъй?!

преди 8 месеца

С какво право синчето на тая е нападнал и душил две момичета?! Те не са отгледани от родителите си, за да бъдат нападнати от синчето ѝ... Да отиде и да погледне родителите им и да каже защо синчето ѝ нападна двете момичета.

281

Но комент

преди 8 месеца

Пазете крадците и убийците и ги оставете да си вършат работата ....б.хти и см.шната държава сме..

280

БРАВО, Най-накря !!!

преди 8 месеца

Най-накрая някой да си свърши добре работата в тая държава.Този полицай заслужава награда и да бъде сочен за ПРИМЕР!!!Убития е подрастващ престъпник пецидивист, който слава богу вече няма да може да извършва повече престъпления.Жалко че и другите двама не са споделили заслужената участ на убития престъпник.

279

Браво на полицая !!!

преди 8 месеца

Браво на полицая, застрелял бандитчето ! Само така !Такова възмездие се полага на всички крадци !!!

278

Радослав

преди 8 месеца

До баба Мара: а като нямат възможност да ги издържат защо са ги правили? Дори бактерията не се размножава ако средата не позволява отглеждане на потомство.

277

Анонимен

преди 8 месеца

До Вижте другитеСайтове 227...Този САТА.НАТО...е ***...под този никнейм пише глупостри и във Факти...игнорирайте го..

276

Анонимен

преди 8 месеца

Полицаите продължават да се омазват в собствен сос. Повдигнаха на останалите живи обвинение за грабеж на 35 лв с употреба на сила от мъж. Обаче няма метални тръби, няма заплаха с огнестрелно оръжие. И всичко това приспешно, защото убиха заподозрян. Естественно с крехки събрани на коляно доказателства, които вероятно няма да минат в съда. И после легенди "ние ги хващаме, а съда ги пуска"Какво стана с твърдението за серия грабези със сходен сценарии.

275

на Асан карачката

преди 8 месеца

оцеля след удар през гръдния кош и се влачи . Сега е кукуряк . Тоя борчага са го чакали да изстине и тогава са го закарали в Токуда . Ще остане в паметта ни като Интелигентните измъкващи се супер обирджии . Обезглавена организацията е смазана . Имаше и филм Ченгето Маняк

274

До баба мара

преди 8 месеца

бабо маро, ти не си ли чувала колко българи живеят в нищета? Е, ако решат да излезат по улиците и да го подкарат като момченцето на мама? Ако верно си баба, няма да си за завиждане. Който е в нищета се хваща на работа на две-три места, търси начин да излезе от положението. Ама, тия, свикнали на социал и беззаконие. В последно време и правата си изучиха добре. Думата задължения не им е позната.

273

Анонимен

преди 8 месеца

Майката и, ако има случайно баща, или дядо защо не са арестувани? Той е "детенце" и те носят отговорност за геройствата му. Видяхте в Сърбия как е! Веднага бащата, а в другия случай дядото в кауша. Не да ми реват по медиите и блокират пътища.

272

Майки

преди 8 месеца

Всяка майка ще плаче за детето си, но и нападаните и обираните имат майки.

271

Край на бандата

преди 8 месеца

Е, няма как да си направят банда и да шарят из София, обирайки с удари и заплахи човек след човек и да им се размине. Разчитали са на безнаказаност, не се е получило.

270

опг с въоръжени

преди 8 месеца

4-5 имаше тая година 2 пъти . Вземат калашници, маски , и планувано атакуват там където има пари . И то успешно, без да ги хванат . Застрахователя плаща . После някакви единични убийства тук и там . Тук това сборище е било хулиганско - суичъри, маски . Сигурно и други има .