90

Анонимен

преди 9 месеца

Министър на отбраната, който си няма на идея как работи радар.

89

Юдеите си Нямат

преди 9 месеца

какво Изпускат като не Ядат Свинско - аз най-обичам да го готвя в Краме Масло с Чесън!

88

Анонимен

преди 9 месеца

Сега няма да намерят прчетата със серийния номер и не може да се докаже нищо.

87

жабчето Кърмит

преди 9 месеца

Този дрон е търсил Тагарев, но му свършило горивото и е паднал!

86

Анонимен

преди 9 месеца

Според мен, дронът е провокация, сложен е нарочно от някохго. Казаха, че по корпуса на мината имало следи от ръжда, което би могло да значи че е стара и бракувана, а не че е стоял дълго време във водата. Защо не е потънал с тази мина?

85

Анонимен

преди 9 месеца

Така е като си високомерно уверен и не познаваш другите култури греда, мислиш, че е руско пък то има още 10 държави пишещи на кирилица между, които и Украйна. Зарова се казва вярвай, но направи справка/ вериикация за да си сигурен, че е вярно.

84

до Милица

преди 9 месеца

Напълно си права.

83

ДА ВИ СВЕТНА!

преди 9 месеца

До Анонимен 93: В украйна се използават боеприпаси с обеднен уран, който доказано причиняват рак! Затова всичката земеделска продукция произведена в украйна е радиоактивно заразена! Преди само около Чернобил беше заразата, сега на цялата територия и това ще бъде така хилядолетия! Не разбиран защо му е на ЕС такава заразена територия, освен ако не ще да намали населението на ЕС!

82

Анонимен

преди 9 месеца

Доказателства вече няма, сега ходи доказвай каквото и да било, а нищо не е налагало да гръмват доказателствата, нитое до сгради населени с хора нито нищо. Докато такива не отговарят пред съда ще изчезват улики и доказателства ми той не знаел видиш ли.

81

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 9 месеца

Практически - Този Дрон е Малък за Сателитна Връзка, Но е Прекалено Далеч от Украйна за Радиовръзка - до 70 километра( земята е кръгла) , По Мое Мнение - Този Дрон Са Го Изпуснали - Загубили Са Сигнал - И Той е Летял, Летял, Летял - и Добре че е Паднал Във Водата- Можеше Да Бомбардира Нещо ........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

80

иди

преди 9 месеца

*** - и тва ли забраняват "и-д-и" ???

79

А РАДЕВ Е В САЩ.

преди 9 месеца

РУСКАТА СГЛОБКА...??.....КАК СТЕ..??.....ШАПКИ ДОЛУ, ПРЕД НАТО, НАШИЯТ СПАСИТЕЛ...

78

Даскал Кольо

преди 9 месеца

Тагарев, махай се, вече не искам да те гледам.......

77

Ееед

преди 9 месеца

Е как стават тия неща инвестирал 100 млн.лева.Значи осигуряваш им жилища храна и заплата за да ни пазят .Какво плащат те бе пъпеш?

76

Анонимен

преди 9 месеца

Министър на отбраната ли е това? Той отбранява дрона все едно е негов.

75

САМО ПИТАМЕ:

преди 9 месеца

ТРАКТОРИТЕ НА ЗЪРНАРИТЕ, НЕМА ЛИ СА ПРЕВОЗАТ ЧАСТИТЕ ОТ ДРОНА ДО СОФИЯ---ТА ДА ВИДИ НАРОДА. КОЛКО Е ВРЕДНОУКРАИНСКОТО ЗЪРНО ХАХАХА....???!!!!!

74

Анонимен

преди 9 месеца

Това, което сте направили се нарича: "унищожаване на улики" и е престъпление. В случая показва гузна съвест.

73

Милица

преди 9 месеца

Много смело и гордо изказване от страна на тази жена Тагарев.

72

Анонимен

преди 9 месеца

Дрона бил руски, ще кажат утре от МО, но ще излезе, че Магарев е човек на Путин защото е унищожил веществено доказателство, даващо възможност по чл. 5 от Договора на НАТО да обявим война на Русия. А иначе чарколяците на всички дронове са китайски. *** ги разбери :)

71

Анонимен

преди 9 месеца

До 67Този *** има ли деца и внуци? Питам, че мисля да ги намеря и да ги нахраня с малко украйнско радиоактивно варено жито!)))40години минаха от аварията в АЕЦ Чернобил,а вие чак сега сетихте да саботирате украйнска продукция.Явно по заповед от пасол Мутрофанова.