112

бензоколонка а?

преди 1 година

Русия явно е всякакви складове накуп с много добра охрана!!

111

до 120

преди 1 година

Аз не съм чул някъде да има недостиг на зърно в Европа. Обаче за гладомора съм чувал. Ама то сигурно щото съм кравар, нали?

110

Анонимен

преди 1 година

Да, Европа произвежда в оранжерии милиони тонове зърно, защо изобщо говорим за зърнената сделка, Европа си има изобилие от зърно, няма нужда да ядат насекоми европейците.

109

Предприемач

преди 1 година

Какъв господар, при положение, че Китай произвежда два пъти повече от Русия? Индия около 50% повече и САЩ горе/долу наравно с Русия според реколтата. Или се има предвид износа само?

108

IQ 3.14

преди 1 година

До Анонимен115 а на руския слон хобота му е по дълъг и по дебел от на индийския

107

Анонимен

преди 1 година

Русия има предостатъчно чернозем, Русия е най-богатата страна на чернозем, многократно повече от Украйна.

106

IQ 3.14

преди 1 година

До Анонимен111 е, онова находище в норвегия дето го намериха всъщност е съветско, останало от времето на брежнев. нъл тъй, каскетооглу

105

Анонимен

преди 1 година

Между другото, най-големият производител на вятърни турбини в света също е Русия.

104

до 102

преди 1 година

Европа произвежда около 300млн тона зърно годишно и потребява около 260млн тона. Само Франция държи около 5% от световното производство. За сравнение Русия притежава около 9%

103

Анонимен

преди 1 година

Всъщност Китай подкрепя зелената сделка в ЕС и е готов да продава на съюза соларни панели, батерии, и всякакви зелени проcтотии за които ЕС няма нито ресурси нито възможност сам да произведе.

102

Преминаващ

преди 1 година

Надявам се ви е.ясно защо Раша има голями претенции към окупираните територии. Източната част на Украйна е чернозем и това е най добрата земя за пшеница. На запад от тая територия също е чернозем, но е много по малко . Целта на Русия е тая земя да е нейна, предлог за фашисти и други идиотизми са само за пред ***. И който владее житото и после хляба не му трябва нищо друго! И това е истината. Никой не яде газ, бензин и нафтаТова е целта на специалната военна операция!

101

Анонимен

преди 1 година

ЕС нямат нито литий, нито материали да произвеждат соларни панели и вятърни турбини. Всичко се внася от Китай, освен това мното бързо се развалят и трябва да се подновяват, немогат и 20 години да изкарат.

100

Евразин Алахакбаров

преди 1 година

До Анонимен106 татарин, русия и турция са най европейските държави в цела азия

99

Анонимен

преди 1 година

тасс е упълномощена да съобщи... всеки път като надникна в днебг и се учудвам защо не сапочнали да пишат на руски, а се занимават да превеждат

98

IQ 3.14

преди 1 година

втора поредна година продават крадено жито и желязо на безценица. да видиме догодина кво ще стане, като основния процент от хората в активна възраст седнат по кръчмите, разчитайки на ветеранка

97

Споко

преди 1 година

Споко, икономиката на ЕС минава на зелени енергии от зелена сделка.

96

Анонимен

преди 1 година

Русия вече е икономика N1 в Европа.. Факт

95

Анонимен

преди 1 година

Когато цените на газта в Европа паднат, ВПГ незабавно се насочва към азиатския пазар. Поради тази причина вносът падна до почти двугодишно дъно през юли. Газовозите откарваха горивото там, където беше по-скъпо.

94

Анонимен

преди 1 година

ЕС ще ядат червеи и скакалци, ЕС няма нужда от руска пшеница.

93

до 100

преди 1 година

Върви си. Мощностите непрекъснато се увеличават и с този темп Европа ще е първа при преминаването на изцяло зелена енергия и пълна независимост. Все някой ден ще стане при всички, но първия ще има много инерция. Другите два големи играча - САЩ и Китай изостават, макар Китай да е номер 1 по инвестиции в този сектор.