85

Терорист

преди 9 месеца

Да съм наречен от Денков, първа гордост е за мене!!

84

Анонимен

преди 9 месеца

оставка на ПП и тази украинска шушумига

83

Братя терористи

преди 9 месеца

Трябва да излезем на улицата този път! Пасивна съпротива не стига! България е упрявлява Посолството и Европейската Комисия! И искат да ни изтребят веме!

82

Анонимен

преди 9 месеца

ДЕНКОВ,БЪЛГАРИТЕ НЕ ИСКАМЕ ДА НИ ТРОВИШ НАС И ДЕЦАТА НИ С ГМО ЗЕМЕДЕЛСКИ *** НА МОНСАНТО И РАДИОАКТИВНО ЗЪРНО С ОБЕДНЕН УРАН ОТ УКРАЙНА.ОСТАВКА ПЛЪХ!,

81

Анонимен

преди 9 месеца

Лъже и маже да спечели време и да усмири протестите. Аз като гражданин подкрепям родните производители пред ГМО-то, което сащ се опитват да натикат в гъзоподавна европа. Най-големите гъзоподавници - безгръбначните "българи", инсталирани на власт козяк, чрез манипулиране на изборите. Знаят те кого да сложат - личи си по лицето, че и майка си ще продаде ако му наредят

80

Денков

преди 9 месеца

Кой управлява в България? Европейската комисия или Българският Народ??

79

Денков

преди 9 месеца

Раздразнен към Габриел: Не го ли срам този терористичен народ да протестира? Да си трае и да продължава да плаща коланиалният данък!

78

Откри топлата вода

преди 9 месеца

Академикът откри топлата вода и получи титла за това! . . . Има разнородни интереси между животновъди, зърнопроизводители, посочи още той. . . Не знаех, че между животновъди и зърнопроизводители има разнородни интереси! Сърдечно благодаря за продобитото ноу хау! Ако например открия, че топлата вода може да се обърне в студена (технологията е тайна и изисква много време) ще получа ли академична титла като промовирал доктор по физика! Ужас до къде стигнах в изявленията си! Пепел вътху главата си с

77

Анонимен 11

преди 9 месеца

Др.денков,кое искане,е не решимо,основното искане,е да се спре вноса на отровното жито.

76

Анонимен

преди 9 месеца

Зърнарите сега нямат работа и се занимават с протести, по точно рекетират. Като дойде сеитбата след месец няма да ги видите да правят блокади.

75

Ицо-Ротативка ППДБ

преди 9 месеца

"Аз съм кандидат-премиер. Другия път ше ме изберат и милиони микроби ше умрат"

74

Анонимен

преди 9 месеца

Полша отказа категорично да вдигне забраната за внос на украйнско зърно порадо две причини -Защита на полските земеделци и заради ниското качество и съдържанието на вредни за здравето съставки в земеделските продукти от Украйна.

73

Анонимен

преди 9 месеца

Денков, жена ти съгласна ли е децата й да се хранят с радиоактивно зърно? На теб не ти пука защото не са твои, ама да не те уволни и тя?

72

Денков

преди 9 месеца

Телефонира ли със Зеленски днес? Може пък са станеш премиер на Украйна! А предател без роден?

71

Красимир Петрофф!!

преди 9 месеца

Денкофф не ставаш брат, беги сапунисвай баце и пеефски - за това по ще те бива, остави политиката на мошениците - те добре се справят - виж кирчо, кокорчо и мравояда как изментиха избирателите им - направо ги направиха за смях и резил!

70

Исканията не са реше

преди 9 месеца

Искаме оставка!

69

Бай Илийчо

преди 9 месеца

ОСТАФКА БРЕ .ША ВКАРВАШ ЖИТО ОТ УКРАЙНА .

68

Анонимен

преди 9 месеца

Има една работа, Денков - да си напишеш оставката. Другото го остави на можещите.

67

Берлин

преди 9 месеца

Бългапи даже в Германия Канцлера не се избира директно но Партиите обявяват Кандидата Преди изборите! Да знаеш за кого гласуваш! А не след това да ти спеснат некой си академик или жираф Габриел!

66

Талибани Окупират

преди 9 месеца

София - Денко Веднага да Праща Танковене! Да Идват Танковете!!