62

До 78

преди 9 месеца

Всъщност е много добро решение. Тиксото върши идеална работа за тази цел. Евтино, леко и здраво. Една ролка е достатъчна. Дронът и без това трябва да издържи само един полет. Няма нужда да се влагат скъпи и тежки материали като метални крепежни елементи и болтове които да утежняват цялата конструкция и я правят в пъти по скъпа като в същото време намалят и полезният товар.

61

Анонимен

преди 9 месеца

Голяма техника имат украинци. Тиксото и бомбата прикрепена. :-D

60

Анонимен

преди 9 месеца

Ако рузкия агресор и убиец не беше започнал войната нямаше да има такива случаи.

59

ХХХ

преди 9 месеца

Какъв е проблема не разбирам ? И да е убил хора какво от това нали е украински ? Ако беше руски да ...има проблем ...но тук не виждам абсолютно нищо нередно !

58

Анонимен

преди 9 месеца

...рушняка да е подвил опашката... - ти луд ли си, рушняка е загубил 20 000 000 хора в предната голяма война, в тази може и повече да пожертва, но нацистите ще бъдат отблъснати. Моли се да няма ядрени бомби, че май натам са ни упътили американците..

57

Бай Дрън

преди 9 месеца

69, та НАТО нямаше оръжие и боеприпаси, за да праща на Зеленски. До ре, че в България имаме доста военни заводи, та да спасим имиджа не само на Зеленски, а и на НАТО и САЩ в частност! Сащ в момента произвеждат около 300000 снаряда 155 мм годишно и си пълнят складовете за война с Китай! Русия произвежда вече 2 млн снаряда годишно!. Кой според теб може да прати оръжия и боеприпаси на Зе?

56

Красимир Петрофф!!

преди 9 месеца

Аз ви казах, колкото руснаците са опасни за нас - толкова и украинците са опасни за България. Не мога да разбера що симпатизираме само на едните официални - дали щото Галя от Посолството така казва, дали щото министър-председателката ни Денков няма кръгли неща там долу ?!?

55

мдаа

преди 9 месеца

Хайде сега член 5 на НАТО и обявяване на война на Укровермахта.

54

Бай Дрън

преди 9 месеца

Само да не се окаже, че тоя демократичен дрон, е пуснат от НАТО в наши териториални води. И никакви укри не са намесени!

53

И това е вярно

преди 9 месеца

Ако НАТО не беше се стискало с оръжието и беше пратило колкото трябва и когато трябва на укрите, сега вече щеше да има мир и рушняка щеше да си е подвил опашката.

52

Дрончето с бомбичкат

преди 9 месеца

Не е паднал, донесла го е една нимфичка!

51

Как разбрахте?

преди 9 месеца

Значи така.Ако е уКраинска течението я е довлякло.Да излезе зеления укропитек и да се оправдава.Той се закани ,че ще удря по пристанищата. За руски изобщо не мисля да е .

50

Бай Дрън

преди 9 месеца

Това е демократичен дрон с демократична мина, стига сте писали гллуупости!

49

Анонимен

преди 9 месеца

НЕ Дронът НЕ е паднал до НЕ Тюленово, НЕ бил НЕ част от НЕ атака на НЕ Севастопол?

48

Коментар

преди 9 месеца

Днеска малка мина,утре Голямата Берта ще ни пратят!Като се навираме между шамарите!

47

Не разбрах

преди 9 месеца

Какво е това характерно течение?

46

Бошлаф НАТО

преди 9 месеца

Украйна нападна страна-членка на НАТО. Кога ще се задейства чл. 5? Или нападението срещу САЩ има само значение?

45

чебуратор

преди 9 месеца

До Зъл Хохол я да поясниш на заминаващите за мухосранск, 80мм мина кво точно ще причини на кораб? или корабе си виждал само на компютъра, селинджър

44

Анонимен

преди 9 месеца

A тюлeнитe eвakyиpaни ли ca, в koй xoтeл ca нacтaнeни?

43

Анонимен

преди 9 месеца

Да, да откриваме втори фронт, да си връщаме Добруджа. Ще прегазим мамалигарите и после в тила на укрите. Щат нещат, ще ни дадат и Бесарабия и Одеса, че се е видяло, Путин само се лиггави