164

Министъра

преди 1 година

На МВР да издаде заповед да на полицията да противодейства та терористите които блокират държавата и да защити българските граждани от тях или да си подава оставката за некомпетентност и бездействие!

163

милиардер зърнар

преди 1 година

ПРОТЕСТИРАМ ЗАЩОТО ИСКАМ БЪЛГАРИТЕ ДА КУХУВАТ СКЪП ХЛЯБ , СКЪПО ОЛИО И СКЪПО МЛЕКО И СИРЕНЕ И МЕД ЗАЩОТО ОИМАМ ПАРТИЙНО ПОРЪЧЕНИЕ ДА СМЕЧЕЛЯ ДЕСЕТИ МИЛИАРД ЗА ДА ФИНАНСИРАМ ПАРТИЯТА КЪРМИЛНИЦА.

162

Анонимен

преди 1 година

има много хора, които толкова мразят Украйна, че това, че зърнарите са милионери благодарение на ЕС субсидии изобщо не ги притеснява...

161

Анонимен

преди 1 година

Гледам във Фейсбук качват колажи от сорта. Не на ГМО царевица,да подкрепим зърнопроизводителите и още такива глупости! Не спасяеми сме ,кой нормален трезвомислещ ще се върже на тази глупост.милярди откраднати от корупция в тоя сектор и народа вместо да подкрепи правителството,се връзва на тази простотия

160

да ама не

преди 1 година

Да блокираш държавата защото някой произвежда по-евтино от теб а ти искаш да наложиш своя монопол и принуждаваш българина да яде скъп хляб е тероритъм.И е характерно за червената партия чиито питомци са мутрите милиардери. Направи и твоята цена по-евтина и загуби някой милион вместо да печелиш милиарди! Партиините имилионери се оядоха и като въшка гледат да излезат на челотох на държавата.

159

CHAKALA

преди 1 година

Да им се конфискуват от държавата тракторите и майбаси те на Зърнарите мутро комунисти които блокират незаконно български пътища ограничавайки правото на свободно придвижване и създаващи неудобство на нормалните хора заради лични интереси!Те изнудват република България като терористи!

158

АНТИПРОТЕСТ

преди 1 година

АНТИ ПРОТЕСТ НЕ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА,А ПРЕД ЗАМЪЦИТЕ НА ВСЕКИ ЗЪРНОПРОИЗВОДИТЕЛ! 2 милиарда годишна субсидия за фермерите,а за язовирите които ни заливат всяка година пари няма! Превзели са всички малки Общини като кметове и съветници! Парите им трябват за финансиране на изборите!

157

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 186 И кого ще сложите бе, плондер?

156

Демократ

преди 1 година

Да протестират като нормални граждани пеша да затварят български пътища неправомерно и да ни премат на нормалните българските граждани да ходим на работа или в други градове е тероризъм на зърнената мафия!Полицията е длъжна да им противодейства!И да защити ни българските граждани от тези пропутински мутри!Подкрепям премиера Академик Денков!

155

Анонимен

преди 1 година

Денков колко получихте от украинската мафия ????

154

Анонимен

преди 1 година

те не искат диалог. Те искат да се наложат. Нормално е да ги нарече терористи...

153

Maniaka

преди 1 година

Зърнарите са едни градливи лешояди, никакви отстъпки, само реват за пари. Хляб, олио, брашно скачат като луди, ай бягай бе

152

Анонимен

преди 1 година

До 176. Вземи си го в леглото Денков като толкова го харесваш

151

Анонимен

преди 1 година

Утре всики пред министерски съвет и да ги сваляме тези

150

Анонимен

преди 1 година

До 177. Да ще наричаме сглобката.

149

Анонимен

преди 1 година

От кой ще ядат бой от Емили тротинетката ли? Или от украинската сексоложка?

148

Анонимен

преди 1 година

115,г..а ..н...ь..о..протестират,срещу украинското заразено жито,не против вноса на стоки.

147

Анонимен

преди 1 година

Укропитек за една седмица си написал над 3000 пъти думата майбах. Такова повтаряне на опорки че у нас няма толкова броя майбаси.

146

Анонимен

преди 1 година

Ще ядат бой в София тея нагли гербави се лян чета.

145

Анонимен

преди 1 година

До сега български премиер никога не се е противопоставял на различните лобита- независимо дали са кръчмарски, зърнарски, на "Лукойл", или други. Винаги исканията им са изпълнявани (за сметка на всички нас).Успех на Денков!