44

Анонимен

преди 8 месеца

Нормално да се чувства засегнат след той много пъти е провел всичко възможно да помогне на Борисов когато е имал проблеми.Стана и председател в предишното НС за да не пропадне парламента, а и повечето партии го приеха защото е диалогичен.Той може да е прям и груб понякога но не е от корист.Свестен човек е ,не придава приятели затова е уважаван.Явно Борисов не може да ги защити.

43

Гошо...Тъпото

преди 8 месеца

Веждито,не е лош по...душа,но е доста...наивен,по отношение на...някакво приятелство с Тиквата. Тоя действа само от личен интерес и...сила. Да се чуди човек,как...обримчи толкова хора да му правят...партията и още...повече да му...гласуват за нея. Партийно феодалче,чиста проба,най...яркия представител на тази...порода.

42

Факт

преди 8 месеца

Всички що годе стойностни хора напуснаха Баце, разочаровани от безпринципната му политика и националното предателство заради личния му(дори не партиен!) интерес. Останаха само ***. Да видим докъде ще стигне с тях.

41

Анонимен

преди 8 месеца

Борисов го разкарваше като панаирджийска мечка из Турция. Ползваше го за преводач при срещите с Ердоган. Нали все едно "ето в нашата партия Герб има и турци" за да зарадва Ердоган. А Бойко нито е демократ, нито е комунист нито пък толерантен. Биел е турци в Лудогорието при възродителния процес. И националист не е Бойко. Бойко си е далавераджия и селски хитрец. Бандит. А Веждю Радишев се обръща натам където задуха вятъра. Турчин бил..турци са били родителите му. Той е нищо.

40

Анонимен

преди 8 месеца

С Борисов сигурно са изялиняколко кошари с агнета.

39

паф

преди 8 месеца

вежди, и аз съжалявам че съм имал бойко за мъж и съм гласувал за него...НО, след като подари кученце каракачанка на путин и сега скача и крещи да се дава оръжие на бандитска украйна, той вече за мен е едно голямо НИЩО!

38

Анонимен

преди 8 месеца

Лоестото е способно да завлече в гроба всичките свои авери,само и само да отърве кожата!Да ама не е познало,нито парите които окради ще си харчи с кеф,нито ще спи спокойно!

37

Анонимен

преди 8 месеца

Борисов е като един поп Кръстьо.

36

Анонимен

преди 8 месеца

Ама истината каза Веждичката, не може да минат години и да се сетиш, че си сексуално насилван или платил за нещо си, а ако и да е било така какъв(ва) си ако не куу'рва. В световен мащаб се заиграха с леките жЪни и мураффетите им. Грозно и низко е към истински експлоатираните и малтретирани жени, защото се губи реалността и истината. Начело излизат ур'вальоците и номерата им, не насилието и грозните отношения

35

Анонимен

преди 8 месеца

Това ще не проговори тогава през 2009 като е имал такива приказки с американското посолство тогава,как пък всичките изведнъж се осъзнават като ги свалят от властта ,ей това не мога да разбера и както е тръгнало той скоро време ще се изкара и репресиран...

34

Анонимен

преди 8 месеца

Ходжата срещу бай Боко.

33

Анонимен

преди 8 месеца

Боко едва ли ще се трогне и тръгне да му се извинява.

32

мдаа

преди 8 месеца

След като и Рашидов спомена Посолството, а той беше в кухнята, значи всичко е вярно. Съмнения, че Посолството ни управлява при мен вече няма. Жалко за България, жалко за всички нас българи, които все още таим някаква надежда за България!

31

Анонимен

преди 8 месеца

Абе големи моралисти станаха тия,първо Каскетя след това и Пияндурника,га пълнехте гуши всичко беше на шест,га обаче лоестият крадец се отрече от вас нададохте вой на умряло!

30

Анонимен

преди 8 месеца

Хитър лаком за пари турчин.

29

излъганите от боко

преди 8 месеца

сберете се бившите гервави като с цоко, йосифова, и други изритани и при каскета партия си направете

28

САТАНА

преди 8 месеца

На Борисов му е навик да предава...

27

Осми

преди 8 месеца

Доживях да видя как на този му биха шута

26

Анонимен

преди 8 месеца

Пияндето се издъни, биха му шута и сега яростно ще храчи по ония, които го хранеха до преди дни. Неговото е "Храни куче да те лае"..

25

Анонимен

преди 8 месеца

Ооо толков съжаляваше като имаше шанс да запазиш поста, сега не съжалявал