34

Киро Простото

преди 8 месеца

Ние затова купуваме саркофази по размер за да може Майстър Байдън да положи морното си и мумифицирано тяло в тях!

33

Анонимен

преди 8 месеца

До Пичкарев Отворко, да те светна, че тези репортажи с отворените ръце на Шойгу са грозна и долна пропагандистка манипулация. Той разпери ръце и каза, че няма никакъв друг вариант освен Русия да победи, обаче кумирите ти от "честните" западни медии отрязаха каквото казва, веднага след като разпери ръце. След като започна посещението на Ким, няма нито един репортаж от западните медии, който да не е с изрязани кадри и да не е манипулиран по един долен и лъжлив начин, специално за такива като теб.

32

Анонимен

преди 8 месеца

Кадира дал фира.. сега 3-та Чеченска... леле-мале

31

на киро

преди 8 месеца

му се ходи в сливен

30

Южна Корея

преди 8 месеца

Кимченун е *** да л

29

Пичкарев

преди 8 месеца

Друзя, докато вие се подпичквате с бошлаф лафове за зелени семки, язе боравим със сухи факти. Руските пропагандони си ръфат ноктите, а шойгу вдига рамене като го питат за победа. Само на вас ви се привижда магучество и вяличие във затъването на расиюшка в украйна.

28

инспектор

преди 8 месеца

водностопанство - извьршва проверки и решава заплетени казуси

27

Анонимен

преди 8 месеца

До До 18 Ти ракети ли ядеш? Бягай тогава в северна корея, щом е толкова хубаво

26

Заглавието се чете

преди 8 месеца

Като долнопробен е ро тичен роман!

25

Киро Простото

преди 8 месеца

Заради това е по добре да нямаме изтребители в България! Така диктатора Ким не може са положи мощното си тяло в тях!!

24

Анонимен

преди 8 месеца

Днес в 18:45 мск стартира руската ракета-носител "Союз 2.1а", която само за някакви си 9 минути изведе в орбита пилотирания космически кораб "Союз МС-24". След около 45 минути пилотираният космически кораб "Союз МС-24" ще се скачи с руския сегмент на МКС. Само 3 часа от космодрома до МКС. Фантастика. Екипажът ще работи на МКС 375 денонощия.

23

Ах Северна Корея

преди 8 месеца

Още една страна където санкциите действат ;)

22

Анонимен

преди 8 месеца

До Пичкарев Има хубава българска поговорка - от зелена тиква семки не взимаме. Хайде, бъди така добър да си държиш "умните" разсъждения лично за себе си.

21

Това еротичен

преди 8 месеца

Роман ли и??

20

Киро Простото

преди 8 месеца

Няма изтребител, няма проблем! Политиката на България!

19

Вицът на годината:

преди 8 месеца

Не Зеленски а Русия се борела за съществуването си??? Русия има национален потенциал около 7 пъти по-голям от този на Украйна и има готовност да воюва с цялото НАТО плюс САЩ. Преди да пише тези глуупости "авторката" не е лошо да погледне картата на Русия.

18

Пичкарев

преди 8 месеца

Друзя, от самалетите общо взето файда няма. Това е извода от войната в украйна. Ако имаш хубаво певео самолетите са извън играта. Например къде бяха самалетите на путин когато през последните дни 72ра оркска бригада бе разбита тотално при андреевка? Руски зет военкори съобщават за масово дезертирство от тази бригада - около 500 човека товар 500 и три комбата са товар 200. Дали не са ги гръмнали своите се питам?

17

Дорко

преди 8 месеца

Само си представете Джо Байдън на мястото на Ким!Всичките ви кошмарисвършват!Дали ще видим Байдън,в онези там български Ф -16?Нада ли!

16

До 18

преди 8 месеца

Северна Корея след 60 госини санкции успява да има междуконтинентални свръхзвукови ядрени ракети и ядрени подводници, а ние след 20 години в НАТО нямаме и една картинка на самолет и една надуваема лодка от Декатлон !!

15

Анонимен

преди 8 месеца

Абе кой ви плаща да публикувате подобни тъпотиии: ""Той е вторият лидер, след Ердоган, поглеждал в пилотската кабина на руски самолет". Военната авиация на половината свят се базира на руски самолети, примерно Индия има стотици руски изтребители, президента им редовно лети по празниците на такива. И как разбрахте, че му е "тежко и морно" тялото, да не би да го носихте на гръб и да сте госложили вие в самолета??? Аман от тъъъпи пропагандисти и техните фейкове.