37

до анонимен

преди 8 месеца

"""""Хаха, големия майтап е, че Русия изобщо не е спряла да налага санкции на КНДР, дори след влошаване на отношенията си със Запада от преди 10 години""""" ------- Е, па кога си прав, си прав! Щото, Когато фактите говорят и боговете мълчат!!!

36

Анонимен

преди 8 месеца

Ми питай московчани дали спят спокойно, сега кълнат нежното бункерно кремълско джудже, че ги вкара в никому ненужна война, могилизирала между другото поне 300 000 руснаци...Та така за 3- дневната...

35

Анонимен

преди 8 месеца

Северна Корея ще залее Русия с евтини и качествени снаряди. Оказа се, че за специалната военна операция която се провежда на територията на бившата УССР срещу нацисткия режим в Киев, не са толкова необходими високотехнологични оръжия колкото добрата стара артилерия. Укронацистите ще бъдат обилно посипани със стоманен дъжд.

34

Анонимен

преди 8 месеца

А какво става с контранастъплението?

33

Анонимен

преди 8 месеца

Хахах, големия майтап е, че Русия изобщо не е спряла да налага санкции на КНДР, дори след влошаване на отношенията си със Запада от преди 10 години, което означава че за да могат нашите *** да живеят както до 1989г., трябва да отидат чак в КНДР, понеже дори в Русия е капитализъм! Вярно - по-русначен, но все пак капитализъм

32

Анонимен

преди 8 месеца

Северна Корея разработва сама доста добри междуконтинентални балистични ракети, които могат да нанесат непоправими щети на САЩ. А какво ще стане ако СК ги усъвършенства на хиперзвукови, които летят не където падне, а точно на главата на Кърби или на Байдън. И ръката на другаря Ким дори няма да трепне ако реши да ги използва.

31

Анонимен

преди 8 месеца

СК пусна нова подводница, оказа се че могат да строят добри подводници. А какво ще стане ако разработи ядрени установки за подводници, и северно корейски ядрени подводници започнат да патрулират в международни води около Ню Йорк или Калифорния къдети са 2/3 от индустрията и БВП на САЩ

30

Анонимен

преди 8 месеца

Адмирал Джон Кърби изрази страхове, безпокойства и тревоги от посещението на Ким Чен Ин в Русия и от евентуално военно сътрудничество междъ Русия и Корея. Мога да уверя адмирал Джон Кърби, че неговите, и не само неговите но и на целия колективен запад, безпокойства, страхове и тревоги от сега нататък само ще нарастват и ще се превръщат в ужас.

29

Рендету

преди 8 месеца

Руската патриотично настроена част от обществото е тотално объркана от неадекватните и нерешителни действия и решения на Путин!!! В Ген. Щаб на ВС на Русия цари пълен хаос, некомпетентност и непроесионализъм, особено след отстраняването на Суровикин и Попов! Уви, ситуацията в РФ се влошава с всеки изминат ден, потвръждение за това е вчерашната атака на Севастопол и унищожения БДК Минск и подводницата Ростов на Дон, а по-късно и ЗРК С-400 в Евпатория!

28

Анонимен

преди 8 месеца

Как е контрата, как е контрата?

27

Анонимен

преди 8 месеца

Доскоро нямаше друг толкова изолиран глуповат лидер освен Кимчо, а сега комплексирания кагебеец Путин се присъедини към тези, на които света гледа като на морално прокажени.

26

Анонимен

преди 8 месеца

А какво става с контранастъплението?

25

Анонимен

преди 8 месеца

Относно контранастъплението- Андрийвка падна и руската 72-ра бригада е напълно разбита. Наскоро бяха унищожени кораби и подводница в Севастопол. Да не говорим, че всеки ден заминават по няколко т90, т72 (или каквото е останало, май в момента са на т-55, скоро очакваме и т 34). Та така

24

Анонимен

преди 8 месеца

Контранастъплението върви към завършек: Финалният напън на Украйна е определен

23

Първите резултати

преди 8 месеца

За САЩ станаха ясни първите резултати от специалната военна операция. Резултатът е, че САЩ не могат да реиндустриализират своята икономика на базата на вътрешния пазар. Следователно - нужни са нови външни пазари, поне половин милиард. А такъв пазар за САЩ няма.

22

до серсем

преди 8 месеца

"А,какво стана с настъплението?" - 20% от територията на Украйна. Засега. Други въпроси имаш ли?

21

До ония

преди 8 месеца

До ония дето все пита за контранастъплението.Ти по-побре кажи какво става с денацификациата и демилитаризацията на Украйна?Какво стана с Киев за 3 дни??А за контранастъплението не бере грижа.Руският нацистки окупатор бива избиван по всички фронтове.Скоро няма да има повод да питаш

20

Анонимен

преди 8 месеца

Хахах, копейковци, това означава ли че Путин и кюфтето не са се разбрали, и толкова пропагандираното сътрудничество пропада???

19

Анонимен

преди 8 месеца

Дрън-дрън. Гледайте къде е слънцето. Те и Украйна нямаше да нападат.

18

серсем

преди 8 месеца

До Анонимен А,какво стана с настъплението?