272

Анонимен

преди 8 месеца

Да се нарича база за настаняване на 1 500 души /при нужда ще поеме и повече/ - "позициониране на батальон край Ямбол" е откровено приклякане от страна на Съби. -- По татово време 1 500+ си беше пълноценен боен кашишки полк с танков батальон + рота разузнавачи.

271

Анонимен

преди 8 месеца

Ще представлява свободни Натовски Американски дебилници да си правят бази като тази свободно Американски и всякакви евроджендъри да минават по нашето черноморие и др

270

Анонимен

преди 8 месеца

До 273 Хайде бре! Ти много " закъсала" ще в изкараш българката а? Меки италианци,и?-:)

269

Анонимен

преди 8 месеца

До бай Ватко..*** пият от обяд , а западняците се дрогират постоянно . Каква е разликата . Не е ли срамота и за двата лагера , защото пък ние в Бг хем пием , хем се дрогираме , МНОо СМЕШНО , налЕ , ако ме разбра !

268

Гиб Мелсън

преди 8 месеца

Да му мислят мъжете от Ямбол При наличието на 1500 италианци в града трудно ще опазват половинките си.

267

Кристиян

преди 8 месеца

Имам еда комшиика от Ямбол ,мъжа и е на корабите не мириса тази жена .Черна коса буйна кара бяло БМВ много кекс

266

до 256 Вие от Нато,

преди 8 месеца

е пък давай, разясни ми, че и на мен да ми олекне...

265

800 бази на САЩ

преди 8 месеца

САЩ имат 800 военни бази в различни държави по света, с които налагат волята си на покорените народи. Русия има едва 10 военни бази извън границите си. Това са фактите.

264

ПРАВИЛО

преди 8 месеца

ЩОМ РУСКИТЕ ФАШИСТИ ПИЩЯТ,ЗНАЧИ СЕ Е СЛУЧИЛО НЕЩО ДОБРО

263

Ццц

преди 8 месеца

Идио тите не разбират :където идва НАТО започва ,,Украйна''

262

Учете история

преди 8 месеца

А между там минаха се 10 години и днес всекий разумен българин, всеки патриот, който милее за бълг. Независимост и народност, като гледа какво вършат в България и навън руссите, иде да даде право на немците и ингилизите, да признае, че техните уверения са биле и прави и уместни... Едно време турците душаха бълг. Свобода и народност, днес същото дело искат да вършат нашите братя освободители. Едно време всяко зло за българете идеше от Ц-град, днес иде от Петербург..."(Стефан Стамболов, Дневник, 6 декември 1886 г.

261

взвд

преди 8 месеца

проклети да сте управници и базата ви натовска

260

KATУH ЩЕ ПРЕДСТАВЛЯВ

преди 8 месеца

Какво ще представлява базата на НАТО край Ямбол? - ще представлява KATУН НА KPABAPCKИЯ БAШИБOЗУК, противен и омразен на цяла България, това ще представлява.

259

Българин

преди 8 месеца

Браво

258

Ми поне...

преди 8 месеца

...сезонните труженички от Слънчака ще има къде да заработват и останалите сезони! Ще има работа и за някой друг електротехник -> един брой и така, стандартно. Досущ като вертеп във Виетнам.

257

СПРАВЕДЛИВ

преди 8 месеца

От 34 години краварите ни управляват и вече сме твърдо на дъното.Първи по смъртност ,по корупция и по демографски срив!!!България вече не е суверенна държава , а окупирана от краварите колония.Управлява се от марионетно правителство и всички ценности са в ръцете на краварите.Златото ,финансите ,енергетиката и армията ни са изцяло в мръсните краварски ръце.

256

неразбрал

преди 8 месеца

До Само гледайте--Като украинските градове с лабораториите ли ,бре мишок келяв?

255

вижда се че

преди 8 месеца

"Стратегът" путин я оплеска здраво.

254

Анонимен

преди 8 месеца

Контраофанзивата е в ход

253

обективен

преди 8 месеца

Присъствието на краварски войски ни превръща в мишена.Тези нови милиарди от джоба ни ще отидат в бездънните краварски гуши.Алчните хамериканци просто ни унищожават икономически ,финансово и демографски.Отново и отново искат да ни продадат ненужни стари оръжия и то на тройни и четворни цени.Хем ставаме мишена ,хем стигаме до просешка тояга ,хем сме окупирани от новите ни господари.