341

Мълния

преди 8 месеца

"Протестът" е организиран лично от Путин с помоща на Си... Това е. Путин е забелязан в София а след това тайния му кортеж е заминал за срещите с представители на земеделците. Информацията е 100% проверена от западните служби и медии. Достоверна е за сите психо-десни от ППДБ, СДС и градската десница - каквото и да значи това. Русофоби (расисти) дигайте се да защитите Денкоффф.

340

Анонимен

преди 8 месеца

При капитализма управлението е в ръцете на господстващата плутократичноолигархична класа. В нейни ръце са всички ресурси и всички власти-законодателна, изпълнителна и съдебна. Неслучайно сега като властта е в крайната десница, се отнемат конституционни права, правото на референдум на народа. Правото на управление е узурпирано от този елит, негови са медиите, тролченцатата, ботовете, НЕГОВО Е ВСИЧКО. И за да е кашата пълна този елит крепи властта си и като дава мило и драго насветовната олигархия

339

j

преди 8 месеца

До :)точно заради износа е. Украинското зърно ще влезе у нас на доста по-ниска цена от борсовата и търговците ще се ориентират към него, вместо това на българските производители. Това ще натисне цената им и ще трбява да продават на чувствително по-ниска цена или ще трябва да държат, незнайно колко време, което ще отрази върху качеството и от там, пак върху цената им. Дъмпинг от държавата. А тез песни любовни, че украинското зърно ще намали цената на храните, са само за бабите пред блока....

338

Анонимен

преди 8 месеца

Проблемът на пишман пропагандаторите е, че ние, хората за които те пишат "рубладжии", копейкаджии", и т. нт. сме горе - долу около 90%. Но на тях не им стига мозъка да измислят друго. Имат и още 1 голям проблем - Неискаме да ядем обеднен уран, неискаме децата ни да са джендърорасти, и неискаме да се мразим с никого!

337

Анонимен

преди 8 месеца

ДНЕС трият всички постове които са срещу Денкоффффф и анти-народното му правителство... Защо - защото и те получават средствв от "Демокрациите" и защитават интересите на всеки който им плати... хахахах После пищят - руска пропаганда, заедно с Паси и ППДБ... Наглеци.

336

Галя от посолствоТО

преди 8 месеца

Те са " домашни любимци" на бОцан, неслучайно той не е подписал премахването на забраната , а р.ж. Лек стрес - тест за кИцан. Палави са ни подвластните, не ни е скучно. Но на каишка , включително и тл&ъстия от дпс

335

Анонимен

преди 8 месеца

"Протестът" е организиран от агентите на вмиpиcaния Чорап от Дондуков 2...

334

Анонимен

преди 8 месеца

Бих желал да се срещнем ... с анонимния написъл "Тия селЕндури да имат късмет да стигнат до София, такъв бой ще ядат, че ще им се стъжни."... Между свинските очички и до там с писанията ти...

333

Бунгар

преди 8 месеца

Никой не е по голям от хляба и не трябва да злоупотребяха с това.Блокирането на пътища трябва да се наказва със закон. Нека си протестират , но да не пречат на гражданите,защото ще ги намразят още повече. Видимо ,народа е на страната на Правителството.

332

Анонимен

преди 8 месеца

Ако са русофили.

331

:)

преди 8 месеца

До Анонимен 344 От гербавите са, но не случайно :)

330

:)

преди 8 месеца

България потребява едва 1/4 от производството, другата част се изнася. За какво е този рев?

329

Анонимен

преди 8 месеца

Тия селЕндури да имат късмет да стигнат до София, такъв бой ще ядат, че ще им се стъжни.

328

Анонимен

преди 8 месеца

А бе да попитам, тия спонтанни революцюнери да не би случайно да се от ГЕРБ ?

327

Анонимен

преди 8 месеца

Бойко, прибери си разбойниците!

326

:)

преди 8 месеца

До t666 339 ОК, тогава да остане забраната за внос, а да им спрат субсидиите.

325

Анонимен

преди 8 месеца

Ай сега да го видим Киро Ментата, ще угоди ли на народните изедници или ще защити народда?

324

:)

преди 8 месеца

За миналата година са платили данъци върху 2,5 млрд. печалба. А колко е била в действителност, те си знаят. Друг е въпросът, че са я взели малко на брой м.афиоти. Нека малките излязат да протестират за равномерно разпределение, тях ще подкрепя.

323

Анонимен

преди 8 месеца

СКОРО НА НАРОДА ЩЕ МУ ПИСНЕ ОТ БУНТА НА РУБАДЖИИТЕ И ЩЕ ИМА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА! ПОСЛЕ - НАРОДЕН СЪД!

322

Рендету

преди 8 месеца

Ами Денков ви го каза в прав текст "Премиерът Денков: Важно е да имаме подкрепа в Народното събрание", тоест, зърнопроизводителите в Бг да го ду...!, тяхното мнение по казуса е несъществено!!!!!