197

Анонимен

преди 8 месеца

Тагаренко е доста смел. Когато има съднад военнопрестъпници като него, ще запее друга песен :)

196

Анонимен

преди 8 месеца

Тагарев иска война, а ние не искаме Тагарев

195

КуКлус

преди 8 месеца

Какво ли са му обещали на тоя за да запали война и в България ? Освен $ и жито ? А да ...еднопосочен билет за щатите ....ще го правят "защитен свидетел" и никой няма да чуе повече за него докато в България ядем бомби !

194

Мишо

преди 8 месеца

Що бре тагарка?! Обещаха ти рента от жито и слънчоглед. В долари или евро?

193

Анонимен

преди 8 месеца

украинския наемник Тагарев е най голямото недоразумение не само в това пратилество , но и във всички предходни в последните 20 години. Искал "да отговаря" на Русия, сега пък му се привиждат атаки по България... Смешна работа. Колкото и пари да му плащат от посолствата, не са достатъчни за подобно падение

192

Анонимен

преди 8 месеца

До Учете история - Определено имаш тнужда ти да поучиш история. Копи/пейст на опорки е лесно, но ненужно, не върши работа.

191

До Учете история

преди 8 месеца

Те са се борили за независима България и са били против не само зависимост от Русия, а и от сяка друга. Левски се бори за чиста и свята република, но... Нашите велики умове след освобождението веднага тръгват цар да ни търсят, те не могат да живеят независимо, трябвало е някой да ги командва и те така.

190

Ирландеца

преди 8 месеца

Гледали ли сте филма кучетата на войната....

189

Учете история

преди 8 месеца

"Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии." (Христо Ботев, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51)

188

ПРАВИЛО

преди 8 месеца

ЩОМ РУСКИТЕ ФАШИСТИ ПИЩЯТ, ЗНАЧИ СЕ Е СЛУЧИЛО НЕЩО ДОБРО

187

Анонимен

преди 8 месеца

Тахарев направо си ни подготвя за война, влече го, да отива на фронта да се бие вместо нас...Кой ли го карада дърпа дявола за опашката $$$?

186

Учете история

преди 8 месеца

"Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския."(Захари Стоянов, из предисловието към брошурата на Г.С. Раковски "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1886 г.)

185

Тагарев

преди 8 месеца

го чака мега гадна смърт...

184

Не се учим

преди 8 месеца

Май ще повторим това от ВСВ когато обявяваме война на САЩ и Англия. Резултата го знаем. Нищо ново, дано поне жертвите са по-малко, но такива за съжаление със сигурност ще има.

183

Сатир

преди 8 месеца

Да си припомним братската американска ракета потрошила Български дом.

182

Българин

преди 8 месеца

дано уцелят руските ракети къщата на варненския ром.. Костя

181

Плъх

преди 8 месеца

Предателски!

180

Добруджанец

преди 8 месеца

Тиквите от вътрешността на страната да не ни пипат залатната земя, а останалата част от страната, ако искат и да я напълнят с натовци и ракети до козиркатаи да хапвнат дедовия, защото го заслужават.

179

Бонак

преди 8 месеца

Това нищожество и цялата им хайка искат да ни вкарат във войната и за съжаление вероятно ще успеят. От друга страна може би така по-бързо ще се сложи край на агонията на сегашната държава и ще има едно ново по-добро начало.

178

Анонимен

преди 8 месеца

Тагарев поне е ясен и предвидим и си изпълнява плана, а другите са доста безлични и никикви министри! Проблемът на Тагарев е, че прави правилни неща, но твърде публично за военна сфера и така плюсовете са си за него какъв е герой, а минусите ще ги яде кикиту с христо ей сега на изборите, щото народа не е на тяхното мнение!